Keystone logo
© TH OWL Marketing
New European College

New European College

New European College

Introducere

La Universitatea Wittenborg de Științe Aplicate din München, New European College oferă una dintre cele mai moderne și mai avansate abordări ale educației în domeniul afacerilor din Germania. Combinația academică a unei abordări a educației bazate pe cercetare, săptămâni de proiecte obligatorii din lumea reală și evaluare continuă asigură că studenții ating cel mai înalt nivel de angajabilitate durabilă în lumea afacerilor din secolul XXI.

Munchen - Locomotiva economică a Germaniei

Situat în Munchen, unul dintre cele mai bogate și mai prospere orașe din Europa, studenții au mari oportunități de angajare în viitor . Combinația specială de companii multinaționale (BMW, Munich Re, Allianz, Microsoft și multe altele) și nivelurile scăzute ale șomajului fac din München un oraș foarte de dorit pentru a-ți studia și a-ți dezvolta cariera.

Atenție personalizată

Grupurile mici (max. 25 de studenți) asigură o interacțiune frecventă între studenții noștri și lectori. Cazurile de afaceri reale, temele, simulările și prezentările sunt câteva dintre metodele prin care studenții noștri își pot dezvolta abilitățile de comunicare pe baza principiilor și practicilor de afaceri. Formatul nostru de clasă promovează discuții individuale cu lectorii noștri pentru a progresa și a construi pe baza conceptelor, ideilor și problemelor. În cadrul fiecărui semestru, studenților noștri li se oferă o serie de oportunități de vizite corporative legate de cursurile lor de bază.

Comunitate internationala

Pentru a pregăti studenții pentru lumea afacerilor globale, toate cursurile sunt predate în limba engleză. În combinație cu un organism internațional de studiu și o facultate – peste 43 de naționalități (27 de limbi vorbite în campus) – studenții primesc o educație în afaceri care este o bază solidă pentru angajabilitatea lor internațională.

Prestații studențești străine în Munchen (Germania)

În timp ce studiați la New European College din München, Germania, aveți voie să lucrați 20 de ore pe săptămână în timpul semestrelor sau 40 de ore pe săptămână în timpul vacanțelor de vară. În afară de aceasta, odată ce ați absolvit oricare dintre programe, aveți dreptul la o viză de 18 luni pentru căutarea unui loc de muncă (1,5 ani permisiunea de a rămâne în Germania în căutarea unui loc de muncă) Administrația școlii de afaceri sprijină activ studenții cu stagii de practică/cercetare de locuri de muncă pe teritoriu.

Facultatea cu experiență

Aliniați cu principiile de bază ale programului nostru, ne pregătim studenții cu abilitățile practice și atuurile de care au nevoie pentru a reuși, asigurând standarde de predare de top de la academicieni cu experiență și profesioniști din industrie.

Elevii New European College absolvă cu o diplomă olandeză de la o universitate de științe aplicate din Olanda, recunoscută și acreditată de stat, în centrul economic al Germaniei - München. Toate programele oferite de New European College sunt acreditate de NVAO olandeză și de FIBAA (germană, elvețiană & austriacă).

Programele noastre:

Bachelor of Business Administration

Cu grupuri mici, cursuri complementare și un accent puternic pe abordarea pragmatică, Programul nostru de licență vă pregătește pentru o carieră de afaceri de succes.

specializari:

Master of Business Management (MBM)

Master of Business Management este calea academică în lumea afacerilor și în lumea academică. Programul se concentrează pe latura științifică și pe aplicarea acestora în Business Administration, Finance, Marketing și Management.

specializari:

Master of Business Administration (MBA)

Masterul în Administrarea Afacerilor (MBA) a devenit un impuls al carierei academice atât pentru antreprenori, cât și pentru lucrătorii corporativi. Globalizarea necesită absolvenți de MBA cu educație în afaceri cu adevărat internațională.

specializari:

Clasamente

Diplome de top clasate și acreditate

New European College a asociat cu Universitatea de Științe Aplicate din Wittenborg datorită reputației lor deosebite și a abordării moderne și practice a educației de afaceri.

Universitatea Wittenborg a fost clasată pe locul 4 „Cea mai bună universitate mică de științe aplicate” din Țările de Jos și a fost premiată cu al doilea cel mai bun program de licență în administrarea afacerilor din Țările de Jos.

Locații

  • Munich

    Wolfratshauser Strasse 84, 81379, Munich

Întrebări