Keystone logo
NIT Northern Institute of Technology Management

NIT Northern Institute of Technology Management

NIT Northern Institute of Technology Management

Introducere

GESTIONAREA TEHNOLOGIEI DE STUDIU - FORMAȚI VIITORUL!

Într-o lume de lucru agilă, digitalizată, sunt solicitați specialiști care sunt competenți și flexibili în abordarea provocărilor schimbării digitale. La NIT Northern Institute of Technology Management , studenții talentați și talentați din întreaga lume găsesc un mediu de învățare ideal în care pot învăța metode, pot realiza idei inovatoare și își pot dezvolta personalitățile . Comunitatea noastră internațională de studenți și profesori creează o atmosferă interculturală în care învățarea individuală este posibilă prin libertate și sprijin intensiv pentru învățare.

NIT in Hamburg, Germany!" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/10/105952_NIT-northern-institute-of-technology-management-hamburg-6-design-thinking-Raum-hamburg.jpg" alt="Ideal learning conditions at the NIT in Hamburg, Germany!" />

FACTE ȘI CIFRE DESPRE NIT
prima școală privată de afaceri din nordul Germaniei

Fondată: în 1998 de profesori de la Universitatea de Tehnologie din Hamburg (TUHH) ca gGmbH – cu sprijin financiar din partea Fundației Körber și a companiilor
Locație: Clădirea NIT – Gebäude F, Kasernenstr. 12 – se află în campusul TUHH din Hamburg-Harburg
Conducere: Prof. Dr.-Ing. Otto von Estorff (Președinte), Dr. Klemens Kleiminger (CEO)


Elevi
Peste 650 de absolvenți din întreaga lume care au absolvit cu un master la NIT /TUHH
Aproximativ 30 de studenți pe an urmează un program de studii la NIT , inclusiv aproximativ 30 la sută studenți
Două treimi dintre studenți sunt din alte țări, în mare parte din străinătate

Profesori
50 de profesori (30 activi în prezent) din universități și școli de afaceri de renume din întreaga lume, precum Universitatea Cranfield, Marea Britanie, IE Madrid, Spania, Universitatea de Stat din Portland și Babson College
40 de profesori (20 activi în prezent) cu o experiență practică
10 asistenți de cercetare de la TUHH

Valorile noastre

Noi, la NIT ne simțim angajați în dezvoltarea durabilă și în interacțiunea apreciativă și respectuoasă din lume și am implementat această intenție în programa noastră.
Scopul nostru este de a permite personalităților vizionare să folosească noile tehnologii pentru omenire și mediu. Creăm spații de învățare ideale pentru studenții noștri și participanții la educație suplimentară. Oferim impulsuri pentru inovație și schimbare digitală.

Pe lângă predarea competențelor profesionale și personale, ne orientăm spre o comunitate unică în care facem rețea oameni de diferite origini și discipline.
Pentru a întări această comunitate, menținem o rețea internațională de absolvenți, profesori și parteneri . De asemenea, am înființat comunitatea noastră de rapel eV pentru a sprijini proiectele studenților.

Studii de master în managementul tehnologiei: Master, MBA sau dublă diplomă Master: MBA și MSc

La NIT Northern Institute of Technology Management puteți studia managementul tehnologiei în mod individual. În funcție de obiectivele dvs. personale, vă puteți finaliza studiile la NIT cu un master, o diplomă dublă în combinație cu un master în inginerie sau științe naturale la Universitatea de Tehnologie din Hamburg (TUHH) sau cu un certificat, de exemplu cu o calificare pentru Manager inovație.

Căi individuale de învățare care se potrivesc cu viața ta

Modulele programului nostru sunt concepute fiecare ca o cale de învățare digitală individuală, constând din faze de clasă și grup, precum și de învățare online. Cursurile de clasă au loc aproape exclusiv în orele de vârf - vineri seara și în weekend. Astfel, programul de masterat poate fi organizat în funcție de situația dvs. de viață și poate fi finalizat cu jumătate de normă, alături de un doctorat sau, de exemplu, în armonie cu viața de familie.

20 de ani de experiență în managementul tehnologiei

De 20 de ani, NIT a atras studenți și conferențieri remarcabili din întreaga lume. Ei beneficiază de o atmosferă internațională și interculturală în care ideile sunt discutate deschis și proiectele inovatoare sunt puse în practică.
Studiile de management la NIT au oferit întotdeauna o orientare practică puternică, promovată de un schimb constant cu parteneri din afaceri și știință.

Statistică

  • Studenti internationali:

    75%

  • 0
  • Raport student-facultate:

    3 la 1

Cerinte pentru viza

Nu există cerințe speciale pentru viză – vizele de student sunt disponibile pentru studenții acceptați la NIT .

Mărturii studențești

Locații

  • Hamburg

    Kasernenstrasse 12, , 21073 , Hamburg

Întrebări