Keystone logo
© Ohio University
Ohio University Online

Ohio University Online

Ohio University Online

Introducere

Când vine vorba de educația ta, flexibilitatea contează. De aceea, la OHIO, puteți selecta un program exclusiv online. Alegeți dintr-o mare varietate de certificate sau programe de diplome asociate, diplome de licență accelerate sau programe de master pentru a vă termina diploma prin OHIO Online™

Indiferent de programul pe care decideți să îl urmați, facultatea noastră este dedicată să vă ajute să creșteți. Vă puteți aștepta la atenția individualizată cu care se mândrește OHIO, fie că studiați la cafenea între schimburi, fie că lucrați din greu de acasă. Întotdeauna punem studenții noștri pe primul loc, iar rezultatele vorbesc de la sine.

Avem programele pe care le cauți

Programele noastre online sunt ușor de utilizat, personalizate și concepute pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele. Alegeți dintre cele 6 programe de licență online, 6 programe de absolvire de licență, 7 programe complete de licență sau mai mult de 35 de programe de absolvire online. Acestea pot include o combinație de cursuri online, cursuri tipărite sau cursuri de învățare independentă.

Acreditări

Acreditat AACSB

Locații

  • Athens

    Athens, Statele Unite ale Americii

    Întrebări