Keystone logo
Pacific States University

Pacific States University

Pacific States University

Introducere

Pacific States University (PSU) este o instituție profesională de învățământ superior care a deservit comunitățile și cercetătorii locali și internaționali de aproape 90 de ani. Este de natură privată, non-profit, laică și coeducativă. PSU a fost fondată în 1928 de William G. Buffinger, un inginer de sunet, renumit pentru influența sa în industria cinematografică. În 1939, PSU Dr. Harry W. Evans a reorganizat școala cu o carte din statul California care autoriza acordarea diplomelor. Timp de câțiva ani, Universitatea a fost sub contract de către guvernul Statelor Unite pentru formarea inginerilor electronici. Până la 400 de studenți pe an au urmat cursurile prescrise în acest domeniu tehnic. Ulterior, PSU a continuat să se specializeze în inginerie electronică până când programul a fost eliminat treptat în 1996. Anii 1960 au adus o altă reorganizare majoră și extinderea curriculum-ului pentru a include și Informatica și Administrarea afacerilor. Ca parte a comunității din Pacificul Asiatic, locația PSU din Los Angeles a jucat un rol cheie în dezvoltarea programelor sale. Absolvenții noștri au plecat să contribuie semnificativ ca lideri în lumea internațională a afacerilor, comerțului, tehnologiei și economiei. Au venit din peste 100 de țări și reprezintă o secțiune transversală a celor mai capabile minți care se găsesc oriunde.

PSU oferă diplome educaționale de calitate la nivelurile de licență și master în administrarea afacerilor și diplome la nivelurile de master în informatică și sisteme informatice. Consiliul de acreditare pentru colegii și școli independente a acreditat Universitatea din 1996, iar Comisia de acreditare a școlilor și colegiilor de carieră a acreditat Universitatea din 2018.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Los Angeles

    Wilshire Boulevard,3424, 90010, Los Angeles

    Întrebări