Keystone logo
Marbella International University Centre MBA Masterat în Administrarea Afacerilor
Marbella International University Centre

MBA Masterat în Administrarea Afacerilor

Marbella, Spania

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

30 Sep 2024

EUR 24.000 / per year

În campus

Introducere

MBA-ul a fost conceput pentru a vă sprijini evoluția în carieră, pregătindu-vă pentru a îndeplini cu succes roluri manageriale sau pentru a vă construi propria afacere. Veți studia cu o cohortă de profesioniști cu experiență, proveniți dintr-o serie de industrii, construindu-vă o rețea de contacte și oferindu-vă informații despre cele mai bune practici.

În consecință, veți explora probleme care au un impact semnificativ în cadrul organizațiilor, lucrând cu alții și bazându-vă atât pe experiențele personale individuale, cât și comparându-le și contrastându-le cu cele ale membrilor cohortei. Veți realiza proiecte și sarcini concepute pentru a vă ajuta să criticați și să aplicați teoriile, instrumentele și tehnicile pe care le învățați acordate de University of West London.

O mare parte a învățării se dezvoltă prin crearea unor comunități de învățare în colaborare între participanții la program și tutori, iar dumneavoastră veți face parte din această comunitate de învățare. Înțelegerea dumneavoastră este dezvoltată în jurul competențelor, proceselor și practicilor cheie ale afacerilor, conducerii și managementului. În cadrul comunității de învățare sunt sugerate, discutate și analizate soluții la probleme reale, cu sprijinul tutorilor și al colegilor de curs.

Veți dezvolta o înțelegere critică a problemelor legate de afaceri și management, atât în sectorul public, cât și în cel privat, ceea ce vă va spori capacitatea de a maximiza potențialul individual și organizațional. MBA-ul reunește teoria și cercetarea academică contemporană relevantă cu o înțelegere practică a activităților din cadrul organizațiilor. Aceasta va fi dezvoltată prin faptul că vă va permite să împărtășiți cunoștințele, să le corelați cu teoriile dezvoltate în urma cercetărilor relevante și să învățați prin aplicare practică.

Admitere

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări