Keystone logo
Munich Business School Master of Business Administration – MBA Part-Time
Munich Business School

Master of Business Administration – MBA Part-Time

Munich, Germania

24 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 32.000

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Ați dori să vă continuați cariera și să continuați să lucrați pe măsură ce vă dezvoltați academic? Programul de studii cu fracțiune de normă de la Munich Business School este cea mai bună opțiune. În programul extra-ocupațional MBA General Management, veți dobândi cunoștințe fundamentale excelente în managementul general al companiei. Vă veți consolida performanța profesională și veți obține o perspectivă profundă asupra piețelor internaționale și a diferitelor culturi și toate acestea, în timp ce continuați să vă exercitați profesia.

Studiile dvs. de MBA la MBS

  • Locație München: Având sediul central în München, companiile germane globale precum BMW, Allianz și Siemens, giganții tehnologici globali precum Google, Microsoft, Intel și IBM și numeroase start-up-uri apreciază avantajele acestei locații. MBS are legături puternice cu multe dintre aceste companii, oferindu-vă șansa de a vă conecta și de a explora oportunitățile de carieră!
  • Relevanță practică: Lectorii noștri MBA au ani de experiență în poziții de conducere la corporații mari, companii mijlocii sau start-up-uri. Ei oferă educație relevantă adaptându-și lecțiile la lumea afacerilor în continuă schimbare. Vorbitorii noștri invitați, mulți dintre ei absolvenți, sunt experți din industrie care aduc provocări din lumea reală în sala de clasă în fiecare zi.
  • Viața studențească: Știați că doar 50% din învățarea are loc la clasă? Celelalte 50% se întâmplă înainte și după cursuri: când tu și colegii tăi pregătiți materialul de clasă, faceți schimb de opinii și vă implicați într-un discurs critic. Cu 50% dintre studenți veniți din străinătate, ești provocat să lucrezi în echipe diverse, să descoperi noi perspective și să-ți pui la îndoială gândirea.
  • Suport personal: O întâlnire cu profesorul dumneavoastră? Oricând! Înveți în cursuri mici, interactive, cu doar aproximativ 30 de studenți. Cu o proporție de 4:1 studenți/facultăți, sunteți într-un schimb direct și continuu cu lectorii dvs. și primiți sprijin de învățare excepțional, personalizat și flexibil.

Admitere

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare