Keystone logo
Porto Business School

Porto Business School

Porto Business School

Introducere

UNIVERSITATEA DIN PORTO

Fondată în 1911, Universitatea din Porto (U.Porto) este una dintre primele 200 de universități europene conform celor mai recente sisteme internaționale de clasare. Una dintre cele mai internaționale universități din Portugalia, U.Porto are un campus complet echipat încorporat în oraș, care garantează o experiență optimă academică, științifică, dar și socială și culturală.

Porto Business School" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/49/49037_portobusinessschool.png" alt="Porto Business School" />

Motive pentru a alege alt="Porto Business School

Cu o prezență constantă în clasamentul Financial Times din 2011, alt="Porto Business School este una dintre cele mai bune școli de afaceri europene (#62, în 2016) și una dintre primele 30 de școli de afaceri când vine vorba de Custom and Open Executive Education . O școală premiată, în ultimii ani alt="Porto Business School a obținut mai multe recunoașteri internaționale:

  • Premiul AMBA pentru antreprenoriat (2012, 2014)
  • Studentul MBA al anului de la AMBA (2014)
  • John Molson MBA Case Competition (2015, 2011)
  • Idea2ProductCompetition/Univ.Texas-Austin(2010)

alt="Porto Business School este rezultatul unui parteneriat activ dintre Universitatea din Porto și 36 de companii, naționale și internaționale – care permite școlii să echilibreze calitatea și rigoarea academiei și lumea reală corporativă, transformând alt=" Porto Business School într-un adevărat laborator pentru a explora cum să aplicați cel mai bine concepte de management de top în lumea reală a afacerilor.

alt="Porto Business School este Școala de Afaceri de la cea mai mare universitate portugheză, Universitatea din Porto. Misiunea sa este predarea de cursuri postuniversitare și formare avansată în management executiv, activități complementare cu o implicare permanentă în domeniile cercetării aplicate și serviciilor de afaceri. . alt="Porto Business School reunește abilitățile și experiența fostei EGP-UP și ISFEP, un proiect de formare executivă care a fost dezvoltat cu succes în cadrul Facultății de Economie. Ca resursă de bază, alt="Porto Business School are un personal didactic cu experiență îndelungată în predare și cercetare, de la Universitatea din Porto (Facultăți de Economie, Inginerie, Drept și Psihologie și Științe ale Educației), la care se adaugă alte două categorii didactice : manageri cu pregătire academică și cariere solide în afaceri și profesori din universități străine, și anume din cele nord-americane (Central Florida, Massachusetts, Miami și New Orleans) și din cele europene (London Business School și Business Institute, printre altele). școli similare străine, care există din 1988 în unele cazuri, asigură un nivel ridicat de internaționalizare în activitățile sale.

Călătoria ta care te schimbă viața începe aici.

Porto

Un oraș al antreprenorilor este al doilea oraș ca mărime al Portugaliei și unul dintre principalele centre economice și industriale ale țării. Strâns legat de comerț și dragoste de libertate – atât de mult, încât se numește Cidade Invicta (Orașul neînvins), Porto este cunoscut pentru farmecul centrului său istoric (patrimoniu mondial UNESCO din 1996) dar și pentru dinamismul său - al 21-lea- secolul Porto este un oraș modern și vibrant care nu se oprește niciodată. Spațiile sale verzi și terenurile de sport, sistemul său cuprinzător de transport public și cultura și viața de noapte aglomerată îl fac un oraș distractiv și interesant, 24 de ore pe zi. În ultimii ani, Porto a devenit și un port pentru vizitatorii din întreaga lume. Un adevărat loc de plecare, Porto a fost de două ori aleasă drept „Cea mai bună destinație europeană” de European Consumers Choice și a fost considerată de The Guardian, în 2015, drept una dintre primele 40 de destinații fierbinți. Când vine vorba de modă și design, Porto depășește chiar Parisul, potrivit Bloomberg, care a declarat recent orașul drept capitala europeană a noii cumpărături.

Locații

  • Porto

    Avenida Fabril do Norte, 425 Matosinhos Portugal, 4460-312, Porto

Întrebări