Keystone logo
© Oakland University
Oakland University - School of Business Administration

Oakland University - School of Business Administration

Oakland University - School of Business Administration

Introducere

Școala de Administrare a Afacerilor de la Universitatea Oakland este poarta ta de acces către o carieră înfloritoare în afaceri. Indiferent dacă ți-ai imaginat întotdeauna un viitor în lumea afacerilor sau abia începi să-ți explorezi interesele, școala noastră oferă programe cuprinzătoare care răspund aspirațiilor tale. De la diplome de licență și master la programe de certificate, oferim fundația educațională necesară pentru a vă atinge obiectivele. Facultatea noastră distinsă, serviciile de consiliere dedicate și parteneriatele strategice cu organizații globale înfloritoare din apropierea noastră creează un mediu în care studenții de afaceri de la Universitatea Oakland pot accesa resurse profesionale extinse și sprijin. Prioritizează un raport mic student-facultate, asigurând o atenție personalizată pentru fiecare student.

Accentul nostru pe învățarea experiențială și conectarea la o rețea vastă de absolvenți vă îmbunătățește și mai mult pregătirea pentru o carieră de succes și plină de satisfacții. Oakland University School of Business Administration deține acreditare de elită AACSB-International în afaceri, care este deținută de doar 5% din școlile de afaceri din întreaga lume și deține, de asemenea, acreditarea suplimentară în contabilitate, deținută de 194 de școli din întreaga lume. Școala este recunoscută în mod constant de Princeton Review Best Business Schools, US News & World Report, CEO Magazine și multe altele ca o școală de afaceri de top. Alege Universitatea Oakland pentru o educație care depășește obișnuitul, pregătindu-te cu avantaje vitale în carieră care te vor diferenția în peisajul competitiv al afacerilor de astăzi.

Misiunea noastră

Misiunea Școlii de Administrare a Afacerilor este de a oferi o educație de înaltă calitate, cu învățare experiențială și oportunități de înțelegere globală pentru a dezvolta profesioniști și lideri de afaceri de succes. Promovează un mediu pentru cercetare de impact și implicare activă a comunității.

Viziunea noastra

Aspirați să deveniți școala de afaceri preferată pentru studenții și angajatorii cu performanțe înalte din sud-estul Michigan și nu numai. Căutați recunoașterea națională și internațională alături de instituții similare în ceea ce privește cercetarea și calitatea programelor noastre. Utilizați avantajul locației pentru a fi alegerea regională pentru partenerii de afaceri și comunitari proeminenți.

Caracteristici Campus

 • 1.443 de acri de dealuri și pajiști împădurite
 • Peste 50 de clădiri majore
 • Șase căsuțe mixte, două complexe de apartamente pentru studenți și patru cabane grecești
 • Centru de agrement de ultimă generație și cupolă atletică.
 • Acasă la OU Art Gallery, Meadow Brook Hall, Meadow Brook Theatre și Meadow Brook Amphitheatre

  Admitere

  Politica de admitere a absolvenților de la Universitatea Oakland este selectivă, iar procesul este competitiv. Solicitanții pentru admiterea absolvenților trebuie să prezinte dovezi că au avut pregătirea academică necesară pentru a le permite să urmeze programul de absolvire pentru care aplică.

  • Cerere online pentru admiterea la Oakland University Graduate School.
  • Sunt necesare foile matricole oficiale de la toate instituțiile de învățământ postliceal de la care solicitantul a obținut o diplomă (începând cu primul bacalaureat) și toate înscrierile la cursuri de nivel postliceal dincolo de diploma de licență.

  Transcrierile universitare internaționale (acreditările educaționale) trebuie evaluate de un serviciu profesional de evaluare a acreditărilor. Universitatea Oakland va accepta doar evaluările matricolelor finalizate de o organizație membru NACES (National Association of Credential Evaluation Service).

  diplomă de bacalaureat în trei ani

  Solicitanții cu o diplomă de bacalaureat de trei ani dintr-o instituție din afara SUA sunt bineveniți cu condiția: 1) să fi obținut diploma în momentul depunerii cererii; 2) gradul i-ar califica pentru admiterea la un program universitar de studii superioare în țara în care a fost obținută; și 3) evaluarea gradului lor trebuie să includă o evaluare a foaia matricolă curs cu curs (sau detaliată), mai degrabă decât evaluarea foaia matricolă generală.

  Evaluare generală document cu document

  O evaluare generală document cu document conține o descriere a acreditărilor dvs., inclusiv numele, anul acordat, numele instituției la care a participat și domeniul principal de studiu. De asemenea, furnizează echivalentul SUA pentru fiecare acreditare. Nu este permis pentru diplome de bacalaureat de 3 ani.

  Evaluarea transcrierea curs cu curs (de preferință)

  Programele de absolvire care necesită informații mai detaliate vor solicita solicitantului să trimită o evaluare a foii matricole curs cu curs. O evaluare a foilor matricole pentru fiecare curs detaliază toate disciplinele postliceale cu valorile corespunzătoare exprimate în termeni de nota echivalentă a cursului în SUA, unități semestriale și unități de credit pentru fiecare materie

  Deoarece transcrierile oficiale trebuie trimise la serviciul de evaluare, studiile oficiale străine nu vor fi solicitate de către Universitatea Oakland

  • Două formulare oficiale și originale de recomandare pentru admiterea absolvenților.

  (Notă: unele programe necesită mai mult de două formulare de recomandare. Consultați cerințele de aplicare a programului enumerate mai jos pentru numărul total de recomandări și cerințele specifice pentru recomandări.)

  • Dovada de competență în limba engleză

  Cererea internațională suplimentară și documentele justificative trebuie depuse înainte ca solicitanților internaționali să li se elibereze Certificatul de Eligibilitate (I-20). Acest certificat este necesar pentru a solicita o viză de student de la ambasada sau consulatul SUA.

  Termenele limită de admitere și revizuire pentru absolvenți

  După ce cererea este primită în Biroul de Admitere Absolvenți, aceasta este introdusă în sistemul studenților universitar și se întocmește un dosar de admitere. Ulterior, acreditările academice sunt confirmate pentru eligibilitate și documentele necesare pentru admiterea generală și programul propus sunt revizuite pentru a fi complet. Fișierele de admitere finalizate sunt partajate cu programul prevăzut pentru evaluarea admiterii. Termenele limită de admitere variază în funcție de program. Solicitanții sunt sfătuiți să confirme termenul limită de admitere pentru programul de studiu prevăzut în acest catalog.

  Aplicațiile internaționale sunt examinate pentru admiterea în semestru de toamnă, iarnă și vară. Pentru a asigura un timp adecvat pentru revizuirea și eliberarea I-20, cererile internaționale trebuie finalizate cu cel puțin șase luni înainte de data dorită de înscriere la universitate. Toate materialele de aplicare internațională trebuie depuse de

  • 1 mai pentru admiterea de toamnă
  • 1 septembrie pentru admiterea de iarnă
  • 1 ianuarie pentru admiterea de vară.

  Burse și finanțare

  Investit în succesul studenților. Datorită sprijinului absolvenților și partenerilor generoși, școala de afaceri din Oakland este încântată să poată acorda peste 40 de burse, în valoare totală de peste 100.000 USD, studenților de afaceri din toate specializările în fiecare an. Premiile variază de la 1.000 USD la 5.000 USD.

  Este ușor să aplicați cu o singură cerere online care să fie luată în considerare pentru toate bursele Universității Oakland. Această aplicație va potrivi studenții cu bursele pentru care ar putea fi calificați. Criteriile și cerințele burselor variază și ar putea include un scurt eseu sau o scrisoare de recomandare.

  Locații

  • Rochester Hills

   275 Varner Dr, Rochester Hills, 48309-4485, Rochester Hills

   • Rochester Hills

    608 Varner Dr, Rochester Hills, 48309-4485, Rochester Hills

    Întrebări