Keystone logo
NEOMA Business School

NEOMA Business School

NEOMA Business School

Introducere

Educăm studenți, directori și antreprenori și generăm cunoștințe pentru a modela viitorul afacerilor și al societății într-o lume globală, durabilă și conectată.

Într-o eră a inteligenței artificiale, promovăm inteligența umană.

Școala oferă un portofoliu extins de programe în campusurile sale din Reims, Rouen și Paris și campusul său virtual, de la licență și masterat în management până la Executive Education, pentru peste 9.000 de studenți.

Facultatea include peste 185 de profesori permanenți și cercetători-profesori, dintre care 72% au un profil internațional. NEOMA Business School are peste 65.700 de absolvenți cu sediul în 127 de țări.

Prezidată de Michel-Edouard Leclerc, Școala a primit statutul de Instituție Consulară de Învățământ Superior (CESE). Decanul este Delphine Manceau.

Manifestul mărcii noastre

La NEOMA Business School , știm un lucru sigur:

într-o lume în continuă schimbare, educația trebuie să deschidă noi Pathways .

Acesta este motivul pentru care provocăm modelele educaționale tradiționale de predare a conținutului pentru a-i pregăti pe studenții noștri să joace un rol activ în transformarea companiilor și a societății de astăzi și pentru a le oferi abilitățile de care au nevoie pentru a exercita profesiile de mâine.

Într-o eră a inteligenței artificiale, credem și în inteligența umană.

Într-o eră a individualismului, promovăm empatia și colaborarea.

Într-o eră a globalizării, credem că unicitatea provine din caracterul, valorile, angajamentele și pasiunile unei persoane.

Pentru că a avea o pasiune înseamnă a avea direcție, pentru că noi înșine suntem pasionați, ne îndrumăm elevii și îi încurajăm să inoveze, să experimenteze, să ia inițiativă. Ne dorim ca ei să se regăsească pe ei înșiși, să găsească cea mai bună Pathway către propria lor împlinire, să dezvolte abilități, mai degrabă decât să învețe doar tehnici. Îi încurajăm să lupte pentru mai bine, să conducă transformarea societății și să facă față oricărei provocări, atât în Franța, cât și în întreaga lume.

Acesta este modul în care NEOMA Business School formează oameni pasionați, jucători economici inspirați și inspirați, care tânjesc după sens și sunt pe deplin capabili să construiască societatea de mâine:

arhitecții de mâine.

Bine ați venit la NEOMA Business School

Fii pasionat. Modelează viitorul

O școală de afaceri inovatoare și globală

Ambiția noastră

este să fii o școală de afaceri inovatoare și globală, care să aibă un impact prin predare și cercetare de înaltă calitate și să cultive o mentalitate responsabilă, agilă și orientată spre viitor.

Deoarece suntem pasionați de provocările învățământului superior, afacerilor și societății, inspirăm studenții, profesorii și liderii de afaceri să pună întrebări, să experimenteze și să inoveze.

3 priorități strategice

 • Concentrarea pe inovarea educațională: prin anticiparea transformărilor și a noilor metode de învățare, cu o dimensiune experiențială și digitală în centrul acestui proiect.
 • Reinventarea experienței internaționale: rețeaua noastră globală de universități remarcabile contribuie la îmbunătățirea experienței de schimb de studenți, care este întotdeauna mai semnificativă atunci când este petrecută în imersiune în străinătate.
 • Aplicarea expertizei 360°: prin dezvoltarea sinergiilor diverselor sale activități (programe, cercetare, Executive Education și afaceri) prin înființarea de Zone de excelență menite să mențină contactul strâns cu problemele transformării afacerii.

valori

Deschidere, inovație, respect și excelență

Într-un mediu în continuă schimbare, NEOMA Business School este ghidată în activitățile sale zilnice de patru valori cheie: Deschidere, Inovație, Respect și Excelență. Acestea sunt valorile de bază pe care școala își propune să le împărtășească studenților, absolvenților și, în general, comunităților care înfloresc în mediul său.

 • Deschiderea către ceilalți stârnește curiozitatea, adaptabilitatea și gândirea critică într-o lume în continuă schimbare.
 • Inovația își propune să dezvolte o mentalitate antreprenorială și să favorizeze creativitatea, agilitatea și asumarea riscurilor.
 • Respectul, combinând etica, deschiderea la minte și toleranța, urmărește promovarea diversității și angajarea dialogului. Presupune simțul responsabilității.
 • Excelența ca foaie de parcurs: NEOMA se străduiește în fiecare zi să se depășească pe sine în tot ceea ce face.

Identitatea noastră

Acreditări

Locații

 • Rue Vandrezanne,6, 75013, Paris

 • Rue Pierre Taittinger,59, 51100, Reims

 • Avenue d'Epernay,120, 51100, Reims

 • 1 Rue du Maréchal Juin, 76130, Rouen

Întrebări