Keystone logo
Molde University College

Molde University College

Molde University College

Introducere

Despre Molde University College

Molde University College - Universitatea Specializată în Logistică oferă programe în Logistică, Economie și Administrarea Afacerilor, Management, Științe Sport, Științe Sociale, Științe ale Sănătății și Asistență Socială. Programele BSc sunt organizate în limba norvegiană și nu sunt oferite solicitanților internaționali care doresc să obțină o diplomă. La nivel de masterat, programele internaționale; MSc în logistica petrolieră, MSc în logistică și MSc în managementul sportului sunt în limba engleză. Dintr-un corp de studenți de 2500, aproximativ 250 sunt studenți cu naționalități străine, reprezentând peste 60 de naționalități.

Molde University College fost fondat la 1 august 1994, când două colegii din Molde au fuzionat împreună; Molde School of Nursing, fondată în 1958 și Colegiul Regional Molde, înființată în 1969. În 2019 vom sărbători cea de-a 25-a aniversare.

Organizare

Molde University College este organizat în conformitate cu legile și reglementările aplicabile universităților și colegiilor din Norvegia.

Molde University College a împărtășit conducerea, cu un rector ales și numit director universitar. Activitățile profesionale ale colegiului sunt organizate în trei departamente sau facultăți diferite, conduse de un decan care este managerul profesional și administrativ al departamentului. Fiecare departament are propriul consiliu departamental și un director de birou.

Administrația este formată din personalul directorului colegiului, biblioteca, centrul IT, biroul de studii, economia și biroul de resurse umane.

Locații

  • Molde University College, Campus Molde, Britvegen 2, 6410, Molde

Întrebări