Keystone logo
Ohio University College of Business Executive MBA
Ohio University College of Business

Executive MBA

Athens, Statele Unite ale Americii

18 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Suntem mândri că Ohio University College din Business clasat printre cele mai bune în 2005 US News & World Report mai bun problema Americii Colegii şi că Universitatea din Ohio clasat printre primele 50 de universităţi publice naţionale în aceeaşi publicaţie!

La Universitatea din Ohio, recunoaştem că provocările manageri cu experienţă, profesionişti, şi liderii de afaceri se confruntă în achiziţionarea educaţie avansată şi atingerea obiectivelor lor de cariera. De aceea noastre Programul Executive MBA este conceput astfel încât participanţii pot câştiga gradul de MBA fără întrerupere de carieră.

Un intelectual stimularea şi intensă experienţă educaţională, Executive MBA ofera managerilor de nivel superior şi profesioniştilor din Central Ohio posibilitatea de a lărgi perspectiva lor, ascuţi pătrundere de afaceri, şi să se perfecţioneze abilităţile de management strategic.

O vastă experienţă şi medii diverse de bărbaţi şi femei în Programul Executive MBA completează selecţie deliberată a participanţilor în spaţii comerciale, funcţionale, profesionale şi pentru a crea o îmbogăţire, îmbucurător, şi recompensarea afaceri universitare.

Accentul a programului Executive MBA este pe management strategic.

Cursul de 18 luni de studiu este compusă din şase module interdisciplinare de învăţare. Recunoscând că deciziile de afaceri nu sunt făcute în limitele frumos definit de o zonă unică funcţională, designul de învăţare Modulul este destinat să reflecte modul de afaceri este efectiv efectuat. Cele şase module de-a integra MBA de bază de învăţare cu real-timp, cererea din lumea reală să imprime o abordare holistică şi integrată a organizaţiilor de gestionare şi prefigurand viitor.

Executive MBA de învăţare Module

  • Executive Business Acumen & Strategie - examinează interconectivitatea sistemelor prin studiul de contabilitate, finanţe, analiza cantitativă, şi economie. Discuţiile vor evolua în jurul probleme de afaceri contemporan.
  • Strategic Mediu de Afaceri - examinează dimensiunile interne şi globală de organizaţii şi analizează interacţiunile dintre organizaţii şi mediul lor - legal / etice, economice, sociale, politice şi culturale.
  • Crearea în valoare firmei: proceselor, sisteme de management şi - un aspect intern, la nivelul firmelor la afaceri prin examinarea de guvernare, operaţiuni, şi MIS. De asemenea, luate în considerare sunt pietele emergente, economia bazată pe cunoaştere, şi dezvoltarea capacităţii organizaţiilor de învăţare.
  • Transnaţionale Management - gandirea strategica, formularea şi executarea explorate prin studiul de mediul competitiv, conducere şi motivaţie, şi cultura organizaţională. O experienta de 14 zile internationale de consultanta este o parte integrantă a acestui modul. Temeinică înainte de plecare de cercetare, briefing-uri şi planificare a face acest lucru o experienţă dintre punctele culminante ale EMBA.
  • Măsurare şi Gestionarea Firma de performanţă - consideră că complexitatea interacţiunilor între indivizi şi grupuri în termeni de capital uman, dezvoltare organizaţională şi schimbare, şi a spiritului antreprenorial. Link-uri la oameni strategie prin utilizarea de unităţi de măsură şi analiză a datelor
  • Strategic Leadership şi transformational Change Management - modulul final sintetizează disciplina cunoştinţelor şi intelectuale dobândite în ultimii cinci module. O analiză cuprinzătoare de afaceri, acest modul cultivă în continuare şi rafinează perspectiva participantului-executiv conducerea strategică. Cum de afaceri va stimula schimbarea şi fi afectate de schimbare în viitor este o parte integrantă a dialogului.

Un executiv Competenţe componentă este integrată în toate modulele. Această caracteristică unică executive coaching-ul îmbină cu dezvoltarea individului conştiinţa de sine şi auto-evaluare. Acest aspect al EMBA este conceput pentru a ţine participant-executiv de a deveni caduce la mult timp după educaţiei lor formale este de peste, de exemplu, pentru a deveni un elev pe tot parcursul vieţii.


Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare