Keystone logo
The Hong Kong Polytechnic University Department of Industrial and Systems Engineering

The Hong Kong Polytechnic University Department of Industrial and Systems Engineering

The Hong Kong Polytechnic University Department of Industrial and Systems Engineering

Introducere

Ingineria industrială și de sisteme (ISE) este o disciplină profesională care se concentrează pe dezvoltarea și implementarea soluțiilor optime dintr-o perspectivă la nivel de sistem.

Aceasta implică oameni, tehnologie, calitate, finanțe, informații și probleme de mediu. Rolul principal al unui inginer de sisteme industriale este de a organiza și lucra armonios cu alții pentru a eficientiza procedurile operaționale, pentru a îmbunătăți productivitatea și performanța generală a sistemului. Scopul final este creșterea eficienței, reducerea costurilor de operare și creșterea satisfacției clienților.

ISE este diferit de alte discipline tradiționale de inginerie prin care cunoștințele și abilitățile sunt aplicate unor domenii specifice. De exemplu, inginerii de fabricație tradiționali lucrează de obicei într-un mediu de producție. În schimb, ISE vă oferă posibilitatea de a lucra într-o varietate de organizații, inclusiv în sectoarele industriale și comerciale. În acest sens, inginerii industriali și de sistem au o carieră mult mai flexibilă. Absolvenții ISE sunt angajați în organizații care dezvoltă produse noi, transporturi, parcuri tematice, servicii logistice, bănci, utilități publice, întreprinderi de consultanță în dezvoltarea afacerilor, departamente guvernamentale, etc. a sistemelor industriale și comerciale integrate pentru avansarea și bunăstarea comunității.

Facilitățile din Departamentul ISE sunt de neegalat în Hong Kong și în regiune. Acestea includ:

  • PolyU Microsoft Enterprise Systems Center
  • Centrul de cercetare pentru managementul cunoștințelor și inovare
  • Centrul de tehnologie Microsystems
  • Fabrica digitală
  • Laboratorul cheie al tehnologiei de prelucrare ultra-precisă a statului partener
  • Centru de cercetare avansată în tehnologia de fabricație

Aceste facilități variază de la hardware și software de ultimă generație pentru dezvoltarea tehnologiei avansate de fabricație, simulare logistică, instrumente de dezvoltare a sistemelor pentru afaceri electronice, proiectare asistată de computer, până la dezvoltarea produselor virtuale.

Departamentul este, de asemenea, implicat activ în colaborare cu industria prin proiecte comune de cercetare, consultanțe și programe ale companiei didactice.

Această colaborare puternică atât cu industriile locale, cât și regionale, împreună cu facilitățile excelente și expertiza personalului, oferă studenților posibilitatea de a fi scufundați în acest mediu de colaborare, care le va fi de mare beneficiu atunci când vor absolvi.

Locații

  • General Office of Department of Industrial and Systems Engineering Room EF625, 6/F, Core F The Hong Kong Polytechnic University 11 Yuk Choi Road, Hunghom, Kowloon,, , Hong Kong

Întrebări