Keystone logo
Murdoch University Master of Business Administration (MBA)
Murdoch University

Master of Business Administration (MBA)

Perth, Australia

12 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Dacă intenționați să lucrați într-un rol senior management, un MBA vă va ajuta să obțineți abilitățile profesionale și personale de care aveți nevoie pentru a reuși. Veți avea ocazia să finalizați un proiect de cercetare aplicat pentru a crea soluții practice pentru locurile de muncă contemporane.

Master of Business Administration (MBA) este orientat spre nevoile liderilor de afaceri de astăzi și de mâine. Cursul cuprinde 8 unități care oferă abilități de expert în crearea și gestionarea afacerilor globale, leadership, strategie, contabilitate, economie și finanțe, marketing, antreprenoriat și etică în afaceri.

Veți lucra în strânsă colaborare cu echipa noastră academică și veți alege electives din domeniile managementului afacerilor, economiei și managementului sănătății pentru a crea o calificare specializată pentru a vă atinge obiectivele.

Acest curs echipează absolvenți cu experiență profesională în administrarea afacerilor, care este foarte apreciată de angajatori la nivel mondial. Absolvenții de MBA din Murdoch sunt bine plasați pentru a-și desfășura cariera și rolul de lider în cadrul organizațiilor de afaceri, guvernamentale și non-guvernamentale (ONG-uri).

Structura cursului

Fiecare curs are un set de unități de bază care trebuie finalizat pentru absolvire. În plus față de aceste unități de bază aveți libertatea de a alege alte unități, numite electives generale, pentru a vă crea propriul curs.

Unități de bază

  • MBS661 Afacerea globală în secolul asiatic - 6 puncte
  • MBS6611 Global Business - 6 puncte
  • MBS662 Afaceri, societate și mediu - 6 puncte
  • MBS663 Conducerea întreprinderii implicate - 6 puncte
  • MBS664 Strategii pentru creștere și excelență - 6 puncte
  • MBS546 Business Finance - 3 puncte
  • MBS539 Contabilitate pentru manageri - 3 puncte

Cerințe de intrare Academice

Recunoscute diploma de licență sau mai mare și dovezi de doi ani de experiență de muncă; Sau pregătirea satisfăcătoare pentru curs prin studii anterioare sau experiență profesională. Cerințele de intrare în limba engleză Toți studenții trebuie să respecte cerințele minime ale limbii engleze ale Universității Murdoch, demonstrând competența în limba engleză.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare