Keystone logo
Nottingham Trent University Global Executive MBA
Nottingham Trent University

Global Executive MBA

Nottingham, Regatul Unit

2 Years

Engleză

Part time

Request application deadline

Sep 2024

GBP 29.950 / per course

Amestecat, Învățământ la Distanță

Introducere

Transformă-ți gândirea și accelerează-ți cariera.

Global Executive MBA este un parteneriat puternic între Nottingham Business School și școlile de afaceri de top din Africa de Sud și Brazilia. Combinând expertiza noastră, veți dezvolta o perspectivă cu adevărat globală, conexiuni internaționale și cunoștințele necesare pentru a conduce într-o lume incertă și conectată.

Programul este conceput cu accent pe leadership durabil și responsabil. Aceste principii sunt încorporate în toate modulele noastre. Veți fi cufundat în proiecte de leadership contextual, veți explora lumea reală, provocări strategice și vă veți aplica învățarea la locul de muncă.

Indiferent dacă doriți să preluați un rol mai senior sau să îmbrățișați oportunitățile și riscurile unei lumi conectate, Global Executive MBA este un program emblematic și o experiență de învățare transformatoare.

  • Dezvoltați o perspectivă globală cu experiențele noastre unice de studiu. Patru blocuri de studiu imersive, de o săptămână, în Nottingham, Africa de Sud și Brazilia.
  • Studiați în jurul angajamentelor dumneavoastră personale și profesionale, cu programul nostru flexibil de doi ani. 80% este livrat online, cu 20% în locații din campusuri globale.
  • Aplicați-vă cunoștințele în organizații, cu studii de caz live care abordează provocări strategice reale de afaceri.
  • Dezvoltați conexiuni cu rețeaua noastră globală de absolvenți MBA și oportunități continue de CPD în timpul cursului și după absolvire.

Alăturați-vă școlii noastre de afaceri acreditate internațional

Nottingham Business School este acreditată la AACSB și EQUIS, cele mai înalte standarde internaționale pentru educația școlilor de afaceri. Suntem unul dintre cei 47 de campioni PRME la nivel mondial - o inițiativă susținută de Națiunile Unite care conduce drumul cu educația de management durabil și responsabil.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Acreditări

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări