Keystone logo
NYU Robert F. Wagner School of Public Service MPA-MBA
NYU Robert F. Wagner School of Public Service

MPA-MBA

New York, Statele Unite ale Americii

3 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

USD 2.162 / per credit

În campus

Introducere

Limitele dintre nonprofit și forprofit, public și privat sunt din ce în ce mai estompate. Întreprinderile comerciale preiau provocările responsabilității sociale corporative. Organizațiile nonprofit caută abordări din ce în ce mai inovatoare pentru strângerea de bani. Dintr-o dată toată lumea caută să susțină o misiune socială ȘI un rezultat final.

De aceea, NYU Wagner și NYU Stern School of Business oferă un program integrat de două diplome în afaceri și administrație publică pentru liderii care doresc să rezolve cele mai neplăcute provocări de astăzi la nivel local, național și global. Cu o diplomă MPA-MBA, veți putea avea un impact imediat și pozitiv asupra afacerilor și serviciului public - și veți avea abilitățile necesare pentru a lucra în toate sectoarele.

Absolvenții programului se străduiesc să aibă un impact imediat și pozitiv asupra afacerilor și societății și au făcut acest lucru cu cariere de succes în multe domenii, inclusiv:

 • Antreprenoriatul social
 • Responsabilitatea socială a întreprinderilor
 • Investiții cu impact social
 • Parteneriate public-private și organizații hibride
 • Lobbying și afaceri guvernamentale
 • Industrii complexe, foarte reglementate (de exemplu, asistență medicală, energie)

Programul evidențiază

Obținând două diplome în doar trei ani, vei:

 1. Dublați-vă experiența studenților: implicați-vă în grupuri de studenți, servicii pentru studenți și evenimente co-curriculare atât la NYU Stern, cât și la NYU Wagner.
 2. Dublați-vă explorarea carierei: explorați mai multe opțiuni de carieră prin stagii pe parcursul a două veri și servicii de carieră la ambele școli.
 3. Dublați-vă oportunitățile de carieră: poziționați-vă pentru a obține locuri de muncă care necesită fie o diplomă și pentru a trece fără probleme în roluri care beneficiază de ambele.
 4. Dublați-vă influența: obțineți două seturi de abilități complementare care vă permit împreună să ocupați poziții strategice influente, oferind o punte între sectoare.
 5. Dublați-vă rețeaua: beneficiați de o vastă rețea profesională de studenți, absolvenți și profesori de la Stern și Wagner.

Elevii aplică separat la fiecare școală, NYU Wagner (MPA, Public & Non-Profit Management & Policy) și NYU Stern (MBA). Odată admiși în ambele școli, ei sunt eligibili să se înscrie în programul dublă.

Aflați mai multe

Admitere

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări