Keystone logo
Nanhua University Departamentul de MBA de Management Science
Nanhua University

Departamentul de MBA de Management Science

Chiayi City, Taiwan

Request duration

Engleză, Chineză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Master of Management Science / clase speciale

Departamentul de afaceri al programului de master de Management Science este pozitionat ca MBA, Departamentul de obiective educaționale „cu servicii de comunicare pentru a încuraja cooperarea, în mod conștient studia caracteristicile de talent management,“ metode de cercetare ale sistemului curriculum, astfel caracteristice, managementul serviciilor, știința de management și teme de afaceri ca cursuri obligatorii , management și marketing subiecte, etica in afaceri, subiecte, teme de management de locuri de muncă, subiecte de management financiar, teme de comportament organizațional, subiecte strategice de management, management economic, contabilitate de gestiune, aplicarea de statistici pentru un curriculum de bază profesională, ca un prag de absolvire în cazul în care managementul economic, contabilitate de gestiune statistici trei cursuri pot transcrieri revizuite de Universitatea din (speciale) sau care trec examenul pentru a fi scutirea aplicată; cursuri de electivă, indiferent de module, subiecte includ luarea deciziilor, metode statistice și de analiză a datelor, analiza multivariată, cercetare calitativa, sisteme de gândire, de piață analiza, analiza de investiții, teme legate de managementul resurselor umane, dezvoltarea resurselor umane, motivare și leadership, managementul performanței, inovare și management antreprenorial, management de proiect, management al cunoștințelor și e-commerce subiecte, cum ar fi curriculum-ului, in functie de cercetare de către consilierul studenților sfaturi pentru a face cursuri elective concepute pentru a instrui elevii au într-adevăr, competențe de bază de mari dimensiuni, de afaceri Departamentul de Management Science Programul de Master oferă pentru „Strategia tematică de management“, „teza de master“ este cursul întregului totală, întotdeauna întregul curs exprimă standardul de verificare a șase competențe de bază ale nucleare, instructor, consilier, Membră bazat pe un standard unificat a verifica dacă elev nucleare are șase competențe de bază.

obiective de calitate

Departamentul de MBA de Management Știință / clase speciale

obiective Educație:comunicare Foster și cooperare au pentru acest serviciu, conștient de învățare caracteristicile personalului de conducere

Competențe de bază:

 1. Competența profesională (forță profesională) 2. conștient de studiu (forța de viață) 3. aplicarea practică (forță de fond) 4. comunicare și cooperare (abilități de comunicare) 5. Asistență socială (îngrijire Forța) 6. Corning fizică și mentală (forță mentală și fizică)

Caracteristici cursului:Acoperind zona (1) zone de afaceri de management de management de operare si stiinte decizionale: program studenții de management al științei master cunoștințe esențiale, înțelegerea și discuții de avansate legate de cursuri de management, studenții pentru a găsi propria lor de cercetare. (2) Decizia științe: numărul de analize de formare și capacitatea de avansate studenți prin studierea și aplicarea metodelor de cercetare, cu scris teza de luare a deciziilor, elevii au din ce în ce capacitatea de a deveni un factorii de decizie corespunzătoare, și pot fi aplicate pe viitorul pieței de locuri de muncă sau de studiu în continuare.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • MBA în Managementul Ingineriei
  • Berlin, Germania
 • Master în Administrarea Afacerilor și Management (MBA)
  • Madrid, Spania
  • Online Spain
 • Master in Business Administration and Management (MBA)
  • Baku, Azerbaidjan