Keystone logo
© Nyenrode Business University
Nyenrode Business University

Nyenrode Business University

Nyenrode Business University

Introducere

Nyenrode Business University, singura universitate privată de cercetare (la nivel) din Țările de Jos, a fost fondată în 1946 de lideri de afaceri proeminenți ai unor corporații internaționale precum Philips, AkZo Nobel și Unilever. Cu valorile sale de bază de Leadership, Antreprenoriat și Stewardship, Nyenrode dezvoltă lideri cu cunoștințele și setul de abilități necesare pentru a avea succes în lumea afacerilor internaționale de mâine. Nyenrode oferă educație academică intensivă, precum și programe pe termen scurt și pe termen lung în domeniile afacerilor, managementului, contabilității, controlului și dreptului fiscal în două locații din campus, Amsterdam și Breukelen.

Construind poduri din 1946

În Țările de Jos înțelegem importanța podurilor. Ei ne conectează și ne unesc și fac posibile afaceri și comerț. Miile de poduri care traversau apele olandeze au fost construite de antreprenori hotarati si inaintasi progresisti. Lideri responsabili care au știut să construiască un viitor durabil.

La Nyenrode Business Universiteit, educăm constructori de poduri întreprinzători de peste 70 de ani.

 • Oameni care îndrăznesc să crească.
 • Oamenii care înțeleg că teoria și practica merg mână în mână.
 • Oameni care se conectează.

Credem că o bază solidă poate împinge pe toată lumea la cote mari. Această fundație poate fi găsită la Nyenrode, atât în Amsterdam, cât și în Breukelen. Combinăm teoria academică, relevanța practică și dezvoltarea personală, astfel încât să puteți lucra la construirea unei cariere de succes.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei creșteri personale sau profesionale sau a următorului pas, cunoștințele generațiilor de constructori de poduri vă pot ajuta în toate direcțiile. Suntem acolo unul pentru celălalt și considerăm că este de datoria noastră să ne pregătim studenții și participanții să fie lideri sensibili și atenți.

Stâlpii noștri

 • Conectat pe viață
 • Un loc în care lumile se unesc
 • Dezvoltare personală pentru lideri responsabili

Amsterdam

Nyenrode Business Universiteit Amsterdam este situat în blocul istoric „De Vijf Keizers” (Cei cinci împărați) la Keizersgracht, în inima orașului. Această locație unică încurajează legătura dintre afaceri și mediul academic; contribuind la ambițiile noastre naționale și internaționale.

Breukelen

Nyenrode Business Universiteit Breukelen este situată pe o proprietate istorică, care se mândrește cu un castel din secolul al XIII-lea, unde punem accent pe valoarea trăirii împreună, a lucrului împreună și a relaționării pentru dezvoltarea liderilor responsabili.

Den Haag

Nyenrode SPO este situat la etajul 24 al World Trade Center din Haga. SPO este formatorul sectorului de pensii și face parte din Nyenrode Business University din septembrie 2022. Biroul nostru este situat în inima Țărilor de Jos, în apropierea diferitelor ministere, organizații ale angajatorilor și angajaților.

Educaţie

Oferim cursuri academice intensive, precum și programe scurte de durată mai lungă în domeniile afacerilor, managementului, contabilității, controlului și dreptului fiscal. Acestea sunt, de asemenea, domeniile în care efectuăm cercetări academice.

Locații

 • Amsterdam

  Keizersgracht 285, , Amsterdam

 • Breukelen

  Straatweg 25, 3621, Breukelen

  Programe

  Întrebări