Keystone logo
Ngee Ann Academy Adelaide Master of Business Administration
Ngee Ann Academy

Adelaide Master of Business Administration

Singapore, Singapore

24 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

SGD 36.240 / per year

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

  • Diplomă acordată de Universitatea din Adelaide, Australia
  • MBA Adelaide: 24 luni part-time; Adelaide GCBA: 6 luni part-time
  • 4 Aporturi: ianuarie, aprilie, iulie, octombrie
  • Evaluare GMAA de 5 stele și acreditare AACSB a școlii de afaceri

Adelaide MBA și Adelaide GCBA au fost proiectate cu flexibilitate maximă pentru a se potrivi nevoilor profesioniștilor care lucrează. Studenții pot varia numărul de cursuri pe care le urmează în fiecare trimestru (în fiecare trimestru). Acest lucru oferă studenților opțiunea de a accelera progresul studiilor lor.

MBA Adelaide și Adelaide GCBA oferă, de asemenea, mai multe puncte de intrare, ceea ce înseamnă că studenții pot aplica în orice moment al anului pentru a fi luați în considerare pentru următoarea admisie. Există patru mandate în fiecare an, începând din ianuarie, aprilie, iulie și septembrie.

Toate cursurile sunt livrate într-un mediu interactiv, față în față, propice învățării adulților și oferă experiențe de învățare într-o varietate de formate de predare.

Învățare globală

Schimb de studenți: Universitatea din Adelaide a dezvoltat legături de schimb de studenți cu o serie de instituții de peste mări din Europa și Marea Britanie. Aceste programe sunt potrivite pentru studenții care doresc să studieze în străinătate pentru un schimb pe termen scurt în care vor fi obținute credite pentru diploma lor de la Universitatea din Adelaide.

Semestrul de intrare: studenții care studiază în NAA ar putea dori să se îndrepte spre Adelaide pentru un semestru / trimestru. Elevii se pot înscrie la 3 sau 4 cursuri, cu opțiuni de selectare a cursurilor interdisciplinare.

Școală de vară: în fiecare an, Universitatea din Adelaide oferă o serie de cursuri intensive care sunt predate în timpul pauzelor, ca parte a programului său de școală de vară. Elevii sunt încurajați să se înscrie la Școala de vară pentru a-și accelera studiile într-un mediu de învățare excepțional, înconjurat de clădiri vechi grandioase și arhitectură istorică.

Există trei ceremonii de prezentare ținute în fiecare an universitar, una în Singapore și două în Adelaide, Australia. Accesați www.adelaide.edu.au/student/graduations pentru date specifice. Studenții care și-au finalizat diploma au opțiunea de a opta pentru una dintre ceremoniile de prezentare. Diplomele sunt prezentate de cancelarul Universității din Adelaide sau de reprezentantul său.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare