Keystone logo
Neuroscience Business School

Neuroscience Business School

Neuroscience Business School

Introducere

Neuroscience Business School, care are sediul în Barcelona, Spania, oferă programe de MBA, diplome de master, diplome și cursuri subvenționate, online și/sau față în față, pentru companii, atât în spaniolă, cât și în engleză.

Suntem prima școală de afaceri specializată în programe de Business cu contribuția noilor tehnologii neuroștiințifice în toate programele. Toate programele noastre includ o parte din Business Mindfulness, care îi ajută pe studenții noștri să-și sporească productivitatea și creativitatea.

Ne pregătim studenții să se adapteze la schimbările lumii din ecosistemul de afaceri. Ne întrebăm de ce educația trebuie să fie aceeași dacă schimbarea este o constantă în lumea noastră. Sectorul Educației necesită și schimbări! Și, Neuroscience Business School , oferă educație adaptată vieții reale și actuale.

Neuroscience Business School este o comunitate în care poți:

 • Obțineți o educație pentru secolul 21
 • Obțineți potențialul personal, profesional și social maxim
 • Conectează-te cu oameni care prețuiesc aceleași lucruri ca și tine
 • Dobândiți cunoștințe de neuroștiință pentru antreprenori și lideri
 • Învață să iei decizii eficiente

Caracteristicile cheie ale comunității Neuroscience Business School :

 • Orientare spre obiectiv
 • Pasiune
 • Inovaţie
 • Creativitate
 • Empatie
 • Conducere
 • Mintea deschisă
Suntem specializați în programe pentru lideri și antreprenori ai secolului XXI

Diferența față de Neuroscience Business School

Diferența dintre Neuroscience Business School și alte școli de afaceri este că adăugăm noi instrumente de neuroștiință la programele de afaceri. Oferim educație la zi și practică.

Viziunea de Neuroscience Business School

Scopul BNS este de a oferi educație în afaceri prin instrumente și tehnici avansate.

Neuroscience Business School Misiune

Oferiți studenților cea mai recentă învățare, astfel încât aceștia să poată obține o experiență profesională de succes.

Ne concentrăm pe dezvoltarea abilităților personale și profesionale ale studenților noștri.

Îi învățăm pe studenții noștri să se antreneze în practici menite să promoveze obiceiuri esențiale pentru a se bucura de o sănătate mentală și fizică optimă și pentru a avea forța rezistentă și energia necesare pentru acțiune.

Neuroscience Business School Educaţie

Neuroscience Business School oferă două tipuri de cursuri: față în față în Barcelona, Spania și live online. În toate orele noastre avem combinația perfectă de teorie și practică. Clasele sunt foarte dinamice.

Neuroscience Business School a creat un sistem de cursuri de streaming care îi face pe studenții noștri să se simtă ca și cum ar fi în cursuri față în față. Cursurile online sunt foarte asemănătoare cu cursurile offline, singura diferență este că studenții noștri nu trebuie să călătorească.

Valorile noastre

Educație personalizată pentru fiecare elev

Studenții noștri nu numai că vor învăța să fie optim analitici, creativi, inovatori și dinamici în acțiune, ci și să acționeze în cadrul valorilor morale universal acceptate ca fiind bune pentru progresul umanității.

Inovaţie

Sistemul de învățământ se schimbă foarte repede, ceea ce ai învățat cu un an în urmă s-ar putea să nu aibă nicio greutate sau chiar să fie învechit. De aceea, la BNS ne adaptăm programele în fiecare semestru, astfel încât studenții noștri să poată primi educația corespunzătoare.

Flexibilitate

Am creat un sistem mixt de programe care îi ajută pe studenții noștri să împărtășească studiile cu munca lor. Deși, suntem destul de stricti cu sistemul de teme și termenele limită, astfel încât studenții noștri să-și poată atinge obiectivele.

Angajare și stagii

Angajarea viitoare este scopul oricărei educații. NBS îi pasă ca toți studenții să aibă succes profesional și facem tot posibilul pentru a face acest lucru.

