Keystone logo

Penn State Dickinson Law

A logo

Introducere

Penn State Dickinson Law se angajează să producă avocați pregătiți pentru profesie, echipați cu cunoștințe doctrinare, abilități practice și competențe extralegal necesare pentru a excela pe o piață juridică tot mai globală. Caracteristicile unei educații în Dreptul Dickinson sunt un curriculum inovator care, încă din prima zi a școlii de drept, se bazează foarte mult pe învățarea experiențială pentru a-i pregăti pe elevii noștri să practice avocatura și o comunitate primitoare și de susținere. Fondată în Carlisle, Pennsylvania, în 1834, Dickinson Law este cea mai veche școală de drept din Pennsylvania și a cincea cea mai veche din țară. De peste 186 de ani, absolvenții de Drept Dickinson au inclus cei mai distinși avocați ai națiunii, judecători, lideri guvernamentali și corporativi și educatori juridici. Fuziunea noastră din 1997 cu Penn State ne-a extins reputația, rețeaua și programele de studii comune - completând moștenirea lui Dickinson Law ca lider inovator în educația experiențială. Pentru a ne asigura că putem oferi instruire practică studenților noștri, Dickinson Law a plafonat fiecare LL.M. cohorta la 20 de elevi. Această dimensiune a clasei intenționat de mici asigură că studenții primesc o atenție concentrată de la facultate, garantează oportunități ample de a învăța în medii de practică și îndeplinește promisiunea facultății de drept de a-și poziționa cel mai bine studenții pentru a-și asigura angajarea pe o piață competitivă.

Principii de bază Facultatea de Penn State Dickinson Law a adoptat următoarele principii de bază, care reflectă și ghidează valorile și aspirațiile instituției:

  1. Pentru a conferi studenților noștri întreaga gamă de abilități concrete de jurisprudență necesare pentru a se desfășura cel mai eficient ca profesioniști din domeniul juridic la nivel local, de stat, național, transnațional și internațional în secolul XXI.
  2. Pentru a ne angaja într-o căutare constantă de cunoștințe și înțelepciune pe care le împărtășim nu numai studenților noștri, ci și profesioniștilor din domeniul juridic, cărturarilor, factorilor de decizie politici și alții, în concordanță cu rolul Penn State ca universitate de cercetare de talie mondială.
  3. Să contribuim de bunăvoie serviciile noastre la universitate și la eforturile locale, de stat, naționale și internaționale pentru a îmbunătăți înțelegerea globală, viața și bunăstarea studenților noștri și lumea în care vor trăi.
  4. Să ne străduim, zilnic, să promovăm un sentiment de comunitate și sprijin reciproc între și între facultăți, studenți și personal, precum și în interacțiunile noastre în afara facultății de drept.

Curriculum

LL.M. programul este un curs de studiu de 24 de credite, cu un an universitar. Studenții trebuie să se înscrie în cel puțin 12 credite pe semestru și se pot înscrie în cel mult 17 credite pe semestru. Cursurile fundamentale ale programului vă introduc în metodologiile noastre analitice unice. Atunci studenții pot alege cursuri din programa noastră „The Lawyer As ...” împărțită pe domenii de studiu specializate și pot crea piese personalizate pe baza domeniilor de interes. LL.M. studenții se pot înscrie la o gamă bogată de cursuri oferite în programa școlii de drept, inclusiv un curs de studiu concentrat într-unul din domeniile specializate de mai jos:

  • Arbitraj, mediere și negociere
  • Dreptul afacerilor
  • Dreptul constituțional și administrativ
  • Dreptul și procedura penală
  • Legea cibernetică, confidențialitatea datelor și securitatea informațiilor
  • Legea veșnică
  • Legea și politica în domeniul sănătății
  • Proprietate intelectuală și inovație
  • Advocacy pentru procese internaționale
  • Legea privind interesul public
  • Legea securității
  • Legea taxelor
  • Advocacy de judecată și litigii

LL.M. Studiu independent și învățare experiențială LL.M. studenții pot urma cursuri de studiu independente de până la 3 credite într-un singur semestru și nu mai mult de un total de 4 credite în timpul celor două semestre ale LL.M. program. Studenții la LL.M. programul poate lua, de asemenea, oricare dintre o gamă largă de cursuri de abilități experiențiale. Cu aprobarea decanului asociat pentru afaceri academice, LL.M. elevii se pot înscrie, de asemenea, la cursuri de învățare experiențială pro bono oferite la școala de drept. LL.M. studenții care sunt eligibili pentru formare practică curriculară sau au autorizație de muncă în SUA se pot înscrie, de asemenea, în programe de stagiu. Trimiteți-i un email Emily Michiko Morris cu orice întrebare despre participare. studenții pot solicita să rămână pentru un al treilea semestru de studiu juridic cu intenția de a finaliza un program de învățare experiențială sau de a se pregăti pentru un examen de barou din SUA.

Stagii Deoarece școala de drept Dickinson este situată la mai puțin de 20 de mile de capitala statului și mai puțin de două ore de la Washington DC, studenții noștri au ocazia să se angajeze cu firme de avocatură naționale; agenții guvernamentale la nivel local, de stat și federal; societăți private; și organizațiile non-profit - și în acest sens, să câștige un sentiment al comunităților juridice urbane, suburbane și rurale.

Facultatea Studenții Dreptul Dickinson învață de la o facultate distinctă și dedicată cu normă întreagă, completată de o facultate adjuvantă de avocați și judecători practicanți. În mod semnificativ, aproape toți membrii facultății cu normă întreagă au petrecut ani de zile practicând avocatura și continuă să se angajeze la nivel național și internațional cu profesia de avocat prin litigii pro bono, mediere, comitete consultative și burse. Facultatea consideră că misiunile lor științifice și didactice ar trebui să fie complementare. În calitate de savanți angajați, aceștia acceptă faptul că o înțelegere solidă a teoriei este indispensabilă capacității studenților noștri de a opera ca profesioniști în drept într-un mediu juridic din ce în ce mai global, divers și sofisticat. Facultatea este dedicată în întregime comunității și sprijinirii succesului studenților noștri. Cu mult înainte de a deveni la modă, facultatea a îmbrățișat o politică de ușă deschisă care îi încuraja pe studenți să se oprească la birourile facultății fără o programare programată.

O comunitate incluzivă Considerăm că diversitatea îmbogățește experiența educațională a tuturor. Suntem la fel de angajați să primim oameni din diverse culturi și stil de viață, pe măsură ce ne pregătim să devenim următoarea generație de avocați pregătiți în practică. Ca o comunitate incluzivă, Legea Dickinson definește diversitatea în general pentru a include minoritățile rasiale și etnice, femeile, persoanele cu dizabilități, membrii comunității LGBTQ, veteranii, studenții de primă generație, cursanții adulți și oricare alții care au experimentat subordonarea, marginalizarea sau izolarea în comunitățile academice din cauza statutului lor de identitate. Suntem încântați să susținem o varietate de organizații de afiliere pentru studenți, cum ar fi:

  • Asociația studenților de drept neagră (BLSA)
  • Latino / o asociație de studenți în drept (LLSA)
  • Asociația Studenților din Drept din Pacificul American din Asia (APALS)
  • Ministerul Justiției Militare (MLC)
  • OutLAW (asociația studențească LGBTQ +)
  • Dreptul femeii Caucus (WLC)

Mai mult, cursurile de bază ale Dickinson Law integrează perspective diverse și examinează relevanța diversității pentru lege, procesul legal și practica. Prin ofertele curriculare ale Școlii de Drept și prin activitățile sale extracuriculare, studenții de la Dickinson Law sunt capabili să dezvolte competențe culturale și să înțeleagă mai bine punctele de vedere ale minorităților.

Rețeaua de absolvenți Nu numai că veți deveni parte a acestei lungi și mândre moșteniri a absolvenților de drept Dickinson, dar veți deveni și membru al rețelei de absolvenți Penn State de peste 725.000 - cea mai mare rețea activă de absolvenți din lume. Legea Dickinson are LL.M. absolvenți care lucrează peste tot în lume.

Servicii de carieră Pentru a ajuta studenții să negocieze piața de locuri de muncă provocatoare de astăzi, Legea Dickinson oferă o serie de resurse care depășesc și depășesc serviciile tradiționale de carieră. Rețelele extinse de absolvenți loiali, atât din Penn State, cât și din Legea Dickinson, se angajează să ajute studenții noștri să obțină succesul în profesiile dorite. Absolvenții Dreptului Dickinson se bucură de o carieră plină de satisfacții în domenii variate de practică juridică, precum și în afaceri și industrie, guvern și mediul academic.

Opțiune de Admitere 2

Locații

  • 150 South College St., Carlisle, PA 17013, , Carlisle

Întrebări