Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Nova Southeastern University, H. Wayne Huizenga College of Business & Entrepreneurship

Nova Southeastern University, H. Wayne Huizenga College of Business & Entrepreneurship

Nova Southeastern University, H. Wayne Huizenga College of Business & Entrepreneurship

Introducere

Una dintre cele mai importante școli de afaceri din Florida, Colegiul de Afaceri și Antreprenoriat H. Wayne Huizenga de la NSU ajunge la studenți la nivel global cu programe de licență și master recunoscute la nivel internațional, online și la fața locului.

Faceți cunoștință cu una dintre puținele școli din țară cu antreprenoriat în numele său și unde:

 • Facultatea din lumea reală oferă un curriculum actualizat care încurajează spiritul gândirii inovatoare la locul de muncă.
 • Peste 3.000 de studenți urmează o varietate de diplome de licență și master.
 • Tu alegi cum să studiezi, cu normă întreagă sau cu jumătate de normă, online.
 • Un campus principal dinamic în Fort Lauderdale-Davie, Florida.

pornire, întâlnire, brainstorming

Viziune

Colegiul de Afaceri și Antreprenoriat H. Wayne Huizenga este un furnizor mondial de educație academică, profesională și practică pentru persoane din afaceri, mediul academic, guvern și organizații nonprofit. Cu o reputație recunoscută pentru calitate, relațiile corporative ale Huizenga College of Business & Entrepreneurship și tehnologia modernă oferă studenților experiențe superioare de învățare în lumea reală.

Misiune

Misiunea Colegiului de Afaceri și Antreprenoriat H. Wayne Huizengaeste de a educa viitorii lideri de afaceri și antreprenori, oferindu-le un avantaj care îi va pregăti să servească cel mai bine economia noastră internațională unică și de servicii din sud-estul Floridei.

scris, stilou, omule
Free-Photos / pixabay

Filozofie

Credem în această lume în ritm rapid, în schimbare rapidă, persoanele din afaceri, mediul academic, guvern și organizațiile nonprofit au nevoie de oportunități educaționale convenabile, accesibile și de valoare superioară. Numai prin utilizarea profesorilor care posedă calificări academice și profesionale, oferind interacțiune personală cu studenții și utilizând eficient tehnologia, putem pregăti studenții pentru succes.

Ne putem realiza viziunea doar dacă toți profesorii și personalul Colegiului de Afaceri Huizenga, cu sprijinul celorlalți părți interesate, sunt dedicați inovației în cursuri, programe, metode de livrare și servicii pentru studenți, în funcție de nevoile studenților. Succesul Colegiului de Afaceri Huizenga depinde de capacitatea facultății, personalului și studenților noștri de a aplica cunoștințele nou dobândite pentru a crea valoare în organizațiile lor de afaceri, academice, guvernamentale și nonprofit, în special, și în societate în ansamblu. .

Principii

 • Conduceți toate afacerile noastre academice cu integritate.
 • Fiți dedicat viziunii, misiunii, filozofiei și principiilor Colegiului de Afaceri și Antreprenoriat Huizenga.
 • Tratați-vă unul pe celălalt cu demnitate, respect și sensibilitate, astfel încât să creați un mediu îngrijitor care să permită profesorilor, personalului și studenților să își atingă cel mai mare potențial.
 • Rămâi concentrat asupra și anticipează nevoile alegătorilor noștri, astfel încât să ne putem pregăti studenții să devină „formatori” ai societății noastre, nu simpli „reactori”.
 • Stabilim așteptări mari pentru noi înșine și demonstrăm inițiativă, judecată, flexibilitate și lucru în echipă, astfel încât să ne putem îndeplini misiunea și viziunea.
 • Aveți o dorință convingătoare de a avansa cunoștințele despre modul în care funcționează organizațiile și aplicați aceste cunoștințe, astfel încât dezvoltarea de soluții creative să fie un obiectiv major al vieții.
 • Aveți viziunea, creativitatea, deschiderea și receptivitatea de a contesta status quo-ul, de a crea învățare și schimbare și de a vedea rolul nostru în Colegiul de Afaceri și Antreprenoriat Huizenga și Universitatea ca parte a unui proces dinamic, mai degrabă decât a unui set static, relații fixe cu sarcinile conexe.
 • Încercați în mod constant să înțelegeți contribuțiile pe care le putem aduce la viziunea și misiunea organizației și căutați să contribuim acolo unde există un avantaj comparativ clar.
 • Credeți că învățarea pe tot parcursul vieții și aplicarea acelei învățări îmbunătățesc foarte mult societatea.
 • Fiți maturi din punct de vedere cultural și demonstrați o apreciere puternică pentru diversitate și bogăția pe care aceasta o aduce vieții și învățării.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

 • Fort Lauderdale

  3301 College Avenue, 33314-7796, Fort Lauderdale

Întrebări