Keystone logo
University of South Carolina Darla Moore School of Business Accelerat MBA
University of South Carolina Darla Moore School of Business

Accelerat MBA

Request duration

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Accelerat MBA

Școala Moora a AMBA este orientată spre afaceri și orientată spre carieră. Veți petrece jumătate din program cu cursuri de fundație și cursuri în centrul nostru de afaceri la nivel mondial cu unele dintre cele mai importante facultăți de afaceri din lume - o facultate care posedă o perspectivă globală și care sunt lideri în domeniile lor respective.

De acolo, veți avea oportunitatea de a vă concentra într-o zonă care se aliniază obiectivelor dvs. individuale de carieră.

Elemente de program

Business Foundation

Cursurile de curs sunt concepute pentru a oferi un cadru comun pentru program și pentru toate cursurile ulterioare. Curriculum-ul de afaceri al fundației este conceput pentru a permite o anumită flexibilitate deoarece studenții au diferite medii și obiective diferite. Cursurile de curs includ analiza decizională, contabilitatea financiară și managerială, economia globală, managementul sistemelor informatice, managementul capitalului uman și conducerea. Fundația pentru afaceri abordează nevoia de analiză a afacerilor, precum și de aptitudini largi de conducere și leadership.

Core funcțională globală

Aceste cursuri se concentrează pe cele mai bune practici de afaceri din întreaga disciplină a finanțelor, marketingului și a lanțului de aprovizionare și gestionarea operațiunilor din perspectivă globală. Cursurile integrează expertiză funcțională și internațională într-un mediu interactiv al clasei.

Domenii de Focus

Școala Moore oferă un curriculum relevant pentru studenți și benefic pentru cariera lor după absolvire. Elevii aleg un domeniu de concentrare pentru a obține experiență într-un anumit subiect. Aceste domenii de concentrare acoperă diferite discipline de afaceri într-o manieră aprofundată pentru a oferi studenților o mai bună înțelegere a practicilor de afaceri curente. Sunt utilizate o varietate de metode de învățare, inclusiv proiecte de consultanță și crearea de planuri de afaceri, în funcție de aria de focalizare selectată. Zonele de interes oferite:

 • Global Supply Chain și Operations Management
 • Managementul Resurselor Umane
 • contabilitate corporativă
 • antreprenoriat
 • Analytics de marketing
 • Management General

Capstone Experiența

Cursul capstone este conceput pentru a integra materialul acoperit de-a lungul programului. Scopul principal al acestui curs este de a îmbunătăți abilitățile de gândire critică și de a dezvolta o perspectivă strategică. Aceasta necesită lucrul în echipă, abilitățile de comunicare și implicarea în proiectele și simulările provocatoare. Cursul capstone oferă o expunere la cazuri care abordează unele dintre cele mai presante probleme cu care se confruntă lumea afacerilor de astăzi, precum și expunerea la complexitatea mediului de afaceri, rolul conducerii etice și natura influenței părților interesate.

Cerințele de admitere

Cererea de admitere solicită informații generale personale și de contact, informații academice și de angajare, precum și informații referitoare la participarea unui solicitant la anumite organizații (de exemplu, Forțele Armate ale SUA). Deși nu sunt necesare toate informațiile, vă încurajăm să furnizați cât mai multe informații posibil, deoarece unele date sunt relevante pentru anumite oportunități de părtășie (de exemplu, Fellows Corps Peace).

Experiență profesională de lucru

Experiența de lucru a unui candidat este evaluată temeinic, deoarece este adesea un predictor valabil nu numai pentru succesul academic al unui candidat în cadrul programului, ci și pentru succesul său din perspectiva managementului carierei. Prin urmare, se recomandă insistent ca candidații să aibă cel puțin doi sau mai mulți ani de experiență profesională post-bacalaureat, cu normă întreagă. Solicitantul trebuie să includă un CV în cadrul aplicației online.

În cazul în care un candidat care are mai puțin de doi ani de experiență în muncă caută înscrierea, recomandăm cu insistență ca candidatul să evidențieze experiența de conducere, precum și orice formare cu normă redusă, voluntar sau altă experiență de lucru academică (stagiu, co-op etc. .) în cerere.

Eseuri

Aplicația cere, de asemenea, o declarație de scop (maximum 500 de cuvinte) care ar trebui să contureze de ce doriți să obțineți diploma AMBA. În plus, există întrebări eseologice scurte pentru a răspunde. Puteți adăuga, de asemenea, un eseu personal dacă doriți să împărtășiți informații suplimentare pentru comitetul de admitere pentru a le revizui.

Documente justificative

Studii superioare (Transcrieri)

Un grad de licență obținut de la o instituție acreditată trebuie să fie luat în considerare pentru admiterea la programul AMBA. Nu este necesară o diplomă în afaceri. Solicitanții de la orice majore sunt încurajați să aplice, deoarece prețuim diversitatea în cohortele noastre.
Transcrierile de la toate instituțiile care au participat trebuie transmise Școlii de Afaceri Darla Moore ca parte a procesului de admitere. Aceste documente trebuie transmise Diviziei Absolvent al Școlii Moore într-un plic sigilat de la instituția respectivă. Școala Moore are acces la transcrierile absolvenților USC; nu este necesară nicio altă acțiune în cazul în care Universitatea din Carolina de Sud a fost ultima școală la care ați participat.

Gradul mediu de studii universitare de licență pentru un absolvent al unei instituții din SUA este de la 3,0 la 4,0.

Absolvent de admitere de testare (GMAT sau GRE)

Solicitanții trebuie să furnizeze un test de admitere valid (de cinci ani sau mai puține). Solicitantul poate oferi oricare dintre următoarele opțiuni:

 • Diploma de admitere în managementul GMAT: GMAT este alcătuită din secțiuni verbale, cantitative, scrise și analitice. Media așteptată GMAT pentru programul AMBA este de 630-650 (scorul maxim posibil este de 800).
 • Testul GRE General (GRE): GRE este compus din secțiuni verbale, cantitative și analitice. Media așteptată pentru programul AMBA este de 310 până la 315 (scorul maxim posibil este 340) pentru testele efectuate după 1 august 2011 și între 1300 și 1330 (scorul maxim posibil este de 1600) pentru testele efectuate înainte de 1 august 2011.

Scrisori de recomandare (2 obligatorii)

Sunt necesare scrisori de recomandare pentru revizuirea admiterilor. Este acceptabil să aveți scrisori de recomandare profesionale sau academice; cu toate acestea, încurajăm candidații să prezinte scrisori profesionale recente, acolo unde este posibil.

Îi încurajăm pe recomandatori să își trimită scrisorile prin intermediul sistemului de aplicații online. Solicitantul poate trimite o cerere electronică către recomandatorul desemnat. Recomandantul este apoi capabil să finalizeze examinarea în sistemul online sau să încarce un document salvat.

Testul de limba engleză pentru proficiență (TOEFL sau IELTS)

Solicitanții internaționali care nu dețin o diplomă de la o instituție americană trebuie, de asemenea, să prezinte un scor valid (de doi ani sau mai puțin) care să demonstreze comanda lor în limba engleză. Solicitantul poate furniza oricare dintre următoarele opțiuni de testare:

 • Testul limbii engleze ca limbă străină (TOEFL): TOEFL Este compus din secțiuni de ascultare, citire, vorbire și scriere. Scorul minim este de 95 în formatul iBT (test bazat pe Internet).
 • Sistemul internațional de testare a limbii engleze (IELTS) : IELTS Se compune din secțiuni de ascultare, citire, vorbire și scriere. Scorul minim este de 7,0 în formatul academic.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master în Administrarea Afacerilor și Management (MBA)
  • Madrid, Spania
  • Online Spain
 • Master in Business Administration and Management (MBA)
  • Baku, Azerbaidjan
 • MBA in Digital Business
  • Amsterdam, Ţările de Jos