Keystone logo
Mississippi College Master în administrarea afacerilor (MBA)
Mississippi College

Master în administrarea afacerilor (MBA)

0 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Învățământ la Distanță, În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Castiga dvs. online MBA sau pe campusul nostru

Anii Master in Business Administration on-line (MBA) gradul și tradițional, se concentreze curriculum pe site-ul pe furnizarea de un curriculum riguros, care poate ajuta pe elevi să dezvolte competenței în abilitățile de management general și să devină lideri cheie în cadrul profesiei de afaceri. Destinate în primul rând pentru a lucra profesioniștii care doresc să continue cariera lor, cursurile noastre de MBA online și programe de pe site-ul poate pregăti studenții pentru a avea o înțelegere avansată în domeniile de contabilitate, finanțe, marketing, comportament organizațional, economie și statistici.

mc2

Programe care se potrivesc viața ta

Mississippi College este singura școală din statul care vă permite să urmărească acest grad în întregime on-line, pe site-ul sau într-un format hibrid pentru a se potrivi programul dvs. de ocupat. În plus, puteți câștiga acest grad în cât mai puțin de o ani prin învățare on-line sau pe-campus cursuri.

În timp ce de învățare elementele fundamentale ale unui grad de afaceri absolvent de administrare, vei investiga probleme etice și morale în timp ce dobândirea de competențe de management într-un context creștin. Și veți obține înțelegere a problemelor de afaceri dintr-o perspectivă globală.

Notă: MC a redus numărul de ore de condiție prealabilă de la 24 la nouă.

Alege Focus dvs.

Programele noastre de MBA online și programe de pe-campus oferă concentrare se concentrează în aceste domenii:

  • Administrația Generală Afaceri
  • finanțe
  • contabilitate
  • JD / MBA

General MBA

Obiectivul de Master of Business Administration grad la Mississippi College este de a ajuta pe elevi să dezvolte competenței în abilitățile de management general și în zone funcționale cheie de afaceri.

Finanțe Concentrarea

Scopul MBA cu o concentrație Finanțelor este de a oferi tinerilor absolventi de facultati, cu o mai mare cunoaștere și înțelegere în domeniul finanțelor. Acest curriculum riguros dezvoltă competențe în principalele domenii de finanțare.

Concentrația de contabilitate

MBA cu concentrația contabilitate oferă competențe de contabilitate de calitate necesare în mediul de afaceri actual. Curriculum-ul pregătește studenții pentru cariere profesionale în sectorul public, privat sau guvernamental.

JD / MBA

Pentru studenții interesați în profesiile atât în ​​afaceri și juridice, MC oferă o Juris Doctor și Master of Business Administration grad în comun. Care deține atât o JD și un MBA oferă un avantaj de a avocați potențiali ale căror planuri de carieră includ lucrul cu corporații și parteneriate, de finanțare a întreprinderilor, sau de lucru tranzacționale.

MC1

Despre Școala de Afaceri

Fondată în 1946, Școala de Afaceri este cea mai mare scoala MC lui. Cu mai mult de 6.000 de absolvenți, palmaresul nostru este exceptionala. Absolventii nostri includ directori executivi, directori financiari și directori de conducere care fac un impact pozitiv asupra comunităților lor.

În timp ce sute de elevi aleg School of Business MC în fiecare an, veți beneficia în continuare de clasa de dimensiuni mici și conexiuni personale cu facultatea. Membrii nostri de facultate ofera o multitudine de experiență profesională din lumea afacerilor, cu 20 din 22, de asemenea, deține un doctorat în domeniul lor. Ca parte a Experienta MC, clasele noastre absolvent accelerat în Business Administration sunt oferite în seara sau online pentru a se potrivi de lucru și de familie program ocupat.

MC6

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare