Keystone logo
Next Education Group MBA
Next Education Group

MBA

Dubai, Emiratele Arabe Unite

12 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Jun 2024

GBP 4.950

Amestecat

Introducere

Schimbarea nu a fost niciodată atât de intensă. În timp ce unele dintre funcții vor fi automatizate, iar unele preluate de AI, trebuie să lucrați la abilități emergente, cum ar fi rezolvarea problemelor, conducerea, inovarea, luarea deciziilor și alfabetizarea digitală. MBA actualizat de la London Met vă oferă acest set de abilități esențiale pentru a prospera într-o lume perturbatoare.

Ce se întâmplă?

Afacerile lumii de astăzi sunt Volatile, Nesigure, Complexe și Ambigue. Impactul accelerării schimbărilor climatice, al dezvoltării tehnologiei și al schimbărilor în puterea mondială sunt din ce în ce mai evidente și au ca rezultat un mediu dinamic în continuă schimbare. Ca profesionist modern, este esențial să înțelegem acest mediu complex prin aplicarea instrumentelor, tehnicilor și proceselor de gândire contemporane pentru a permite organizațiilor moderne de afaceri să concureze cu succes. Principala concluzie din pandemia globală de COVID-19 a fost că trebuie să fim pregătiți, iar acest curs consideră schimbarea ca o oportunitate care ar trebui îmbrățișată.

Acest curs de MBA urmărește să-și pregătească absolvenții să facă o schimbare semnificativă în cariera lor, care ar putea presupune asumarea unei mai mari responsabilități de conducere și management, schimbarea industriilor sau începerea unei afaceri.

Studenții pot obține abilități practice și experiență prin simulări de afaceri, unde li se oferă posibilitatea de a lua decizii reale de afaceri pentru a se asigura că afacerile de imitație obțin profit și pot funcționa. Acest lucru va permite studenților să obțină experiență de lucru în echipă pentru a lua decizii într-un mediu competitiv și apoi să se ocupe de rezultate.

Acest program va permite studenților să-și perfecționeze abilitățile complexe de rezolvare a problemelor și să-și dezvolte abilitățile de gândire critică. MBA-ul nostru va ajuta studenții să-și dezvolte abilitățile de management, cum să lucreze eficient în echipe, să preia conducerea unui grup divers și să-i influențeze pe alții.

De ce acest MBA?

Acest curs pune un accent mare pe învățarea practică. În timp ce alte cursuri pot oferi o simulare de afaceri, oferim aceste experiențe în două dintre modulele noastre. Credem că o abordare practică îi face pe absolvenții noștri de MBA să iasă în evidență. Prin aceste simulări de afaceri, veți învăța cum să gestionați o organizație mare, precum și cum să lucrați eficient ca parte a unei echipe. Veți fi responsabil pentru luarea deciziilor critice și strategice pentru a vă asigura că afacerea dvs. este profitabilă și funcțională.

Facultatea noastră are o mulțime de experiență în industrie și cunoștințe ample ale practicienilor. Veți învăța din experiențele noastre academice și veți avea oportunități care vă vor permite să vă conectați și să vă construiți conexiuni în industrie. Construirea relațiilor pe parcursul cursului de MBA este o modalitate fundamentală pentru a vă extinde rețeaua profesională. Cohorta noastră diversă de studenți înseamnă că veți beneficia de pe urma studierii cu colegi de curs care au experiență într-o serie de industrii din întreaga lume.

Curriculum

Despre Școală

Întrebări