Keystone logo
National Chengchi University, College of Commerce International MBA
National Chengchi University, College of Commerce

International MBA

Taipei, Taiwan

2 Years

Request teaching languages

La zi, Part time

Request application deadline

Sep 2024

USD 10.560 / per year *

În campus

* Taxa de şcolarizare numai

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

International MBA

&nbsp

MBA International este premier engleză de afaceri program Invatate oferit de Chengchi Universitatea Colegiul Naţional de Comerţ.

Suntem primul program şi numai astfel în Taiwan pentru a oferi un master pe deplin acreditat of Business Administration complet în limba engleză.

Va oferim toate curs de instruire în limba engleză cu un accent specific asupra dinamicii de afaceri Asia-Pacific, şi înţelegerea inter-culturale. Jumătate din studenţi şi facultate sunt cetăţeni locale Taiwan şi a doua jumătate sunt din străinătate, reprezentând un amestec divers de oameni din peste 20 de ţări de pe 5 continente.

Programul este programat pentru 2 ani de instruire (maxim 5 ani pentru a îndeplini cerinţele programului) şi necesită un minim de ore de credit 42 pentru finalizare.

&nbsp

&nbsp

IMBA Advantage

&nbsp

MBA International (IMBA) Programul este acreditat premier AACSB-englez-a învăţat program de MBA din Taiwan, care pune accentul pe cultivarea de profesionişti de elită din întreaga lume, lideri de afaceri în viitor într-un mediu internaţional. Odată cu creşterea continuă a economiilor emergente din Asia şi dezvoltarea întreprinderilor la scară globală, IMBA NCCU oferă locul perfect pentru candidaţii internaţionale pentru a afla despre economiile asiatice şi pentru candidaţii din Taiwan a beneficia de o educatie internationala, fără a lăsa uşa lor.

&nbsp

Global Vezi cu o perspectivă din Asia


Designul unic al curriculum-ului IMBA are drept scop de a dota studenţii cu cunoştinţe fundamentale de comerţ şi influenţa pe acesta pentru a oferi studenţilor, cu o perspectivă globală, precum şi o perspectivă asiatică a tendinţelor din lume cele mai recente de afaceri. Studentii au posibilitatea de specializate în finanţe, Afaceri Internaţionale, Management în Asia sau Marketing. În timp ce toate cursurile de captura o perspectivă internaţională de afaceri şi modul în care se aplică în contextul asiatic, anumite cursuri se concentrează în principal asupra practicilor din regiunea Asiei.

Prim-Localizare


Programul IMBA la CNCCU este situat convenabil în districtul Wenshan de Taipei, capitala Taiwanului şi în inima Asiei financiare devenire, comerciale, tehnologice şi hub. În afară de a fi bine cunoscută pentru infrastructura IT şi priceperea de fabricaţie, ca unul din Asia's Little Dragons, Taiwan este programată a fi un catalizator pentru dezvoltarea viitoare şi de progresele în Asia. Frumuseţea programului nostru IMBA este că suntem direct în mijlocul acestui progres inflorire.

Organism Student Diverse şi World Class Facultatea de


Programul IMBA oferă un mediu optim internaţional şi multicultural de învăţare prin menţinerea unui echilibru optim a numărului de cetăţeni din Taiwan şi studenţii internaţionali admise la program. Studenţii internaţionali reprezintă un amestec divers de profesionişti din peste 20 de ţări de pe 5 continente. Acest lucru este completat de orientare care le primesc de la o bază facultate compus din cadre didactice universitare şi experţi din industrie, în Taiwan şi din întreaga lume.

International Student Exchange Oportunităţi


Pentru a ajuta studenţii în confruntă cu provocări în mediile de afaceri internationale, oferim programe de schimb de studenţi cu universităţi de top din America, Europa, Asia, şi Pacific. Prin mobilizarea resurselor academice cruce continentul nostru, am stabilit parteneriate cu peste 40 de universităţi din lume, care să permită studenţilor de a îmbogăţi în continuare studiile lor prin care se confruntă cu diferite medii culturale şi de afaceri.

&nbsp

Puternice legături cu comunitatea de afaceri


CNCCU are legături strânse cu industria şi guvernul, şi a diverse cercetări în colaborare cu ei. Studenţilor li se dă posibilităţi ample de a interacţiona cu liderii lumii reale de afaceri, care sunt invitate să predea cursuri bazate pe disciplinele lor profesionale şi prin intermediul numeroaselor seminarii organizate pe parcursul şederii lor în program.

&nbsp

Teorie şi practică


Programul este conceput pentru a oferi un echilibru între semnificativ de învăţare teoretice şi practice. Marea majoritate a cursurilor se aplică metoda de studiu de caz, care permite participanţilor să înveţe prin a face şi de predare altele. clase special concepute, cum ar fi practice de afaceri de proiect, de asemenea, oferă studenţilor posibilitatea de a se implica cu lumea reală problemă de afaceri de luare a deciziilor şi de scris cazuri de afaceri practică.

Flexibilitate în Studiul


Programul IMBA oferă candidaţilor posibilitatea de a lua, fie full-time sau studii part-time. Acest design flexibil permite candidaţilor de a decide cu privire la sarcina de lucru şi calendarul pentru a se potrivi carierele lor ocupat. Cele mai multe clase sunt efectuate în seara şi în weekend. Oferim, de asemenea, o gamă largă de cursuri pentru studenti full-time pentru a se implica cu. Finalizarea programului IMBA necesită 42 oră de credit şi durata programului este între 2 ani (minim) şi 5 ani (maxim), cu doi ani la dispoziţie pentru a amâna studii. Programul oferă, de asemenea, flexibilitatea de a face fie un MBA general sau un MBA specializat într-unul din cele patru concentraţii.

Burse generoase şi derogări de scolarizare


Programul IMBA primeşte sponsorizări generoase de la corporaţii bine-cunoscut în Taiwan. Multe dintre sponsorii ofertei noastre, ulterior, burse pentru studenţi eligibile ale solicitanţilor, cât interne şi internaţionale. În plus, Ministerul Afacerilor Externe din Taiwan oferă Taiwan Burse pentru studenţii internaţionali să aplice, în timp ce Cooperare Internaţională pentru Dezvoltare şi Fondul de Taiwan multe oferte full-burse pentru solicitanţii calificaţi din ţările maintaining relaţiilor diplomatice cu Taiwanul.

&nbsp


Cerinţe de admitere

&nbsp

Solicitanţii eligibili trebuie să posede următoarele calificări:

 • Finalizarea sau echivalent de o diplomă de licenţă de patru ani, de la o universitate sau colegiu acreditate.
 • Minim trei ani de experienta full-time de muncă post-bacalaureat (efectiv pe 2011 a intrat solicitanţi).
 • Satisfăcătoare realizare universitar anterior.

&nbsp

Solicitanţii sunt obligaţi să prezinte următoarele documente cerere:

 • De cerere completat formularele
 • Eseuri
 • Trei scrisori recomandare
 • transcrieri Oficial din fiecare colegiu / universitate participat
 • O copie a diplomei
 • Fotocopie de TOEFL / scoruri IELTS sau alte dovezi de competenţă în limba engleză
 • Scorurile GMAT nu sunt necesare în prezent, dar preferat
 • Taxa de cerere
 • Pachet de ajutor financiar (dacă este cazul)
 • Dovada de solvabilitate financiare (pentru solicitanţii internaţionale numai)
 • Dovada cetăţeniei (pentru solicitanţii internaţionale numai)

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare