Keystone logo
Penn State Dickinson Law

Penn State Dickinson Law

Penn State Dickinson Law

Introducere

Una dintre universitățile de cercetare preeminente din lume, Universitatea de Stat din Pennsylvania combină puterea în mediul academic tradițional cu o abordare avansată, orientată spre viitor, a studiilor interdisciplinare și internaționalizării. Clasată în mod constant în top 1% dintre universitățile din întreaga lume, Penn State este una dintre cele mai mari și mai respectate universități din Statele Unite.

Considerată printre cele mai bune facultăți de drept din țară, Penn State Dickinson Law este cea mai veche facultate de drept acreditată ABA din Pennsylvania și una dintre cele mai vechi din Statele Unite. Timp de peste 185 de ani, Dickinson Law a produs unii dintre cei mai buni avocați, judecători, lideri guvernamentali și corporativi și oameni de știință în drept din lume.

De-a lungul istoriei bogate de 40 de ani, programul de master în drept (LL.M.) de la Dickinson Law a întâmpinat profesioniști din întreaga lume care au venit să-și avanseze cariera juridică prin acces direct la justițiabili de talie mondială și oameni de știință în drept, specializare profesională în domenii specifice sau drept și cercetare inovatoare și burse.

LL.M. programul este conceput atât pentru profesioniștii din domeniul juridic intern, cât și internațional, care caută cunoștințe de specialitate și studii avansate în anumite domenii ale dreptului. În timpul acestui program flexibil de un an, studenții se pot înscrie la o mare varietate de cursuri care permit concentrarea în anumite aspecte ale dreptului sau subiecte legate de drept. Elevii pot urma cursuri specifice curriculare sau certificate.

De ce Penn State Dickinson Law ?

Alegerea instituției potrivite este o decizie importantă. Iată câteva dintre numeroasele motive pentru care LL.M. elevii selectează Penn State Dickinson Law :

 • Campusul nostru. Dickinson Law oferă LL.M. studenții un mediu ideal cu acces la resurse de clasă mondială și facultate desăvârșită. Campusul nostru istoric oferă o facilitate de ultimă generație și o bibliotecă de cercetare modernă, care oferă resurse legate de drept și o gamă largă de servicii care sprijină promovarea burselor juridice.
 • Atingerea noastră . Penn State se mândrește cu o comunitate universitară vibrantă, cu 24 de campusuri situate în Commonwealth-ul Pennsylvania și o rețea globală de absolvenți de peste 700.000 de absolvenți, care pregătește studenții să lucreze în economia globală și asigură o conexiune Penn State aproape oriunde în lume.
 • Facultatea noastră. LL.M. studenții învață de la o facultate distinctă și dedicată cu normă întreagă, completată de o facultate adjunctă de avocați și judecători. Profesorii noștri au petrecut ani de zile practicând dreptul și se angajează la nivel național și internațional prin practică, cercetare și burse.
 • Curriculum-ul nostru. Penn State Dickinson Law oferă un LL.M. flexibil de un an. program care poate fi început toamna (august) sau primăvara (ianuarie). Studiind alături de studenți JD, LL.M. studenții se pot înscrie la o mare varietate de cursuri care permit concentrarea în anumite tipuri de drept sau subiecte legate de drept. Curriculum-ul Dickinson Law oferă toate cursurile necesare pentru a susține examenul baroului din New York.
 • Locația noastră.Campusul Dickinson Law este situat în Carlisle, care este situat strategic în apropiere de Harrisburg - capitala Commonwealth-ului Pennsylvania - și birourile sale judiciare, legislative și executive. Philadelphia, Washington DC, Baltimore și New York City sunt toate ușor accesibile cu mașina sau trenul. Carlisle se clasează în permanență drept unul dintre cele mai locuibile orașe mici ale țării din SUA, în parte datorită diversității oamenilor și instituțiilor, facilităților și gamei de activități comunitare. Costul vieții este constant sub media SUA, ceea ce îl face o opțiune accesibilă și eficientă din punct de vedere al costurilor pentru a urma cursurile de drept. În general, tot ceea ce aveți nevoie este la distanță de mers pe jos sau cu bicicleta. Majoritatea LL.M. studenții găsesc locuințe la prețuri rezonabile aproape de campus.

Caracteristici Campus

  Admitere

  LL.M. lunar. sesiune de informare

  Locații

  Locații
  • Carlisle

   150 South College St., Carlisle, PA 17013, , Carlisle

   • facebook
   • twitter
   • linkedin

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări