Keystone logo
University of South Carolina Darla Moore School of Business Mba internațional
University of South Carolina Darla Moore School of Business

Mba internațional

Columbia, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

International MBA

Clasat pe nr. 1 program de MBA pentru afaceri internaționale la o universitate publică, Darla Moore școala de Afaceri Internaționale Master of Business Administration (IMBA) este recunoscut pe scară largă ca un pionier în educația de afaceri internaționale și ca fiind unul dintre programele MBA de top din lume. Ca program premier de la care corporațiile din întreaga lume își recrutează talentele de vârf, IMBA are o istorie de peste 40 de ani de producere a liderilor de afaceri la nivel mondial.

IMBA unește candidații care sunt considerați cei mai buni în domeniile lor, industrii, discipline academice, comunități și țări și apoi solicită să împingă limitele cunoștințelor, percepțiilor și limitelor lor. Școala Moore este locul în care cele mai bune devin mai bune. Lideri mai buni, strategi mai buni, cetățeni mai buni la nivel mondial - candidații noștri la MBA sunt conduși, hotărâți și disciplinați. Absolvenții noștri nu fac doar un impact - ei schimbă literalmente lumea.

Deveniți cel mai bun

Pe măsură ce economia globală a devenit mai interdependentă, corporațiile din întreaga lume caută lideri strategici care sunt capabili să profite la maxim de fiecare țară și regiune din întreaga lume fără probleme într-o viziune unică. Programul IMBA al Școlii Moore te provoacă să fii un astfel de lider de afaceri - un profesionist multilingv, orientat spre rezultate care înțelege informații dintr-o perspectivă globală, care transformă practicile de afaceri de la bun la bun și cel mai bun în cel mai bun. Absolvenții apar cu abilitățile și know-how-ul de a juca roluri principale în modelarea viitorului companiilor lor. Aceștia conduc echipe în filiale mari și gestionează operațiuni la nivel regional și global. Aceștia sunt la fel de pricepuți în gestionarea rețelelor de producție transfrontalieră, așa cum se întâmplă cu campaniile de marketing specifice țării.

MBA Internațional de Școală Moore este un program riguros și distinctiv care combină mediile academice intense ale unui premier MBA cu achiziționarea unui limbaj suplimentar printr-o imersie de 4 până la 12 luni în străinătate. În plus, candidații noștri finalizează un proiect de consultanță corporativă de peste 6 luni în străinătate, demonstrând capacitatea de a transforma teoria într-o implementare reușită și de a-și demonstra agilitatea în țări în afara propriilor lor. Ca urmare a acestor caracteristici unice de program, absolvenții IMBA sunt mai bine pregătiți pentru a face față tuturor provocărilor unui mediu de afaceri global complex și mereu în evoluție.

Cererea de admitere solicită informații generale personale și de contact, informații academice și de angajare, precum și informații referitoare la participarea unui solicitant la anumite organizații (de exemplu, Forțele Armate ale SUA). Deși nu sunt necesare toate informațiile, vă încurajăm să furnizați cât mai multe informații posibil, deoarece unele date sunt relevante pentru anumite oportunități de părtășie (de exemplu, Fellows Corps Peace).

Experiență profesională de lucru

Experiența de lucru a unui candidat este evaluată temeinic, deoarece este adesea un predictor valabil nu numai pentru succesul academic al candidatului în cadrul programului, ci și pentru succesul acestuia din perspectiva carierei. Prin urmare, este necesar ca candidații să aibă cel puțin doi sau mai mulți ani de experiență profesională post-bacalaureat, profesională, până la începerea programului. Solicitantul trebuie să includă un CV în cadrul aplicației online.

Eseuri

Aplicația solicită, de asemenea, o declarație de intenție (maximum 500 de cuvinte) care ar trebui să contureze de ce doriți să obțineți diploma IMBA. În plus, există întrebări eseologice scurte pentru a răspunde. Puteți adăuga, de asemenea, un eseu personal dacă doriți să împărtășiți informații suplimentare pentru comitetul de admitere pentru a le revizui.

Documente justificative

Studii superioare (Transcrieri)

Un grad de licență obținut de la o instituție acreditată trebuie să fie luat în considerare pentru admiterea la programul IMBA. Nu este necesară o diplomă în afaceri. Solicitanții de la orice majore sunt încurajați să aplice, deoarece prețuim diversitatea în cohortele noastre.

Transcrierile de la toate instituțiile care au participat trebuie transmise Școlii de Afaceri Darla Moore ca parte a procesului de admitere. Aceste documente trebuie transmise Diviziei Absolvent al Școlii Moore într-un plic sigilat de la instituția respectivă. Școala Moore are acces la transcrierile absolvenților USC; nu este necesară nicio altă acțiune în cazul în care Universitatea din Carolina de Sud a fost ultima școală la care ați participat.

Gradul mediu de studii universitare de licență pentru un absolvent al unei instituții din SUA este de la 3,0 la 4,0.

Absolvent de admitere de testare (GMAT sau GRE)

Solicitanții trebuie să furnizeze un test de admitere valid (de cinci ani sau mai puține). Solicitantul poate oferi oricare dintre următoarele opțiuni:

 • Diploma de admitere în managementul GMAT : GMAT este alcătuită din secțiuni verbale, cantitative, scrise și analitice. Media așteptată GMAT pentru programul IMBA este de 660-700 (scorul maxim posibil este de 800).
 • Testul general GRE (GRE) : GRE este alcătuită din secțiuni verbale, cantitative și analitice. Media așteptată pentru programul IMBA este de 315 până la 325 (scorul maxim posibil este 340) pentru testele efectuate după 1 august 2011 și între 1350 și 1400 (scorul maxim posibil este de 1600) pentru testele efectuate înainte de 1 august 2011.

Scrisori de recomandare (2 obligatorii)

Sunt necesare scrisori de recomandare pentru revizuirea admiterilor. Este acceptabil să aveți scrisori de recomandare profesionale sau academice; cu toate acestea, încurajăm candidații să prezinte scrisori profesionale recente, acolo unde este posibil.

Îi încurajăm pe recomandatori să își trimită scrisorile prin intermediul sistemului de aplicații online. Solicitantul poate trimite o cerere electronică către recomandatorul desemnat. Recomandantul este apoi capabil să finalizeze examinarea în sistemul online sau să încarce un document salvat.

Testul de limba engleză pentru proficiență (TOEFL sau IELTS)

Solicitanții internaționali care nu dețin o diplomă de la o instituție americană trebuie, de asemenea, să prezinte un scor valid (de doi ani sau mai puțin) care să demonstreze comanda lor în limba engleză. Solicitantul poate furniza oricare dintre următoarele opțiuni de testare:

 • Testul limbii engleze ca limbă străină (TOEFL) : TOEFL Este compus din secțiuni de ascultare, citire, vorbire și scriere. Scorul minim este de 95 în formatul iBT (test bazat pe Internet).
 • Sistemul internațional de testare a limbii engleze (IELTS) : IELTS Se compune din secțiuni de ascultare, citire, vorbire și scriere. Scorul minim este de 7,0 în formatul academic.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • MBA în Managementul Ingineriei
  • Berlin, Germania
 • Master în Administrarea Afacerilor și Management (MBA)
  • Madrid, Spania
  • Online Spain
 • Master in Business Administration and Management (MBA)
  • Baku, Azerbaidjan