Keystone logo
Prince Mohammad Bin Fahd University Programul MBA (MBA)
Prince Mohammad Bin Fahd University

Programul MBA (MBA)

Dhahran, Arabia Saudită

Request duration

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

SAR 180.000 / per year

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

68189_entrepreneur-593371_640.jpg

Despre programul MBA

Masterul Master în Administrarea Afacerilor a Prince Mohammad Bin Fahd University (PMU) este conceput pentru profesioniștii interesați în dezvoltarea și dobândirea de cunoștințe dincolo de gradul lor inițial pentru a-și îmbunătăți perspectivele de carieră. Programul MBA va fi oferit de Colegiul de Administrare a Afacerilor (COBA) și va avea un caracter multidisciplinar. Curriculum-ul de bază este de 48 de ore de credit și oferă o fundație în fiecare dintre domeniile de afaceri funcționale. Programul oferă apoi o arie de specializare cu electives, inclusiv o teză de cercetare.

De ce un MBA de la PMU

Colegiul de Business MBA Programul de la PMU oferă o experiență academică unică și distins care ghidează elevul să dezvolte abilități și cunoștințe cuprinzătoare în:

 • Comunicare

 • Competență tehnologică

 • Gândirea critică și rezolvarea problemelor

 • Competențe profesionale

 • lucru in echipa

 • Conducere

Programul beneficiază de angajamentul permanent al Colegiului de Afaceri de a crea, menține și dezvolta o cultură a inovației, cooperării, diversității, comportamentului etic și respectului reciproc și a valorilor sale de Excelență în Predare, Excelență în Bursă, Responsabilitate Socială și Parteneriat, printre altele. UMP a stabilit definirea caracteristicilor instituționale care au un impact semnificativ asupra naturii programului MBA, iar facultatea care preda în cadrul programului exemplifică aceste caracteristici, care includ

 • O abordare centrată pe elev la educație și instruire, inclusiv utilizarea, angajarea, feedbackul și repetarea;

 • o disponibilitate profesională de a lucra și de a întreprinde activități de dezvoltare profesională necesare pentru punerea în practică a unui mediu de clasă comunicativ orientat spre elev;

 • angajamentele personale și profesionale față de învățarea de-a lungul vieții sunt demonstrate prin atitudini de învățare și prin concepte și metodologii eficiente de predare;

 • sensibilitate față de practicile și așteptările religioase culturale și islamice.

Viziune

Cu un MBA, Colegiul de Administrare a Afacerilor oferă un program unic și distins care:

 • Pregătește viitoare contabilitate, administrarea afacerilor, finanțe și profesioniști MIS.

 • Îmbunătățește și dezvoltă resursele intelectuale ale afacerilor.

 • Exploră metodologii și tehnologii inovatoare de instruire.

 • Pentru a oferi cea mai înaltă calitate, pregătirea cea mai eficientă a profesioniștilor în afaceri.

 • Stabilirea comunicării și a schimbului de idei între societatea academică și cea de afaceri.

 • Va fi recunoscut ca o școală de afaceri model în regiune, oferind educație de înaltă calitate, cercetare exemplară și lider în dezvoltarea socială și economică.

Misiune

Programul de MBA va sprijini misiunile instituționale și unitare pentru a permite PMU și COBA să devină un centru internațional de burse de management, dedicat pregătirii și consolidării conducerii organizaționale și dezvoltării viitoarelor lideri din Arabia Saudită care vor excela într-un mediu dinamic de afaceri la nivel mondial. PMU se străduiește să dezvolte programe educaționale care să fie inovative, să alăture alianțelor cu studenții, să ofere comunității acces în comun și să facă descoperiri de consecințe durabile. Programul va oferi o mare valoare prin furnizarea de descoperiri științifice, servicii și învățare în următoarele moduri:

 • prin bursa de descoperire, dezvoltăm, integrăm și aplicăm noi idei prin abordări tradiționale de cercetare și pionierat care depășesc limitele convenționale;

 • prin bursa de învățare, creăm un mediu în care studenții dezvoltă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a fi lideri eficienți în profesiile și comunitățile lor; și

 • prin bursa de serviciu, facultatea și studenții noștri împărtășesc cunoștințele lor pentru a obține rezultate semnificative cu organizațiile partenere, absolvenții noștri, comunitatea noastră și societatea noastră mondială.

Caracteristicile programului

Curriculumul MBA, care se învață în limba engleză și se înscrie atât în ​​rândul studenților de sex masculin, cât și al celor de sex feminin, echilibrează arta și științele managementului pentru a obține o înțelegere atât a contextului teoretic pentru afaceri, cât și pentru a învăța să aplicăm teoria în diferite situații de management. Cursurile sunt concepute pentru a oferi o înțelegere cuprinzătoare și relevantă a mediului de management de astăzi. Mediul de afaceri global este unul complex. Executivii se confruntă cu provocări care sfidează soluții simple. Programul MBA va pregăti absolvenții noștri să răspundă acestor provocări, să se adapteze la noi piețe și să conducă într-un mediu în continuă schimbare. Experiența MBA va fi dinamică și cuprinzătoare, combinând teoria cu experiența și cunoștințele cu aplicația. Curriculum-ul oferă o bază solidă în fundamentarea managementului, afaceri internaționale, gândire strategică, inovare și antreprenoriat, responsabilitate socială corporativă și conducere. Aceste teme sunt țesute pe tot parcursul curriculum-ului, astfel încât absolventul MBA va părăsi programul cu capacitatea de a aborda problemele dintr-o perspectivă multidisciplinară. Modul în care funcționează lumea.

Obiectivele programului

Obiectivul de instruire al Colegiului de Afaceri și al programelor sale, inclusiv MBA, este pregătirea studenților pentru a reuși într-o economie globală prin capacitatea lor de a gestiona în mod eficient diferitele culturi și medii de afaceri din întreaga lume. Absolvenții noștri vor fi învățat un curriculum integrat care să echilibreze atât experiența aplicată, cât și teoria academică. Mai exact, obiectivele sunt:

 • pentru a genera o conștientizare a problemelor de a face afaceri pe plan internațional și de a concura într-o economie globală.

 • pentru a încuraja munca în echipă și conducerea în mediul de afaceri.

 • să dezvolte și să dezvolte abilități de afaceri și organizaționale care sunt aplicabile unei game largi de organizații.

 • să prezinte și să îmbunătățească abilitățile în utilizarea tehnologiilor informaționale pentru a ajuta la gestionarea organizațiilor.

 • pentru a îmbunătăți abilitățile de comunicare în afaceri ale participanților.

Rezultatele studenților

Rezultatele învățării intenționate sunt în concordanță cu Cadrul Național de Calificare al NCAAA. Colegiul de Afaceri accentuează aceste rezultate în următoarele patru domenii: Cunoștințe de afaceri și abilități analitice, Perspectiva justiției etice și sociale, Perspectiva globală, Abilități de comunicare.

Ca atare, MBA subliniază următoarele rezultate:

 • Absolvenții noștri vor avea cunoștințele și abilitățile analitice, manageriale și cantitative necesare pentru a contribui la o organizație și pentru a-și îmbunătăți performanțele.

 • Absolvenții noștri vor dezvolta o înțelegere a afacerilor care să reflecte responsabilitatea morală a managementului față de toți actorii relevanți și mediul natural.

 • Absolvenții noștri vor fi dezvoltat o perspectivă globală și multi-culturală asupra întreprinderii de afaceri și vor dobândi abilitățile de leadership necesare pentru a fi un lider de succes într-o organizație globală.

 • Absolvenții noștri vor putea comunica în mod eficient într-o varietate de setări pentru a avansa obiectivele organizaționale și pentru a face față provocărilor.

Aceste rezultate ale învățării sunt cartografiate în Colegiul PMU al Domeniilor de Afaceri:

 • Cunoștințe de afaceri și abilități analitice

 • Perspectiva justiției etice și sociale

 • Perspectiva globala

 • Abilități de comunicare

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare