Keystone logo
New Jersey City University Master în administrarea afacerilor
New Jersey City University

Master în administrarea afacerilor

Jersey City, Statele Unite ale Americii

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

USD 758 / per credit *

În campus

* 758,40 dolari pe credit pentru studenții aflați în stat; 1.213,40 dolari pe credit pentru studenții din afara statului

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Masterul în administrarea afacerilor NJCU:

 • Oferă specializări în finanțe, management organizațional și leadership, marketing, (și în curând, analize de afaceri și știința datelor)
 • Subliniază abilitățile „lumii reale” și învățarea experiențială
 • Oferă un proces de grad personalizabil și un management al curriculumului simplificat
 • Este un program accesibil oferit de o universitate care este clasată la nivel național drept instituția „Best Bang for the Buck”
 • Acum este oferit în două locații: Harbourside din Jersey City și județul Monmouth

MBA School of Business NJCU oferă:

 • Fără GRE, fără GMAT. Cunoștințele prealabile sunt evaluate printr-o colaborare cu Harvard Business School Online, mărită cu antrenori din clasă care sunt profesioniști din industrie.
 • Un curs de studiu online conceput pentru specializări non-business oferit în parteneriat cu Harvard Business School.
 • Practicanții din industrie completează angajamentul la clasă cu facultatea în toate cursurile de bază.
 • Studenții pot dezvolta portofolii profesionale din experiențele lor.
 • 36 de credite pentru finalizarea gradului.
 • O opțiune accelerată care permite studenților să finalizeze toate cerințele de diplomă într-un an.
 • Vizualizați detaliile gradului

Despre Centrul de carieră

Centrul de carieră oferă servicii și resurse cuprinzătoare pentru a ajuta la cercetarea carierelor, găsirea oportunităților de angajare, pregătirea pentru școala postuniversitară, îmbunătățirea abilităților de redactare a CV-urilor și a interviurilor și obținerea de stagii adecvate pentru avansarea în carieră. Avem informații și link-uri care vă vor ajuta în căutarea unui loc de muncă și în nevoile dvs. de dezvoltare a carierei.

Trăiește de unde înveți!

Experiența universitară depășește mult clasa. Iată câteva motive pentru a lua în considerare locuirea în campus:

Confort
Ești în centrul tuturor. Nu ești niciodată mai mult de câteva minute distanță de cursuri. Activități. Masă. Facilități sportive și de fitness. Zonele comune. Și orice altceva NJCU are de oferit.

Mai multă flexibilitate
Este mult mai ușor să programați cursurile pe care le doriți fără să vă faceți griji cu privire la programele de transport și la orele de navetă. Folosiți timpul nou descoperit pentru activități. Extra robust. Poate chiar și câteva clipe de somn suplimentare!

Simțul comunității
A fi rezident oferă o oportunitate suplimentară de a fi implicat în comunitatea socială și educațională unică a NJCU. Vei construi prietenii pe viață și vei crește atât personal cât și social.

Note mai bune
Statisticile arată că studenții rezidenți obțin note mai bune, au aproape două ori mai multe șanse să facă lista decanilor și sunt mai predispuși să absolve la timp. Și absolvirea la timp înseamnă mai puține datorii la facultate!

Accesibil
Când adăugați costul locuințelor în afara campusului (chirie, utilități, mâncare, navetă), s-ar putea să fiți surprinși că o reședință și un plan de masă NJCU ar putea fi calea de urmat. Bursele de locuințe sunt disponibile pentru studenții calificați.

Securitate 24 de ore și multe altele
Toate reședințele oferă securitate 24 de ore pe zi, spălătorii, facilități de bucătărie, saloane de studiu, laboratoare de calculatoare și o varietate de programe educaționale, de servicii comunitare și de agrement.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare