Keystone logo
Purdue University - Fort Wayne Afaceri (MBA)
Purdue University - Fort Wayne

Afaceri (MBA)

Fort Wayne, Statele Unite ale Americii

12 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Introducere

Programul de Master of Business Administration (MBA) este conceput pentru a pregăti studenții calificați și profesioniști care lucrează pentru poziții de responsabilitate ca manageri și lideri care sunt capabili să ia decizii de afaceri eficiente și etice într-un mediu global în continuă schimbare. La finalizarea diplomei de MBA, studenții vor:

  • Efectuați soluții inovatoare de probleme
  • Depășește limitele funcționale
  • Luați decizii complexe, pe termen scurt
  • Implicați-vă în luarea deciziilor strategice
  • Rezolva probleme manageriale
  • Utilizați eficient tehnologia informației
  • Construiți medii organizaționale
  • Dezvoltați simțul responsabilității profesionale și sociale

Doermer School of Businss și programele MBA sunt acreditate de Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business-International sau AACSB. Este cea mai longevivă asociație globală dedicată promovării educației manageriale la nivel mondial. Oferă acreditare de specialitate recunoscută internațional pentru programe de afaceri și contabilitate la nivel de licență, master și doctorat. În prezent, acreditează 740 dintre cele mai bune școli de afaceri din 50 de țări și teritorii; adică mai puțin de 10% din școlile de afaceri din lume. Școala de afaceri Doermer de la Universitatea Purdue Fort Wayne este singura școală de afaceri acreditată AACSB din nord-estul Indianei.

Facultatea care predau în programul de absolvent au obținut diplome de doctorat de la o gamă largă de universități distinse și aduc o mulțime de experiență prin cercetarea lor academică și consultanță în comunitatea de afaceri.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Acreditări

Despre Școală

Întrebări