Keystone logo
© BIMM University
Newcastle University Postgraduate programs

Newcastle University Postgraduate programs

Newcastle University Postgraduate programs

Introducere

O universitate Global Top 125 (QS World University Rankings 2023), Newcastle găzduiește 29.000 de studenți din 140 de țări.

Membru fondator al Grupului Russell, suntem una dintre cele 19 universități din lume – și doar trei din Marea Britanie – care a obținut un rating de peste cinci stele QS pentru excelența generală (2022).

Ne putem urmări originile până la Școala de Medicină și Chirurgie, înființată în 1834.

Astăzi, combinăm cercetarea de vârf la nivel mondial cu o experiență academică de clasă mondială.

Lider global cu puncte forte în îmbătrânire și sănătate, date, energie, orașe și arte creative, suntem pionieri în soluții pentru unele dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă lumea. În Cadrul de excelență în cercetare al Regatului Unit 2021, 42% din cercetarea noastră a fost calificată drept lider mondial.

Prin predarea de 5 stele (QS Stars 2022), educăm pe viață. Studenții sunt provocați și sprijiniți să învețe de la experți de talie mondială din peste 185 de diplome de licență și 300 de diplome postuniversitare.

Experiența studenților

Elevii sunt sprijiniți să își atingă întregul potențial prin serviciile noastre de sănătate și bunăstare a studenților, care oferă consiliere, sănătate mintală, dizabilități și sprijin de specialitate pentru învățare, precum și sprijin financiar și sprijin pentru credință și spiritualitate.

Am dezvoltat un kit de abilități academice online pentru a sprijini studenții să devină elevi independenți eficienți.

Uniunea noastră a studenților se află în centrul experienței din Newcastle, oferind peste 180 de societăți conduse de studenți și peste 60 de cluburi sportive.

Un oraș studențesc de top Multicultural, vibrant și prietenos, Newcastle este capitala Angliei de Nord-Est - campusul universității din centrul orașului este în centrul său.

Un oraș în top 50 global și în top 10 din Marea Britanie, este și unul dintre cele mai accesibile orașe din Marea Britanie (QS Best Student Cities, 2023).

Newcastle oferă sporturi de top, o scenă artistică vibrantă, cumpărături grozave și viață de noapte interesantă. Este, de asemenea, aproape de peisaje rurale frumoase și de plaje premiate.

Caracteristici Campus

Campusul nostru de 50 de acri din centrul orașului Newcastle este centrul pentru predarea, cercetarea și colaborarea noastră. Acesta include facilități pentru inovare în cercetare, predare și învățare și implicare.

Studenții beneficiază de facilități precum serviciul nostru de bibliotecă premiat și Centrul pentru Recreere Fizică și Sport.

Ne propunem să fim un campus sustenabil, promovând inițiative pentru a încuraja studenții și personalul nostru să adopte un stil de viață durabil.

Angajamentele noastre de mediu au fost răsplătite cu un premiu de primă clasă din partea People and Planet University League.

    Locații

    • Newcastle upon Tyne

      Newcastle University, NE1 7RU, Newcastle upon Tyne

    Întrebări