Keystone logo
Pacific Lutheran University Master of Business Administration
Pacific Lutheran University

Master of Business Administration

Tacoma, Statele Unite ale Americii

9 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

USD 1.391 / per credit *

În campus

* 47.664 USD pentru întregul program

Introducere

Masterul PLU în Administrarea Afacerilor (MBA) se bazează pe pietrele de temelie ale leadershipului, inovației creative, conștientizării globale și responsabilității etice.

Acest grad transformator se concentrează pe strategie și inovare și lucrează pentru a dezvolta următoarea generație de lideri de afaceri globali în domeniul lor de carieră ales.

Format

MBA-ul nostru este flexibil pentru a satisface nevoile populației noastre diverse și poate fi finalizat într-un statut full-time sau part-time. Cursurile sunt oferite după-amiaza târziu și seara pentru a permite studenților să continue să lucreze sau să urmeze stagii. Gradul poate fi finalizat în mai puțin de nouă luni sau extins pe 21 de luni, în funcție de numărul de cursuri luate în fiecare trimestru. Dorim ca studenții noștri să integreze gradul în viața lor, mai degrabă decât să-și învârtească viața în jurul școlii.

Diversitatea locurilor de muncă și a mediilor academice ale studenților noștri au ca rezultat discuții aprinse și oportunități de creare de rețele. Vizitele regulate ale directorilor din industrie în sala de clasă îmbunătățesc experiența.

Domenii de accent

Programul de MBA oferă zone opționale de accent pentru studenții care ar dori să adauge un nivel de distincție gradului lor.

Câștigă un accent în:

  • Antreprenoriat și întreprinderi apropiate
  • Managementul asistenței medicale Managementul lanțului de aprovizionare
  • Managementul tehnologiei și inovației

Experiențe internaționale

Liderii de afaceri de succes sunt cetățeni globali care înțeleg valoarea diverselor perspective. Studenții noștri MBA pleacă cu o perspectivă de afaceri cu adevărat globală.

O parte unică a programului nostru de MBA este un curs „Perspective globale de afaceri”, care include o experiență internațională încorporată de 10 zile condusă de facultate. Aceste experiențe includ vizite cu lideri de afaceri, organizații nonprofit, agenții guvernamentale, colegi de MBA din universitățile locale și participarea la activități culturale. Destinațiile recente includ Peru, Germania și China, iar costurile de participare sunt acoperite de PLU.

Elevii vor dobândi o perspectivă de afaceri cu adevărat globală și o predispoziție pentru acțiune și inovare. Mai jos sunt câteva dintre cele mai recente experiențe studenților noastre.

175710_MBAProgramBrochure04-2021.pdf_8.jpg

Admitere

Curriculum

Despre Școală

Întrebări