Keystone logo
Northern Arizona University Programul MBA
Northern Arizona University

Programul MBA

Flagstaff, Statele Unite ale Americii

10 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 41.571

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Stăpânește lumea afacerilor. Stăpânul nostru full-time de administrare a afacerilor se situează în top 10 la sută pentru programele de MBA cu mai puțin de 50 de studenți în clasamentul celor mai bune școli absolvite de Știri și Raport Mondial din 2017. Și dimensiunile noastre mici fac o mare diferență. Vei lucra îndeaproape cu cohorta ta peste 10 luni pentru a-ți dezvolta abilitățile de comunicare și leadership care îți vor propulsa cariera de afaceri - și pentru că este un program rapid, vei ajunge să lucrezi mai devreme.

Business Administration, Master of Business Administration

Dacă sunteți interesat de o carieră în afaceri, inclusiv de contabilitate publică, programul nostru de MBA se poate potrivi nevoilor dumneavoastră. MBA-ul nostru este destinat celor aflați la începutul carierei sau celor interesați de o schimbare în carieră. Nu este necesară experiență de muncă. În programul nostru, vă veți consolida cunoștințele despre funcțiile de afaceri, îmbunătățind totodată abilitățile de conducere, comunicare și echipă. Pe măsură ce îți construiești portofoliul și CV-ul, vi se va oferi posibilitatea de a participa la târguri de carieră, evenimente de rețea, interviuri batjocoritoare și umbre de serviciu. Absolvenții din programul nostru lucrează pentru firme de nivel superior, inclusiv Intel, KPMG, Raytheon, Grant Thornton și Vanguard.

Clădirea noastră are un spațiu dedicat MBA și o tehnologie excelentă pentru a vă sprijini învățarea. Facultatea este abordabilă și interesată de dezvoltarea și educația personală. Dacă aveți cunoștințe de afaceri de bază obținute la nivel de licență, puteți completa MBA-ul nostru în zece luni. Dacă nu ați studiat afacerile ca licențiat, puteți completa în programul nostru în cel mult 18 luni.

Formatul nostru accelerat vă permite să terminați mai rapid în comparație cu multe alte programe MBA. Începeți să câștigați mai devreme și să limitați costurile din buzunar și oportunitatea educației. Dacă sunteți rezident al unuia dintre cele 14 state occidentale, veți plăti scolarizarea în stat. Burse, renunțări la școlarizare și asistență absolventă sunt de asemenea disponibile. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru web pentru detalii.

Acest program este acreditat de Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Carieră

Oportunități de carieră care pot fi urmărite:

 • Contabil
 • Analist de afaceri
 • Manager executiv
 • Director de marketing

cerinţe

Pentru a primi un master la Northern Arizona University , trebuie să finalizați un grup planificat de cursuri dintr-una sau mai multe domenii, constând din cel puțin 30 de unități de cursuri de nivel absolvent. (Multe programe de master necesită mai mult de 30 de unități.)

Trebuie, de asemenea, să completați:

 • Toate cerințele pentru planul / planurile dvs. academice specifice. Aceasta poate include o teză.
 • Toți absolvenții lucrează cu o medie cumulată a punctului de clasă de cel puțin 3,0.
 • Toate lucrările spre masterat trebuie să fie finalizate în șase ani consecutivi. Cei șase ani încep cu semestrul și anul de admitere la program.

Scopul declarației

Programul accelerat de MBA este axat pe studenții cu o educație de afaceri de bază care caută studii de absolvire în teoria și practica managementului și pe cei care solicită certificarea contabilă. Scopul nostru principal este de a pregăti elevii să aducă contribuții valoroase la profesia aleasă și la comunitățile lor. Scopul nostru secundar este de a oferi comunității din Arizona instruire, educație, consultanță și informații de înaltă calitate, legate de afaceri.

În îndeplinirea acestor obiective ne angajăm să urmăm următoarele:

 • Încurajarea simțului comunității și promovarea diversității în rândul studenților, personalului, facultății și studenților noștri,
 • Oferiți un curriculum riguros, actual, acreditat de AACSB,
 • Integrați tehnologiile avansate în curriculum,
 • Sprijină și încurajează facultatea noastră în livrarea lor creativă și personalizată a curriculum-ului nostru și în consilierea lor pentru studenții noștri,
 • Mențineți și nutriți un angajament permanent al facultății pentru o gamă largă de contribuții intelectuale care includ cercetare pedagogică, contribuții la practică și bursă bazată pe disciplină.

138934_pexels-photo-3182765.jpeg

Rezultatele învățării elevilor

Gândire integrativă strategică: MBA-urile ar trebui să aplice cadre integrative care să reflecte cunoștințele funcționale adecvate pentru identificarea problemelor și problemelor, să genereze alternative și să dezvolte soluții logice pentru situații de afaceri complexe. Soluțiile ar trebui să fie susținute de analiza relevantă și selecția modelului de decizie.

Etică și responsabilitate socială: MBA-urile pot demonstra capacitatea de a identifica dilemele etice și de a putea recunoaște și evalua cursuri alternative de acțiune.

Aplicații globale: MBA-urile sunt capabile să analizeze probleme globale economice și de afaceri complexe, să înțeleagă alegerile disponibile și fezabile pentru deciziile globale de afaceri și să genereze recomandări fezabile pentru firmele care operează în medii de afaceri globale.

Aptitudini profesionale de auto-management: MBA-urile ar trebui să arate comportament profesional prin încredere, curtoazie, aspect și o abordare proactivă a muncii și a carierei. Acestea ar trebui să creeze relații de lucru eficiente și să urmărească oportunități pentru îmbunătățirea de sine prin dezvoltarea de resurse de rețea și feedback.

Comunicare: MBA-urile pot comunica eficient în format scris și oral, pentru o varietate de scopuri, situații și audiențe. În plus, studenții pot comunica eficient atât ca indivizi, cât și ca parte a unei prezentări de grup.

Leadership: MBA-urile vor demonstra capacitatea de a conduce colegii de clasă în performanța cursurilor bazate pe echipă. MBA-urile își vor influența colegii folosind o abordare bazată pe valori, spre deosebire de un stil de influență de comandă și control.

Curriculum

Rezultatul programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master în Administrarea Afacerilor și Management (MBA)
  • Madrid, Spania
  • Online Spain
 • Master in Business Administration and Management (MBA)
  • Baku, Azerbaidjan
 • MBA in Digital Business
  • Amsterdam, Ţările de Jos