Keystone logo
© ©Nobel International Business School
Nobel International Business School

Nobel International Business School

Nobel International Business School

Introducere

NiBS este o școală de afaceri privată din Ghana. A fost fondat pentru a face diferența cu un nou tip de model educațional conceput pentru a satisface nevoile directorilor. Modelul de livrare a programului NiBS este conceput în jurul unor directori ocupați, ușor de experimentat, inovator și orientat spre viitor.

Premisa noastră fundamentală este că există un nou zor pentru Africa, care necesită creativitatea conducerii pentru a apărea și a străluci. Africa are nevoie de directori cu abilități avansate de conducere cognitivă pentru a descoperi limitele practicilor actuale de conducere, pentru a dezvolta informații profunde despre ceea ce funcționează și ce nu funcționează.

De ce este potrivit pentru tine o diplomă de doctorat

Există multe motive pentru care executivii ca dvs. își asumă această sarcină oneroasă, știind timpul și cerințele financiare ale unui program de studii superioare. Interviurile cu studenții noștri sugerează că:

 • Mulți vor să-și demonstreze că pot obține cea mai înaltă calificare academică și pot deveni lideri de gândire în profesiile lor.
 • Majoritatea vor să lase o moștenire durabilă - să producă o teză care creează o nouă contribuție la cunoștințele și practica managementului afacerii în Africa.
 • Unii vor să le demonstreze copiilor și nepoților valoarea educației și a muncii grele - că puteți realiza orice aveți în vedere.
 • Alții doresc să-și construiască noi cunoștințe și abilități pentru a avansa în cariera lor sau se pot ramifica în noi cariere precum consultanță sau predare.
 • Alții vor să treacă dincolo de învățarea despre cunoștințele existente la un nivel cu totul nou - crearea și schimbul de cunoștințe și practici noi pentru a schimba modul în care operează companiile.
 • Unii doresc la un moment dat să urmeze o carieră academică pentru a ajuta studenții să se califice pentru lumea reală.
 • Oricare ar fi motivele lor, toți studenții noștri vor să construiască o lume mai bună punând întrebări noi și interesante, să descopere noi răspunsuri, idei noi, cunoștințe și practici pentru a îmbunătăți practicile de afaceri și societatea.

Nobel International Business School","author_url":"","source":""}" alt="164150_164040_NiBS-0001.jpeg" />

164150_164040_NiBS-0001.jpeg

De ce să alegeți NiBS

Din ce în ce mai mulți directori superiori aleg să-și urmeze diplomele de doctorat străine cu NiBS, deoarece înțelegem preocupările și provocările cu care se confruntă directorii ocupați în asumarea sarcinii de a fi doctorand, inclusiv:

 • Munca de jonglerie, familia și încercarea de a strânge în studiile doctorale
 • Dacă veți primi sau nu suportul de care aveți nevoie pentru a naviga prin program
 • Dacă puteți finaliza cu succes programul
 • Indiferent dacă vă puteți obține diploma în perioada de timp necesară

Viziune

Să fie recunoscut ca fiind școala de afaceri de cercetare orientată spre practică din Africa, care dezvoltă, educă și formează lideri de afaceri și profesioniști de-a lungul carierei lor.

Misiune

Misiunea noastră este de a fi un lider în dezvoltarea liderilor de gândire care au obiceiuri ale minții - simultan flexibili și perspicace, informați prin experiență și totuși orientați spre inovație, astfel încât să poată fi agenți atât ai prosperității economice, cât și ai schimbărilor sociale transformatoare din Africa.

Soluțiile noastre pentru preocupările și provocările dvs.

Am fost pionier în programul de doctorat executiv în Africa. Ca o nouă școală de afaceri, am pornit de la o listă curată, așa că am făcut lucrurile diferit pentru a crea un model de absolvenți la timp (GOT), care să se ocupe de preocupările și provocările dvs., inclusiv

 • Proiectare și livrare de programe creative - având în vedere executivul ocupat - Fiecare curs este livrat în 2-3 zile (joi, vineri și sâmbătă) la fiecare câteva luni. Pentru o diplomă de doctorat, participați la aproximativ 35 de zile de cursuri pe parcursul întregului program de 3 ani. Programul vă este dat cu mult în avans pentru a vă permite să vă planificați programul ocupat.
 • Suport pentru colegii de cercetare cu normă întreagă - În conformitate cu orientările politice convenite, cercetătorii cu normă întreagă vă ajută 24/7 în cercetare și căutare de articole (dacă este necesar), colectarea și analiza datelor, finalizarea sarcinilor etc.
 • Finalizarea la timp - Începeți teza / proiectul din prima zi - vă ajutăm în prima clasă să vă dezvoltați subiectul - fără pierderi de timp în căutarea subiectelor. Combinăm cursurile cu redactarea tezei, asigurându-ne că toate sarcinile tale sunt legate de teza ta. Programul a fost oferit în Ghana în ultimii 5 ani de către NiBS. Șaptezeci de directori din Ghana, Nigeria și alte țări africane au absolvit deja programul în ultimii 2 ani.
 • Combinația lucrării cursului și a tezei - Combinăm munca cursului cu redactarea tezei, asigurându-ne că toate sarcinile tale sunt legate de teza ta. Acest lucru asigură rapiditatea și finalizarea în timp util, evitând problemele asociate cu metoda tradițională de finalizare a tezei.
 • Ateliere de redactare a tezelor - În școlile tradiționale, redactarea tezelor este nestructurată, ad hoc și singură. Organizăm ateliere de redactare a tezelor, fiecare având o durată de două până la trei zile la rând, pentru a oferi profesorilor și cercetătorilor oportunități de a sprijini redactarea tezei dvs. într-un cadru școlar formal.
 • Rată ridicată de absolvire - Până acum am obținut o rată de succes a absolvirii de aproximativ 85% pe cohortă. În ultimii doi ani, am absolvit 77 de directori din Ghana, Nigeria și alte țări africane.
 • Bursă - Oferim burse de o valoare semnificativă studenților care îndeplinesc anumite condiții, precum și condiții de plată flexibile.

Nobel International Business School","author_url":"","source":""}" alt="164151_164041_NiBS-0002.jpeg" />

164151_164041_NiBS-0002.jpeg

Locații

 • Accra

  Accra, Ghana

  Întrebări