Keystone logo
© Marbella International University Centre
Marbella International University Centre

Marbella International University Centre

Marbella International University Centre

Introducere

Bine ați venit la Marbella International University Centre (MIUC). Suntem aici pentru a vă oferi ceea ce aveți nevoie pentru a reuși în profesia pe care ați ales-o. Cursurile și facilitățile noastre de predare sunt concepute în jurul acesteia. Marbella International University Centre (MIUC) este o instituție academică globală care oferă un nou tip de experiență de învățare bazată pe un curriculum orientat spre carieră și un mediu de viață unic.

Subliniind interconectarea dintre educația de înaltă calitate și industrie în lumea modernă, Centrul Universitar se mândrește cu programe dinamice de licență și postuniversitare, combinând o abordare modernă a practicilor de predare cu un accent puternic pe serviciile de sprijin pentru bunăstarea studenților.

De ce să studiezi la MIUC?

Partenerul nostru academic, University of West London (UWL), validează diplomele MIUC la nivel universitar și postuniversitar.

UWL este clasat ca:

  • Numărul 1 Universitatea din Londra (nespecializată) Studiu național pentru studenți 2023
  • Cea mai bună universitate modernă din Londra (nespecializată) în Ghidul complet al universităților 2025.
  • În partea de sus 30% din universitățile la nivel național în The Guardian University Guide 2024.
  • Universitatea anului pentru experiența studenților și Universitatea anului pentru calitatea predării în The Times and Sunday Times Good University Guide 2023.
  • UWL este clasat în topul 100 universități din Marea Britanie pentru calitatea generală a cercetării noastre și aproape 80% din cercetarea noastră este evaluat ca fiind lider mondial (4) sau excelent la nivel internațional (3) în cel mai recent Guvern de cercetare de excelență Cadrul de excelență (REF) de evaluare.

La MIUC, combinația dintre parteneriatul nostru cu UWL, comunitatea noastră internațională și metodele noastre inovatoare de predare vă va ajuta să trăiți, să învățați și să explorați în timp ce studiați pentru a obține diploma britanică.

Locații

  • Marbella

    Avenida Don Jaime de Mora y Aragón, s/n, Finca el Pinillo, 29601, Marbella

Întrebări