Keystone logo
Nanhua University Institute of International and Cross-Strait Affairs

Nanhua University Institute of International and Cross-Strait Affairs

Nanhua University Institute of International and Cross-Strait Affairs

Introducere

Universitatea Nanhua este situată în partea de mijloc a Taiwanului, cu peste 5.600 de studenți și 468 de personal academic. 99% din facultăți sunt profesori asistenți și nu numai; 99% din facultăți dețin doctorat. Oferim peste 300 de cursuri care predau limba engleză, iar educația noastră are un accent internațional, cu scopul de a pregăti studenții pentru a deveni cetățeni globali care ar putea avea succes oriunde în lume. Universitatea are peste 800 de studenți de peste mări provin din 22 de țări / domnii și peste 600 de studenți NHU participă în fiecare an la programe de schimb de studenți și mobilitate, ceea ce înseamnă că NHU este o universitate cu adevărat globală.

Institutul de Afaceri Internaționale și Transfrontaliere a fost înființat cu scopul de a promova internaționalizarea, de a construi cooperarea academică în predarea și cercetarea între Universitatea Nanhua și școlile internaționale și continentale din China, promovând schimbul de profesori / studenți, diplome duale, stagii internaționale și programe de voluntariat , creșterea competitivității și mobilității internaționale a profesorilor și studenților, precum și gestionarea afacerilor studenților internaționali (studenți chinezi de peste mări, studenți străini și studenți din China continentală). Biroul ajută studenții internaționali să se adapteze la viața universității, oferă cursuri și îndrumări de limba chineză și ajută la dezvoltarea și încurajarea unui campus internațional prietenos.

Universitatea își propune integrarea activă a resurselor educaționale, precum și facilitarea promovării dezvoltării internaționale. În acest sens, universitatea împreună cu Universitatea din Vest (America de Nord), Institutul Nan Tien (Australia), Colegiul Guang Ming (Filipine) și Universitatea Fo Guang (Taiwan) s-au reunit pentru a forma sistemul de universități asociate Fo Guang Shan. cu premisa principală de „înregistrare la o universitate - participați la cursuri la cinci universități.” Acest lucru leagă, de asemenea, unitățile administrative ale universității cu resursele mondiale ale Fo Guang Shan, precum și stabilește oportunități de schimb internațional și de studii în străinătate pentru studenți.

Cooperare internationala

Pentru a promova dezvoltarea internațională a școlii și pentru a spori competitivitatea internațională a studenților, universitatea lucrează activ cu instituții de cercetare și universități străine pentru a dezvolta parteneriate academice. Fo Guang Shan a înființat peste 180 de centre de propagare Dharma din întreaga lume pentru a acționa ca o platformă internațională și a semnat acorduri corporative cu universități din întreaga lume pentru a stabili relații de prietenie cu schimburile culturale, schimburile artistice și academice, schimbul de studenți și alte probleme conexe. .

În ceea ce privește schimbul academic, Universitatea se bazează foarte mult pe principiile egalității și prieteniei pentru a dezvolta cooperarea în diferite probleme și a încuraja, schimburile de studenți și profesori și schimburile de studii.

În cadrul acestei probleme importante de cooperare internațională, universitatea oferă burse de indemnizație ridicate și ghid pentru studenți pentru a permite studenților să obțină unul dintre următoarele subvenții sponsorizate de programul Ministerului Educației „Studii Schimburi în străinătate, dezavantaje financiare Studenții studiază schimburi în străinătate și granturi de stagiu de peste mări” și pentru petrece un semestru sau un an universitar complet în străinătate la una dintre școlile surori străine ale universității.

136775_pexels-photo-1438072.jpeg

Schimburi de cruce-strâmtoare

Pentru a consolida cooperarea transfrontalieră, a îmbunătăți calitatea educației și a achiziționa același obiectiv al interacțiunii academice, Universitatea Nanhua este dornică să semneze contractul de cooperare cu universitățile de peste mări și institutele academice pentru a avea mai multe oportunități de interacțiune cu universitățile din continent. China. Bazat pe egalitatea interacțiunilor pe două părți, Universitatea Nanhua deține activitățile de interacțiune academică, cercetarea schimbului de profesori și studiul schimbului de studenți. Universitatea Nanhua a semnat contractul MOU cu Universitatea Nanjing, Universitatea Yunnan, Universitatea Zhengzhou și Universitatea Northwest, care sunt certificate cu proiectul 985 și proiectul 211.

Între timp, Universitatea Nanhua a făcut schimb și de studenți cu aceste universități. Ne așteptăm ca planificarea schimbului să îmbunătățească predarea, cercetarea și administrarea pozitiv între școlile transfrontaliere.

Învățarea de peste mări

Universitatea Nanhua, Universitatea Fo Guang (Taiwan), Universitatea Occidentului (America), Universitatea Nan Tien (Australia) și Colegiul Fo Guang (Filipine), au înființat primul sistem universitar internațional „Sistemul universitar Fo Guang Shan”, prin intermediul puterea rețelei de învățământ superior cu patru școli prin sistemul Fo Guang. De asemenea, oferă resurse de învățare pluralistă pentru studenți, ca „Înregistrare pentru o școală și selecția cursurilor cu cinci școli”. În același timp, mai are peste 100 de cetăți Fo Guang pe cinci continente pentru studenții Universității Nanhua care doresc să facă schimb de studii și să studieze în străinătate.

Locații

  • Chiayi

    Nanhua Road, Dalin Township, 600, Chiayi

Întrebări