Keystone logo
Nanhua University Institute of International and Cross-Strait Affairs Master of Business Administration
Nanhua University Institute of International and Cross-Strait Affairs

Master of Business Administration

Chiayi, Taiwan

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 970 / per semester *

Amestecat, Învățământ la Distanță, În campus

* 970 USD pentru un semestru. Studenții internaționali pot solicita burse până la scolarizare gratuită.

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Departamentul de Administrare a Afacerilor din Universitatea Nanhua a fost înființat în 2000, iar Institutul Absolvent de Management a fost în același timp creat. În 2002, avem onoarea de a primi aprobarea ministrului educației pentru a provoca de la doctorat. program. În 2003, Institutul Universitar de Științe a Managementului a fost reorganizat și redenumit de la Institutul Universitar de Management. În 2007, a fost integrat Departamentul de Administrare a Afacerilor și Institutul Universitar de Științe a Managementului. Există trei programe în el, inclusiv un program de licență, un program de master și un doctorat. program.

Departamentul de Administrare a Afacerilor oferă cunoștințe legate de managementul multidirecțional și de înaltă calitate pentru a specializa studenții calificați în lumea afacerilor competitive. Prin discuții de caz și vizită la Enterprise, ne așteptăm să formăm capacitatea studenților de a gândi independent și de a lucra în echipă. Pe baza conceptelor de combinare a teoriei și practicii împreună, oferim cursuri în managementul marketingului, managementul producției, managementul resurselor umane, managementul financiar și managementul informațiilor.

program de master

Programul de Master în Management este pentru MBA. Obiectivele educaționale sunt cultivarea talentelor de gestionare a afacerilor cu abilități de comunicare, cooperare și învățare conștientă. Caracteristicile cursului: Metodologia cercetării, Managementul serviciilor, Știința managementului și Seminarul operațional sunt cursurile obligatorii, iar Managementul marketingului, Etica afacerii, Managementul operațiunilor, Managementul financiar, Comportamentul organizațional, Managementul strategic, Economia managerială, Contabilitatea managementului și Statisticile aplicate sunt cursuri de bază care sunt enumerate ca prag pentru absolvire. Pentru economia managerială, contabilitatea managementului și statisticile aplicate, studenții pot obține credite avansate prin revizuirea transcrierilor universitare (colegiu) sau trecând examenele.

Cursurile opționale nu sunt împărțite în module, inclusiv luarea deciziilor, metoda statistică și analiza datelor, analiza multivariate, cercetarea calitativă, gândirea sistematică, analiza pieței, analiza investițiilor, managementul resurselor umane, dezvoltarea resurselor umane, motivație și leadership, managementul performanței, inovație și afaceri Managementul riscurilor, managementul proiectelor, managementul cunoștințelor și comerțul electronic și profesorii îndrumă cursuri opționale în funcție de domeniile lor de studiu.

136778_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpg
Scott Graham / unsplash

Obiective

Pentru a îmbunătăți efectul învățării, asigurați modul de învățare diversificat, participați la mediul de lucru real cât mai devreme posibil, combinați teoria cu practica, cultivați studenții pentru a deveni talente cu cunoștințe profesionale și abilități practice, formulați măsurile pentru implementarea Off-Campus Stagiul studenților din Departamentul de Administrare a Afacerilor, Universitatea Nanhua (denumite în continuare „Măsurile”) în conformitate cu Măsurile pentru implementarea stagiului în afara campusului studenților Universității Nanhua.

Domeniul de aplicare

„Stagiul în afara campusului” din Măsuri include două tipuri: experiență la locul de muncă și stagiu la locul de muncă. Locul de muncă internship este împărțit într-un internship acasă și un stagiu de peste mări. Scopul implementării este următorul:

  1. Experiență la locul de muncă: aranjați o călătorie de o zi sau adecvată la locul de muncă al absolventului, iar accentul este pus pe experiența pe teren, urmată de vizită și stagiu. Aranjați studenții să meargă la locul de muncă pentru experiență și studiu pentru a familiariza mediul locului de muncă și pentru a aprofunda efectul experienței prin comunicare și discuții.
  2. Stagiu la locul de muncă: în conformitate cu planificarea principală a carierei, trebuie să fie oferite cursuri de stagiu obligatoriu (opțional) cu mai mult de 2 credite, iar metodele de promovare diversificate pot fi adoptate, cum ar fi stagii de iarnă și de vară, stagiu de semestru, vizite de afaceri pentru seminar ( cercetare) și credite de stagiu.

Orele de stagiu

Studenții departamentului trebuie să participe la studiul de cunoștințe de bază al practicii de afaceri o dată și 240 de ore de stagiu în afara campusului.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare