Keystone logo
© Eva Dang
Nottingham Trent University

Nottingham Trent University

Nottingham Trent University

Introducere

Înființată în 1843, Nottingham Trent University are o istorie lungă de deblocare a potențialului, de distrugere a barierelor și de a face o diferență reală în viața din întreaga lume.

Cu peste 40.000 de studenți și personal din cinci universități, Nottingham Trent University (NTU) este una dintre cele mai mari și mai influente instituții de învățământ superior din țară. Suntem o universitate care se angajează să promoveze schimbări semnificative și am primit o gamă largă de premii prestigioase pentru cercetarea, dinamismul și inovația noastră.

Suntem mândri că suntem recunoscuți ca o universitate care își deschide brațele tuturor. Un sfert dintre studenții noștri provin din gospodării cu un venit combinat de 15.000 de lire sterline sau mai puțin și am fost prima universitate care a semnat angajamentul guvernului de mobilitate socială, demonstrând angajamentul nostru de a îmbunătăți perspectivele tinerilor din medii dezavantajate.

Predare
La NTU, ne angajăm să oferim un mediu de învățare stimulativ și incluziv în beneficiul studenților, colegilor și comunităților noștri.

Cercetare
Lucrăm în jurul a cinci teme cheie de cercetare care răspund la o serie de provocări în afaceri, industrie, profesii și societate.

Afacere
Lucrând în colaborare cu experți din NTU, precum și cu partenerii și susținătorii noștri, ajutăm studenții, absolvenții, personalul și membrii comunității noastre să-și dezvolte abilitățile, cunoștințele și încrederea de care au nevoie pentru a se dezvolta ca antreprenor.

Schimb de cunoștințe
Ambiția noastră este să fim recunoscuți ca o forță spre bine. Suntem pasionați de a transforma vieți prin angajamentul academic și civic și lucrăm împreună cu întreprinderi și comunități pentru a face față unora dintre cele mai grele provocări ale societății.

Acesta este NTU. Aceasta este Universitatea, reimaginată.

Creăm universitatea viitorului.

 • O universitate care invită, include și ascultă - unde parteneriatele sunt apreciate, cunoștințele sunt împărtășite și oportunitățile sunt accesibile pentru toată lumea.
 • O universitate în care învățarea este legată direct de nevoile industriei: în care fiecare premiu și distincție este o susținere a standardelor, valorilor și metodelor noastre de predare de zi cu zi.
 • O universitate care perturbă status quo-ul; care îndrăznește să pună întrebări provocatoare, în numele înțelegerii și progresului.
 • O universitate în care cercetarea este aplicată și nu abstractă - unde susține predarea, oferă răspunsuri semnificative și îmbunătățește viețile reale în timp real.
 • O universitate cu puterea și scopul de a transforma, creând oameni mai buni și nu doar absolvenți mai buni.

Universitatea Viitorului este un proiect pentru prezent, construit pe șase principii de bază. Iată cum funcționează acele principii la NTU.

Caracteristici Campus

De la vibrantul nostru City Campus din inima plină de viață a orașului Nottingham până la idilica proprietate rurală Brackenhurst, avem o serie de site-uri universitare în Nottingham și în zonele învecinate.

Investim continuu în terenurile, clădirile și facilitățile noastre pentru a crea un mediu de învățare stimulant și incluziv, pe care toți să-l experimenteze și să se bucure.

Campusul orașului
De la o arhitectură uimitoare până la o Uniune a studenților premiată, campusul orașului este inima care bate a NTU.

Clifton
Trăiește și învăț în Clifton? Iată ce trebuie să știți despre campusul care are cu adevărat o viață proprie.

Brackenhurst
Situat pe un teren de 500 de acri de câmpuri, păduri și apă, campusul nostru din Brackenhurst este cu adevărat uluitor.

Confetti Nottingham
Descoperiți ce este oferit la campusul nostru Confetti Nottingham, care este la doar o aruncătură de băț de punctele fierbinți de cultură și divertisment ale orașului și la mică distanță de campusul orașului NTU.

Confetti Londra
Cu sediul în modernul Whitechapel, Confetti are acum o casă dedicată în Londra - una dintre capitalele globale ale industriilor creative și un centru de clasă mondială pentru film, muzică, jocuri și new media.

Mansfield Hub
Una dintre cele mai noi completări la familia NTU, NTU din Mansfield oferă oportunități interesante pentru oameni și afaceri din Mansfield și nu numai.

  Cerinte pentru viza

  Va trebui să vă asigurați că aveți permisiunea/viza de imigrare corectă înainte de a vă începe călătoria.

  Echipa noastră de asistență pentru studenți, premiată, oferă sfaturi excelente și informații despre chestiuni de imigrare și sfaturi despre cum să depuneți o cerere de viză cu succes.

  Vă încurajăm să vă pregătiți în avans pentru cererea de viză și să aplicați imediat ce primiți CAS.

  Puteți solicita viza de student cu până la șase luni înainte de începerea cursului universitar.

  Vă rugăm să rețineți că CAS-ul dvs. poate indica încă trei luni, deoarece aceasta este o modificare recentă, dar puteți utiliza în continuare CAS-ul pentru a aplica până la șase luni înainte de începerea cursului.

  Puteți intra în Marea Britanie numai după eliberarea vizei. Puteți ajunge cu până la 1 lună înainte de data începerii cursului (pentru cursuri cu o durată mai mare de șase luni). Nu trebuie să călătorești în Marea Britanie înainte de data de începere indicată pe viză, indiferent când începe cursul.

  Burse și finanțare

  Suntem încântați să oferim o serie de burse internaționale noilor studenți internaționali și europeni. Veți găsi, de asemenea, taxele noastre internaționale în această secțiune, împreună cu sfaturi pentru efectuarea plăților internaționale.

  Clasamente

  • Suntem una dintre cele mai populare universități din Marea Britanie
   pe locul 3 pentru numărul de oferte acceptate, pe baza datelor de acceptare UCAS 2022
  • Universitatea modernă a anului
   NTU este mândru să fie The Times și The Sunday Times Modern University of the Year 2023.
  • Universitatea Anului
   Whatuni Student Choice Awards 2023, arătând angajamentul nostru de a oferi o experiență studenților ca nimeni altul.
  • A doua cea mai sustenabilă universitate din lume
   2022 UI GreenMetric World University Rankings.

  Locații

  • Nottingham

   Shakespeare Street, 50, NG1 4FQ, Nottingham

   Programe

   Întrebări