Keystone logo
MODUL University Dubai

MODUL University Dubai

MODUL University Dubai

Introducere

MODUL Campusul universitar al Universității se află în Austria, țara cu 23 de câștigători ai premiului Nobel, care au fost educați în școli sau universități din Austria. Austria este cunoscută drept standardul internațional de calitate și standardul de aur pentru economiști, muzicieni, compozitori, hotelieri și, într-adevăr, oameni de știință în economie și afaceri și cercetare și dezvoltare durabilă.

Marca MODUL reprezintă peste 100 de ani de excelență în educație. Fondată în 1908, Colegiul MODUL este o școală de formare profesională cu cea mai lungă tradiție în domeniul turismului și educației în domeniul ospitalității din întreaga lume. Începând cu anul 2007, MODUL Universitatea din Viena oferă cursuri de vârf (BBA, BSc, MSc, MBA și doctorat) în domeniul managementului internațional, al noilor tehnologii media, al guvernării publice, al dezvoltării durabile și al managementului turismului și ospitalității.

MODUL Universitatea din Viena este pe scară largă considerată cea mai importantă universitate privată internațională din Austria și este deținută de Camera de Comerț și Industrie din Viena, cel mai mare furnizor de educație privată din Austria. Campusul universitar este situat pe Kahlenberg, un deal pitoresc cu o vedere spectaculoasă asupra capitalei Austriei.

În septembrie 2016, și după o moștenire de aproape un secol în învățământul austriac, educația MODUL a găsit o nouă casă în afara orașului Dubai, Emiratele Arabe Unite - cu inaugurarea MODUL University Dubai la 10 octombrie 2016.

MODUL University Dubai , o filială a Dubai Investments, a anunțat că principala sa filială din Austria - MODUL Universitatea din Viena a fost recent clasată printre primele 25 de universități din lume pentru cel mai mare număr de cercetări publicate citate, consolidând calitatea deosebită a cercetării sale capacități și expertiză.

În toamna anului 2016, Universitatea MODULU își deschide campusul ca prima și singura universitate austriacă din Orientul Mijlociu. Situat în inima Dubaiului, campusul oferă programe de licență în Managementul Internațional și Managementul Turismului și Ospitalității, un program de Master of Science în Dezvoltare Durabilă , Management și Politică, precum și programe de MBA cu opțiuni majore în Turism

Fondată de Dubai Investment PJSC și DACH Advisory, MODUL University Dubai oferă grade de învățământ superior de 360 ​​de grade în afaceri, turism, ospitalitate, durabilitate, guvernare publică și noile tehnologii media, antreprenoriat, leadership și inovare, -courses.

Locații

  • Dubai

    4th Floor, One JLT, Dubai, , Dubai

Întrebări