Keystone logo
Pebble Hills University

Pebble Hills University

Pebble Hills University

Introducere

Pebble Hills University

Prundiș Hills University este o universitate cu adevărat internațional și orientată spre carieră , care oferă licență on - line, de master și doctorat în principal , pentru studenții adulți. programe bazate pe clasă sunt de asemenea disponibile prin intermediul rețelei noastre de parteneri din întreaga lume.

O Universitatea cu adevărat internațională

Prundiș Hills Universitatea este o echipă de profesioniști dedicați, academicieni și intelectuali care sunt meticulos în domeniile lor și au lucrat cu obstinație pentru a face PHU o universitate cu adevărat transnațională.

Învățământ la Distanță și Global Classrooms

Prundiș Hills Universitatea a combinat caracteristicile taberei atât deschise, virtuale și de boot prin crearea unor parteneriate de succes cu organizații educaționale respectabile din Asia și Africa , care întâmpină dificultăți în comunicarea cu centrele de cercetare și dezvoltare în țările dezvoltate.

În plus, aceasta este una dintre universitățile de top din lume pentru a oferi programe foarte utile pentru studenți și profesioniști. Universitatea crede în furnizarea de educație de calitate, prin utilizarea cele mai noi tehnologii cu standarde ridicate academice. Avem membri echipa excelenta pentru a sprijini studenții în scopul de a oferi cea mai bună educație din lume. Peste tot în lume, avem parteneri educaționale și recunoasteri noastre din întreaga lume dovedesc că suntem lider în domeniul educației.

Experiența de învățare în PHU

Veti experimenta diverse moduri de învățământ la distanță, cu pietriș Hills University care se potrivesc nevoilor dumneavoastră, de exemplu: Asynchronous de livrare, livrare Sincron, eLearning Tehnologia interactivă cu sunet, credit pentru testare și alte / Învățământ la distanță eLearning oferite de către partenerii noștri strategici.

Retea globala

Prundiș Hills Universitatea are centre de învățare sau de agenți în inima unora dintre cele mai influente piete din lume pentru diferite programe:

  • Hong Kong - Business, Management, Psihologie, coaching, programe de inginerie
  • India - TESOL, TEFL, Administrația pentru Educație, Educație timpurie, pre-primar si primar
  • Marea Britanie si Orientul Mijlociu - Healthcare Management, Supply Chain International și Management

La PHU, veți putea să exploreze posibilitatea de a obține un grad accesibil, acreditat și recunoscut prin PHU în baza parteneriatului nostru cu diferite universități acreditate de către diferite agenții de acreditare.

Evaluarea învățării anterioare

PHU accepta credite de transfer cu generozitate și ne oferă o mulțime de cursuri on - line , în principal în afaceri, Management, Finanțe, Științe sociale, Tehnologia informației și Project Management. Suportabilitate este, de asemenea, preocuparea noastră principală. Cursurile noastre on-line sunt accesibile pentru a vă asigura că cei mai mulți oameni pot fi beneficiat de obtinerea o educație. Acordăm credit pentru experiența dumneavoastră de viață / muncă și, de asemenea, cursuri de dezvoltare profesională. Burse și rate flexibile opțiuni sunt disponibile pentru a vă asigura că nu va ezita să studieze din cauza preocupărilor financiare

.

Studenți la nivel mondial si absolventi

Absolvenții noștri lucrează la companii locale remarcabile și MNC, cum ar fi HSBC, Prudential, Holiday Inn, Sun Financial Life, Allied American University, Schlumberger, Pfizer, Hotwire Asigurare, SITA, KG Group, Manulife Financial, Philip Life Assurance Company publică limitată, G4S Cash soluţia de rezolvare, Universitatea Americana din Beirut., etc.

Pas înainte

Pentru a face față cu piața competitivă, adulții care lucrează sunt dornici să studieze. Trebuie să încercați să insufle abilitățile de selecție și de întreținere a scopului în viață. În timp ce consacră energiile în căutarea de excelență academică, ar trebui să se facă eforturi considerabile pentru dezvoltarea spirituală. Din moment ce, în momentele de stres, acest lucru ar oferi forța interioară atât de necesară pentru a continua misiunea ta. Cel mai bun mod de studiu pentru adulți de lucru ar fi de învățare la distanță, ceea ce este practic pentru ei să echilibreze munca lor, de familie și de studiu.

afaceri la nivel mondial se extinde, de aceea ai nevoie de o instituție globală, cu o viziune radicală față de educație. Din cauza unui sistem de educație bazat pe valori reale, cunoștințele dobândite pot fi încorporate cu ușurință și mai practic, în domeniul relevant.

Locații

  • USA Online

    USA Online, Statele Unite ale Americii

    Întrebări