Keystone logo
Nazarbayev University Master în Administrarea Afacerilor
Nazarbayev University

Master în Administrarea Afacerilor

Astana, Kazahstan

15 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

* pentru candidați se aplică o rată diferită

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

MBA-ul nostru este un program cu normă întreagă care joacă un rol cheie în misiunea noastră de a dezvolta următoarea generație de lideri de afaceri. Destinat profesioniștilor de la începutul și la mijlocul carierei, programul nostru de MBA vă oferă abilitățile, cunoștințele și mentalitatea necesare pentru a gestiona eficient în mediile de afaceri globale.

Punctul de plecare pentru dezvoltarea curriculum-ului este setul de competențe cerute de viitorii lideri globali. Acești lideri trebuie să înțeleagă riscurile și oportunitățile de afaceri ale tendințelor sociale, politice, culturale și de mediu. De asemenea, trebuie să învețe să gestioneze capacitatea de producție într-o lume în care resursele tradiționale sunt în scădere și să conducă în fața complexității și ambiguității. De asemenea, trebuie să înțeleagă baza etică pe care se iau deciziile de afaceri. Ei trebuie să fie capabili să identifice toate părțile interesate care au o influență asupra organizației lor și să se angajeze într-un dialog eficient și să construiască parteneriate cu acești părți interesate.

Programul nostru de MBA se bazează pe facultate multidisciplinară și oferă o capacitate de neegalat de a vă ajuta să treceți dincolo de elementele de bază, expunându-vă la cercetări de ultimă oră și lideri de afaceri de top.

Veți învăța, de asemenea, să fiți flexibil, să găsiți modalități creative de rezolvare a problemelor, să echilibrați considerentele pe termen scurt și pe termen lung, să comunicați și să vă angajați într-un dialog eficient și să negociați și să dezvoltați parteneriate. Abilitățile dumneavoastră de conducere vor fi dezvoltate și prin învățarea bazată pe proiecte și prin alte forme de învățare experiențială, îmbunătățite prin reflecție structurată și coaching.

Informatii generale

 • Campus: Astana, Kazahstan
 • Limba: engleza
 • Mod de livrare: Full-time, în campus
 • Durata: 15 luni

De ce MBA la NUGSB?

Facultate de talie mondială

Profesorii NU GSB sunt lideri de gândire în disciplina lor. Facultatea noastră a absolvit universități de top din întreaga lume (Stanford, Wharton, INSEAD) și efectuează cercetări asupra problemelor moderne cu care se confruntă afacerile și industria.

O bază solidă

Curriculumul de bază al programului de MBA pune accent pe managementul general și construiește o bază puternică care îi va ajuta pe studenți în progresul în carieră.

Infrastructură și facilități puternice

Nazarbayev University studenții au acces la cele mai importante publicații de afaceri din lume prin Biblioteca NU. Sălile de clasă ale universității oferă cea mai recentă tehnologie, iar studenții folosesc aceste instrumente pentru a-și avansa învățarea și cercetarea.

Deveniți un lider

Cufundați-vă într-un program conceput pentru a crește și educa următoarea generație de antreprenori și lideri de afaceri.

rezidenta internationala

o rezidență internațională de două săptămâni pentru a obține experiență globală în afaceri.

Locul contează

Studiați în orașul dinamic, inovator și în creștere rapidă Astana, în campusul modern al lui Nazarbayev University .

Angajare

Serviciile noastre de carieră sunt concepute pentru a vă ajuta cu planificarea carierei și căutarea unui loc de muncă.

Școala Absolventă de Afaceri

Nazarbayev UniversityGraduate School of Business (NU GSB) se angajează să modeleze viitorii lideri, oferind cursuri relevante și practice la nivel de master pentru profesioniștii în afaceri care doresc să transforme piața globală.

Graduate School of Business oferă în prezent trei programe academice:

 1. Master cu normă întreagă în Administrarea Afacerilor
 2. Executive Master în Administrarea Afacerilor
 3. Master în Finanțe

Ca școală de afaceri de top din Asia Centrală, NU GSB a conceput fiecare program utilizând cele mai recente inovații în tehnologie și predare. Cu educație de calitate, cercetare de impact, orientare internațională și colaborare cu parteneri de afaceri la nivel mondial, am creat programe captivante pentru solicitanții cu cel puțin doi ani de experiență în afaceri anterioare. Odată înscriși în programele noastre de afaceri la nivel de master, studenții vor lucra împreună cu facultatea noastră de clasă mondială de lideri de afaceri cu zeci de ani de experiență în concepte practice și teoretice. Școala noastră absolventă de afaceri a creat parteneriate strategice cu Fuqua School of Business de la Universitatea Duke pentru a produce cursuri accelerate care nu numai că îmbunătățesc abilitățile de conducere, ci și abordează obstacolele cu care se confruntă studentul modern care lucrează. Studenții pot alege dintre formate de livrare cu normă parțială și cu normă întreagă, care le permit studenților care lucrează să își echilibreze cu succes familia și cariera în timp ce obțin o diplomă. În plus, directorii de afaceri și antreprenorii își pot dezvolta abilitățile de conducere prin programe mai scurte, fără studii.

Partener strategic

 • Școala de Afaceri Fuqua de la Universitatea Duke
 • Cass Business School
 • City, Universitatea din Londra

Alți parteneri strategici ai Nazarbayev University

 • Universitatea Națională din Singapore, Școala de Politici Publice Lee Kuan Yew (Singapore)
 • Universitatea din Pennsylvania (SUA)
 • Universitatea din Cambridge (Marea Britanie)
 • Colorado School of Mines (SUA)
 • Universitatea din Wisconsin-Madison (SUA)
 • Centrul Medical al Universității din Pittsburgh (SUA)
 • Laboratorul Național Lawrence Berkeley (SUA)
 • Universitățile asociate Oak Ridge (SUA)

Admitere

Curriculum

Oportunități de carieră

Taxa de școlarizare a programului

Facilităţi

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • MBA în Managementul Ingineriei
  • Berlin, Germania
 • Master în Administrarea Afacerilor și Management (MBA)
  • Madrid, Spania
  • Online Spain
 • Master in Business Administration and Management (MBA)
  • Baku, Azerbaidjan