Keystone logo
Point Loma Nazarene University MBA seara
Point Loma Nazarene University

MBA seara

0 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

* Pe unitate

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Căutați să efectuați la un nivel superior pentru a imputernici cariera ta de a obține credibilitate și înțelegere și să conducă cu influență și scop. Cu un Master of Business Administration (MBA), veți fi gata pentru a ajunge la acel nivel următor și să urmărească scopul tau în afaceri și în afara acesteia.

PLNU Seara de MBA este pentru profesioniștii care lucrează cu experiență care doresc să preia controlul asupra carierei lor, prin achiziționarea celor patru drivere cele mai importante influente cunoștințe de afaceri calitative și cantitative-conducere profundă, înțelepciune în fața deciziilor dificile, o rețea personală puternică, și inspirație să urmeze scopul. Puteți câștiga MBA în 24-28 luni, prin programul nostru convenabil proiectat pentru profesioniștii care lucrează.

Programul Seara de MBA este conceput pentru a satisface nevoile de profesioniștii din domeniul afacerilor de lucru. Clasele sunt deținute în campusul Valley misiunii de luni până joi seara, iar programul poate fi completat în 24 până la 28 de luni. Cu toate acestea, studenții pot accelera programul lor sau îl pot prelungi, pe o perioadă mai lungă de timp pentru a se adapta programele și nevoile lor.

MENTORI influentul

  • O oportunitate unică de a extinde rețeaua de afaceri vine de la aproape, interacțiune unu-la-unu cu facultatea de colaborare PLNU - un echilibru de savanți și de facultate cu lumea reală experiență dedicată pregătirii directori de a excela.

MBA EXPERTIZĂ

  • Experiența noastră clasă vă echipează cu abilitățile necesare pentru a valorifica viitorul, inclusiv cursuri de bază în Management Strategic, Afaceri Internaționale, Management financiar, Operations Management și Marketing. Alege din patru concentrații: Leadership-organizațional, inovație și spirit antreprenorial, Management de proiect și Healthcare Management.

CONDUCERE CU SCOP

  • semnătura lui PLNU experiență de învățare, de conducere, cu integritate, va provocare pentru a realiza scopul tau mai mare ca lider al altora în afaceri și în viață.

Prezentare generală a programului

Cursurile de a oferi un echilibru de competențe calitative și cantitative avansate concepute pentru a ajuta elevii să valorifice viitorul lor și să influențeze în mod direct avansarea lor în carieră. In modelul de cohorta, progresul elevilor prin curriculum împreună, finalizarea 12 cursuri de afaceri de bază și două electives, în timp ce formarea de relații profesionale cu fiecare alta, facultate, și alți lideri din industrie. Elevii pot alege din patru concentrații:

  • Inovație și antreprenoriat
  • Medicină
  • Management de proiect
  • Conducerea Organizațională

În plus față de cursuri, elevii au posibilitatea de a participa la dezvoltarea Evenimente Executive concepute exclusiv pentru studenții noștri MBA și Alumni Business evenimente de networking.

Fermanian School of Business se angajeaza sa deservesc profesionale de afaceri cu experiență, cu cea mai bună valoare în calitate, rigoarea academică, serviciile de sprijin profesional, și o atenție individuală pentru a sprijini studenții în atingerea obiectivelor lor academice și profesionale.

A COSTAT

$ 805 (pe unitate) pentru anul universitar 2016-2017

PROGRAM DE START DATE

  • Vara 2016 - 16 mai 2016
  • 2016 se încadrează - 29 august 2016
  • Primăvara anului 2017 - 09 ianuarie 2017

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare