Keystone logo
Point Park University Rowland School of Business

Point Park University Rowland School of Business

Point Park University Rowland School of Business

Introducere

La Point Park, singura universitate din Pittsburgh din centrul orașului, vă veți angaja într-o educație mai activă, mai reală și mai profesională. Veți avea profesori care predau din propria experiență din lumea reală atunci când urmăriți o diplomă din peste 100 de programe de licență, masterat și doctorat pe care le oferim.

Veți avea acces la profesioniști de succes, care lucrează în domeniul dvs. Veți avea oportunități de stagiu și locuri de muncă cu companii și organizații de top. Și veți avea oportunitățile culturale și de divertisment nelimitate pe care numai un oraș de talie mondială le poate oferi.

Cartierul nostru din centrul orașului Pittsburgh oferă parcuri curate, trasee pe malul râului și sute de magazine și restaurante. Găzduiește companii Fortune 500, agenții guvernamentale și organizații nonprofit.

Este un loc în care peste 140.000 de oameni vin să lucreze în fiecare zi și unde trăiesc peste 7.000 de persoane (inclusiv 1.000 de elevi Point Park). Este un centru de oraș dinamic, care face posibilă o experiență dinamică de facultate.

Locații

  • Pittsburgh

    Wood Street,201, 15222, Pittsburgh

    Întrebări