Keystone logo
Middle East College Master of Business Administration (MBA)
Middle East College

Master of Business Administration (MBA)

Muscat, Oman

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Request study format

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Afiliere: Universitatea Coventry

Organul de atribuire: Universitatea Coventry

Calificarea Master of Business Administration își propune să satisfacă cererea pentru profesioniști care sunt capabili să înțeleagă diferitele nevoi ale afacerii, să răspundă la problemele lumii moderne și să fie responsabili și decidenți strategici în diferite sectoare. Acest program va ajuta la promovarea carierei în ceea ce privește poziția și salariul pentru orice profesionist.

Programul MBA ar oferi studenților o înțelegere pe bază largă în domeniile managementului afacerilor și i-ar pregăti nu numai pentru rolurile manageriale, ci și pentru funcțiile de conducere la poziții de nivel mediu și superior atât în sectorul privat, cât și în cel public. Programul necesită studenților să ia un set de cursuri de bază în diferite discipline de Management de Afaceri. Cursul i-ar expune pe studenți la idei și concepte moderne de management, care sunt extrem de esențiale pentru managerii prezenți și viitori.

De ce să aleg acest program?

Mediul global este în continuă schimbare și evoluție. Există o nevoie tot mai mare de profesioniști care pot înțelege nevoile în schimbare ale întreprinderilor și pot oferi direcția potrivită. Programul răspunde cerințelor pieței globale. Veți studia subiecți care vă vor dota abilitățile necesare pentru a analiza și gestiona soluții inovatoare și durabile. Acest program vă va ajuta să dezvoltați expertiză în gestionarea administrației de afaceri în toate etapele și să gestionați proiectele în cel mai bun mod posibil. În afară de acordarea unei atenții speciale domeniilor de bază ale managementului afacerilor, cursul se va concentra, de asemenea, pe următoarele:

  1. Leadership - cunoștințe și abilități pentru a conduce schimbarea și a gestiona oamenii în întreaga organizație;
  2. Strategie - determinarea politicilor și strategiilor de afaceri pentru integrarea sistemelor, proceselor, funcțiilor, programelor și inițiativelor organizației;
  3. Analiză - o înțelegere a mediului de afaceri și a forțelor schimbării, astfel încât direcția strategică să poată fi determinată și să se inițieze cursuri de acțiune;
  4. Capacități - dezvoltarea setului de cunoștințe și abilități ale teoriilor și practicilor managementului, astfel încât elevul să înțeleagă fundamental diferitele discipline de management și o capacitate de a lua decizii solide.

Pe parcursul studiului, veți fi instruit pentru a fi suficient de competent pentru a gestiona fiecare dintre aspectele de afaceri, cu referire la management și administrare. Vi se vor oferi oportunități de a dezvolta abilități analitice puternice, puncte de vedere clare, comunicare interpersonală eficientă, abilități de cercetare și echipe de conducere.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare