Keystone logo
National Tsing Hua University

National Tsing Hua University

National Tsing Hua University

Introducere

Tsing Hua University Națională a fost înființată în Beijing, în 1911 ca "Tsing Hua Academy. "În 1956, Tsing Hua University Națională a fost re-stabilit la locația sa actuală în Hsinchu, Taiwan.

Începând cu relocarea sa, NTHU a dezvoltat într-o universitate de cercetare globală care oferă o gamă completă de programe de gradul în știință, tehnologie, inginerie, științe umaniste, științe sociale și management. NTHU mod constant pe locul ca fiind unul dintre universitățile premier în Asia de Est, și este recunoscut pe scară largă ca un incubator de conducere pentru viitorii lideri. Absolventii nostri restante evidentia succesul studenților NTHU, inclusiv Nobel Fizică laureați Dr. Cheng-Ning Yang si Dr. Tsung-Dao Lee, Nobel Chimie laureat Dr. Câștigător Yuan-Tseh Lee, și Wolf Premiul în matematică Dr.Shiing-Shen Chern.

Fapte și Statica

FACULTATEA

644 membri ai facultăților cu normă întreagă și 298 de membri ai facultate adjunct Student la Facultatea de raport 18: 1

STUDENT ÎNSCRIEREA: 12449 (de la primul semestru 2014)

6,372 studenti 6,077 Absolvenții (4168 masteranzi, și 1909 urmărirea grade de doctorat.

Laureatii Nobel

3 laureați ai Premiului Nobel absolventii nostri restante evidentia succesul studenților NTHU, cum ar fi laureați ai Premiului Nobel Fizică, Dr. Cheng-Ning Yang si Dr. Tsung-Dao Lee, Nobel Chimie laureat Dr. Yuan-Tseh Lee, și Premiul Wolf câștigător în matematică Dr. Shiing-Shen Chern ..

CERCETARE

2379 guvernamentale proiect sponsorizat și 1.057 proiecte sponsorizate exterior (proiecte cumulate din 2011 până în 2013) Buget total: NT $ 5,561,304,68 (NT $ 5.5Billion)

CAMPUS

260 de acri 87 clădiri importante 60% din studenti locuiesc în campus.

7 colegii și 1 COMISIE

Știință inginerie Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor Științe Umane și Științe Sociale Life Science Stiinta nuclear Management Tehnologic Comisia General Educație

De ce NTHU

Excelență academică

NTHU este un renumit universitate de cercetare cuprinzătoare în Taiwan.

Facultatea de clasă mondială

NTHU are cea mai mare rata de facultate câștiga premii academice naționale și publicațiile lor sunt citate cel mai adesea între toate universitățile din Taiwan.

Programe internaționale în limba engleză

MBA Internațional în Managementul Tehnologiei Programul Internațional Master în Sisteme Informatice și aplicații International Ph.D. Programul în Inginerie biomedicala International Ph.D. Programul în Low Carbon Energy

Global Partners

NTHU a stabilit parteneriate strategice cu mai mult de 150 de universități la nivel global.

Oportunități Bursa

NTHU oferă ajutoarelor financiare ample pentru a sprijini elevii. Burse de studiu și burse sunt acordate pe bază de meritorie.

Strategic Locație

NTHU este situat în Hsinchu City în nordul Taiwan, o oră cu mașina de Taipei, și este înconjurat de laboratoare și industrii naționale de clasă mondială. Hsinchu este mentionat ca orasul știință, centrul high-tech, și Silicon Valley de Taiwan.

Locuințe garantat

Considerăm experiența de viață în campus este o parte integrantă a vieții universitare. Toți studenții internaționali vor fi garantate de locuințe în campus.

Statusul Curent

Tsing Hua University Națională este situat în Hsinchu, Taiwan, 72 de kilometri sud de Taipei. Campusul cuprinde peste 105 de hectare (260 acri) de teren pitoresc, spălare cu lacuri și copaci. Comoditatea campus este de cea mai mare, vecina institute de cercetare și universități, cum ar fi: Institutul de Tehnologie Industrială de Cercetare (ITRI), Synchrotron National Radiation Centrul de Cercetare (NSSRC), Centrul National pentru Calculul de înaltă performanță (NCHC), Industria Alimentara Institutul de Cercetare și Dezvoltare (FIRDI), National Chiao Tung Universitatea (CNSM), Chung-Hua University (CHU), Universitatea Națională Hsinchu Educației (NHEU), și Hsinchu Știință-Based Parcul Industrial (HSIP). Hsinchu se cunoaște cu precizie și numit ca "orașul Științei din Taiwan".

NTHU are 7 colegii, 17 departamente și 18 institute de absolvent independente: Colegiul de Științe, Inginerie, Științe Nucleare, Umanistice și Științe sociale, Life Science, Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor, și Colegiul de Management Technology. Comisia pentru General Educație supraveghează programele de învățământ general al universității. NTHU are peste 644 de membri ai facultăților cu normă întreagă. Mai mult de 12,499 de studenți, în jurul valorii de 6372 studenti, masteranzi si 4168 1909 pentru doctoranzi ca a datelor din primul semestru 2014. Raportul elev-facultate este de 18: 1 și de sex masculin pentru a studenților de sex feminin este de 2.1: 1.

NTHU subliniază abordare interdisciplinară. În plus față de susținerea standardelor de bază, curriculum universitar sunt concepute pentru a maximiza flexibilitatea, precum și integrarea. NTHU depășește normele curricula, depășind colegial și limitele departamentale.

Burse de studiu

Locații

  • Hsinchu

    No. 101, Section 2, Kuang-Fu Road, R.O.C., 30013, Hsinchu

    Întrebări