Keystone logo
Northeastern University College of Business Administration Ms în contabilitate / MBA
Northeastern University College of Business Administration

Ms în contabilitate / MBA

Boston, Statele Unite ale Americii

15 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

* pls de contact pentru costurile de program

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Nu au nici o experiență de contabilitate, dar interesați de o carieră în contabilitate, plus un MBA? Acest program oferă un grad combinat, o experiență valoroasă de la o perioadă de trei luni, poziția co-op plătite, și, practic, de plasare de locuri de muncă de 100%.

Cu o MSA / MBA de la Northeastern, puteți câștiga două grade - o MS în Contabilitate și un MBA - în doar 15 luni. Programul nostru full-time este conceput pentru artele liberale și majors non-contabile.

Puteți începe imediat după ce ați terminat gradul dumneavoastră de licență. Gain hands-on experiență printr-o rezidenta plătit de trei luni la o firma de contabilitate de conducere. Absolvent de la programul pregătit pentru a lua examenul de CPA. Și gata pentru a lovi la sol de rulare cu un loc de muncă nou, la o, sau Big Four firma de contabilitate regional, național primi.

Pe scurt


Acest full-time, program de 15 luni începe în fiecare an, în luna iunie și se termină în luna august a anului următor. Tu și colegii tăi vor începe programul împreună, să ia aceleași clase, și absolvent, în același timp.

Tu va finaliza trei luni plătite rezidenta din ianuarie până în martie, la o, sau Big Four firma de contabilitate regional, național. Puteți beneficia de asemenea de palmares dovedit de nord-est a. Punct de vedere istoric, 99% din studenții noștri MSA / MBA au fost oferite locuri de muncă cu normă întreagă de la firmele unde au completat rezidențe lor. Și 100% din studenții noștri au fost oferite posturi full-time la conducere firme de contabilitate la absolvire.

Toate cursurile sunt oferite în timpul zilei, la campusul principal în Boston. Pentru a câștiga grad, trebuie să completeze 72 de ore semestru de credit și pentru a atinge o medie punct de gradul de 3.000.

Curriculum

Sunt necesare toate cursurile în programul MS Contabilitate / MBA; nu există opționale. Acesta este un program de blocare-pas, cu toate cursurile luate în ordine.Public țintă


artele liberale și majors non-contabile.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • Master în Administrarea Afacerilor | Contabilitate (MBAA) (în campus și online)
    • Doral, Statele Unite ale Americii
  • MBA în contabilitate profesională
    • Buffalo, Statele Unite ale Americii
  • MBA în Inteligență Artificială și Blockchain - UCAM, Spania
    • Sharjah, Emiratele Arabe Unite