Keystone logo
Missouri State University College of Business Administration Master Of Business Administration (MBA)
Missouri State University College of Business Administration

Master Of Business Administration (MBA)

2 Years

Request teaching languages

La zi

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

În campus

* 32156 USD pentru Resident Non-Missouri

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Master of Business Administration grad, oferit de College of Business Administration (COBA) la Missouri State University, este structurat pentru a oferi studenţilor, cu valoare educaţională. Întâlnire riguroase AACSB International - Asociatia pentru Advance Collegiate Schools of Business criteriilor de acreditare înseamnă că College şi Universitatea au comis resursele necesare pentru a atinge şi menţine un program de calitate. Care îndeplinesc aceste criterii, de asemenea, asigură că elevii MBA vor fi predate de către facultate terminala-in trepte, o majoritate de care sunt activ publicarea în disciplinele lor.

Elevii se pot bucura de beneficiile unui program de înaltă calitate, în timp ce plata ratelor de şcolarizare, care sunt foarte atractive în comparaţie cu şcolile similare. Mai mult, calitatea şi costul vieţii în Springfield, situat în apropiere de munţii frumoşi Ozark, este atât mai atrăgătoare şi mai puţin costisitoare decât cele mai multe alternative. Prin urmare, în ochii de studenţi MBA de la statul Missouri, valoarea educativă este definită printr-un program de înaltă calitate, ratele scăzute de şcolarizare, şi costuri reduse de trai într-o localizare atractiv.


Missouri Programul de stat de MBA are o alta forta important - flexibilitate. Împreună cu integrarea o varietate de cursuri oferite de cele cinci departamente în College of Business Administration, programul Missouri State de MBA permite elevilor posibilitatea de a adapta gradul lor de a satisface nevoile lor cariera. În afară de cele 21 de ore de cursuri necesare, şi cu aprobarea de director al programului de MBA, elevii pot alege o zonă de concentrare pentru a ajuta la concentrarea gradul lor de MBA. Cele mai multe cursuri de folosit pentru a îndeplini cerinţele de zona de concentrare sunt cursuri de afaceri, dar unele persoane constată că interesele lor specifice şi nevoile necesită cursuri de la alte domenii de studiu.

Cheia este de a găsi acele cursuri care răspund cel mai bine nevoilor elevului. Această flexibilitate dă absolventi de MBA din Missouri statului în cauză posibilitatea de a structura de gradul lor de MBA pentru a se potrivi nevoilor lor. Din moment ce mulţi studenţi care doresc grade MBA au prea puţin sau deloc fundal de învăţământ în mediul de afaceri, programul Missouri State oferă o bază solidă de cursuri postuniversitare, nivel care pregătesc studenţii pentru subiecte avansate acoperite în cadrul programului de MBA de bază. În urma unui studiu de trei ani, statul Missouri a creat recent un nou set de MBA Fundaţiei Cursuri care îndeplinesc cerinţele condiţie prealabilă pentru cursuri mai târziu. Aceste cursuri ajuta pe elevi să obţină cunoştinţe fundamentale de afaceri într-un decor absolvent - o setare ce permite ca subiecte şi discuţii care urmează să fie axat pe materialele relevante pentru cele din programul de MBA.

Elevii cu pregătirea academică prealabilă corespunzătoare în afaceri şi economie ar putea să renunţe la a lua unele sau toate cursuri de fundaţie, limitarea programul lor de MBA la orele de semestru cât mai puţine de 33.

Este posibil pentru un student part-time pentru a finaliza lui sau ei de gradul de clase de a lua doar seara (După 17). Timpul necesar pentru a finaliza un program de student de studiu depinde de doi factori: numărul de cursuri de fundaţie care un student trebuie să ţină şi de cantitatea de cursuri luate de către student în fiecare semestru.

Numărul de cursuri de fundaţie necesare, dacă există, depinde de cursul studentului înainte de studiu. Numărul de cursuri de fundaţie un student va trebui să ia influenţează direct cantitatea de ore de credit necesare pentru a absolvi. Gama de ore de credit un student MBA va trebui să absolvent este de la ore de credit 33-57. Un student care are o diplomă de licenţă în afaceri poate avea un program cu grad de ore de credit cât mai puţine ca 33; cineva care are o diplomă de licenţă este într-un domeniu în afara de afaceri poate fi obligat să ia toate cele opt cursuri de fundaţie de trei ore, rezultând într-un program total de ore de credit 57. Indiferent dacă sunt sau nu un student special, va fi obligat să includă mai multe cursuri de fundaţie în programul lor va fi rezultatul unei evaluări transcriere făcut de director al programului de MBA.

Numărul de cursuri, care este cea mai probabilă pentru un part-time, student seara este de două clase în semestre primavara si toamna şi o clasă în semestrul de vară. Acest program presupune două, trei clase de ore de noapte pe săptămână în semestrele primavara si toamna. În semestrul de vară, durata timpului de clasă variază, dar cele mai multe ori cursuri de MBA sunt oferite într-un termen de opt săptămâni, care necesită studenţii part-time pentru a participa la doua nopti pe saptamana timp de trei ore în fiecare noapte. Acest lucru se referă la 15 de ore de credit fiind finalizat pe an. Un student cu un program de 33 de ore, de exemplu, ar putea finaliza gradul lui sau a ei în doi ani şi un semestru.


Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • MBA în Inteligență Artificială și Blockchain - UCAM, Spania
    • Sharjah, Emiratele Arabe Unite
  • Master în Administrarea Afacerilor | Contabilitate (MBAA) (în campus și online)
    • Doral, Statele Unite ale Americii
  • Master în Finanțe Internaționale
    • Rennes, Franţa