Din prima zi de curs, fiecare elev are acces la Banca de locuri de muncă. Neuroscience Business School vă va ajuta:

 • adaptează-ți CV-ul;
 • găsiți stagii în timp ce studiați;
 • a cauta o slujba.

Cunoaștem nevoile pieței muncii. Colaborăm cu numeroase companii pentru a ajuta studenții noștri să obțină cel mai bun loc de muncă.

De asemenea, colaborăm cu Michael Page, Page Personal și Club Marketing Barcelona. Acest lucru îi ajută pe studenții noștri să obțină stagii și locuri de muncă. Toți Neuroscience Business School studenți și absolvenți pot folosi serviciile Banc de locuri de muncă.

Noi oferim:

 • Programe de actualitate adaptate nevoilor pieței.
 • Cursuri de master despre cum să obțineți un loc de muncă.
 • Contact direct cu companii internaționale și recomandări.
 • Serviciul de locuri de muncă și stagiu.
 • Sesiuni de tutorat.

Deși trebuie să subliniem că succesul profesional depinde și de student: aptitudinile, atitudinea și dorința acestuia de a obține un loc de muncă.

Acreditare

Neuroscience Business School programele sunt acreditate de Școala SWISS de Cercetare în Afaceri, care este acreditată de Eduqua, precum și de UCAM, o universitate recunoscută de stat din Spania. Eduqua este primul certificat de calitate din Elveția pentru centrele de învățământ publice și private.

Admitere

Procesul de aplicare:

Etapa 1 - Aplicație online

Pentru a depune cererea online: atașați documentele necesare, înscrieți-vă la interviul video și plătiți o taxă de înregistrare de 30 de euro.

Lista documentelor:

 • Pașaport sau carte de identitate
 • CV (în engleză sau spaniolă)
 • Cea mai recentă transcriere academică
 • Scrisoare de motivație

Etapa 2 - Interviu video

Durata 30 min - 60 min. Nu necesită pregătire.

Etapa 3 - Rezultatul cererii

După două sau trei zile lucrătoare, după primirea rezultatelor testului, veți primi un e-mail cu privire la dacă sunteți sau nu considerat eligibil. În cazul unui răspuns pozitiv, veți avea la dispoziție 15 zile lucrătoare pentru a efectua plata pentru rezervarea locului.

Etapa 4 - Rezervare loc

Odată acceptat în program, trebuie să plătiți taxa de înregistrare corespunzătoare. Puteți efectua plata prin transfer bancar.

Trebuie să faceți plata înainte de ultima dată a termenului menționat în emailul de admitere. Nu există nicio rambursare a sumei plătite după înregistrare.

În cazul respingerii vizei neimputabile BNS, suma anulată din cauza rezervării unui loc nu se restituie.

Etapa 5 - Plata finală

Trebuie să faceți plata integrală. Puteți efectua plata prin transfer bancar.

Există două metode de plată:

 • Plată unică redusă. Ce trebuie făcut cu 10 zile înainte de prima zi de începere a masterului
 • Plata in rate. Trebuie făcută în primele 5 zile ale fiecărei luni. În acest sens, trebuie să ne anunțați dacă preferați să plătiți în rate înainte de prima zi a începerii masterului și să ne furnizați documentul corespunzător

Cerinte pentru viza

Oferim tuturor studenților noștri oportunitatea de a obține o viză de student, dacă este necesar, pentru programele din campus și hibride.

Procesul este simplu:

 1. Aplicați pentru programul dorit la BNS.
 2. După ce primiți scrisoarea de acceptare și plătiți taxa de înregistrare, vă trimitem documentele originale necesare de la școala noastră pentru a obține viza de student.
 3. În continuare, trebuie să vă pregătiți și să vă prezentați documentele ambasadei sau consulatului general Spaniei din țara dumneavoastră. Lista documentelor poate varia în funcție de țară. Consultați-vă cu ambasada pentru a afla cerințele.
 4. Când primiți o decizie și pașaportul dvs., veți avea o viză alocată care este valabilă 90 de zile.

Locații

Locații
 • Passeig de Gracia, 21, 08001, Barcelona

Întrebări