Keystone logo
Nanjing University Of Posts And Telecommunications Mba
Nanjing University Of Posts And Telecommunications

Mba

Nanjing, China

5 Semesters

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

CNY 18.000 / per year *

În campus

* - Pret pe an

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Cerințele de la Context educațional

 1. Pentru cei care urmăresc o diplomă de licență, solicitantul trebuie să aibă o diplomă de liceu, performanțe excelente în timpul perioadei de liceu și o stare bună de sănătate. În principiu, nu mai vechi de 25 de ani.
 2. Pentru cei care urmăresc o diplomă de master, solicitantul trebuie să aibă un grad de licență legate, performanțe excelente în timpul studiului de licență, și stare bună de sănătate. În principiu, nu mai vechi de 35 de ani.
 3. Pentru cei care urmăresc o diplomă de doctor, solicitantul trebuie să aibă un grad de master legat, performanțe excelente în timpul studiului absolvent, și stare bună de sănătate. În principiu, nu mai vechi de 40 de ani.

Cerințe de limbă

admitere de licență și absolvent ar trebui să îndeplinească cerințele de IELTS sau TOEFL. În cazul în care solicitantul nu are un certificat corespunzător, el / ea poate participa la cursuri de limbi străine și ar putea începe faza de învățare profesională după trecerea de formare.

Materialele de aplicare

Formularul de aplicare 1. NUPT; 2. certificat de absolvire cel mai mare; 3. transcriere colegiu; 4. o recomandare scrisoare; 5. CV-ul; Planul 6. studiu; 7. pașaport; 8.-pașaport de dimensiuni foto.

Procedurile de admitere

 1. NUPT va elibera solicitantului o scanata scrisoare de pre-admitere în cazul în care el / ea este calificat, iar el / ea are nevoie să plătească taxa accomadation (4000rmb), taxa de cerere (400) și taxa de asigurare (600), altogher 5000rmb în avans, în din cauza 10 zile, apoi NUPT va emite "aviz de admitere" și JW202 la applicant.About bursa, pentru noii studenți, toate pot obține prima bursă nivel (învățământ gratuit) pentru primul an, pentru mai multe informații cu privire la bursă, cec "Statutul de Management pentru bursele NUPT International Student".
 2. Reclamantul a admis ar trebui să meargă în Republica Populară Chineză ambasada (consulatul) să se aplice pentru a studia în China (X1) viza cu o notificare de admitere și formularul JW202.
 3. Studentul admis trebuie să efectueze "Notificare de admitere a NUPT Internațională a Studenților", "STRAINI FORMA examen fizic" (Tabelul este valabil numai pentru șase luni, solicitantul este sfătuit să facă examenul fizic în aprilie-iulie), originalul cel mai înalt certificat, transcrierea și zece fotografii de mărime pașaport să se înregistreze în Departamentul de cooperare și Schimburi de NUPT International, în conformitate cu timpul stipulat "Notificare de admitere a NUPT Internațională a Studenților".

Introducere locuințe

Tinerii profesori Clădire de apartamente 10, Xianlin Campus Locuri de cazare Taxa de participare: 4000 RMB / yearfor un student care trăiesc într-o cameră dublă. În cazul în care studentul de doctorat dorește să trăiască singuri într-o cameră dublă, taxa va fi dublată.

Mod de aplicare și timpul de aplicare

 1. Materialele de aplicare trebuie să fie trimise copii scanate la adresa de e-mail de mai sus, și este de preferat formularul de cerere de cuvânt format. 2. Termenul limită de aplicare este 31 a fiecărui an.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • MBA în Managementul Ingineriei
  • Berlin, Germania
 • Master în Administrarea Afacerilor și Management (MBA)
  • Madrid, Spania
  • Online Spain
 • Master in Business Administration and Management (MBA)
  • Baku, Azerbaidjan