Keystone logo
Prairie View A&M University

Prairie View A&M University

Prairie View A&M University

Introducere

despre PVAMU

Fondată în 1876, Prairie View A & M University este a doua cea mai veche instituție publică de învățământ superior în statul Texas. Cu o reputație bine stabilită pentru producerea de ingineri, asistente medicale si educatori, PVAMU ofera diplome de bacalaureat în 50 de specializări academice, 37 de grade de masterat și patru programe de doctorat, prin nouă colegii și școli. Un membru al Sistemului Universitatea Texas A & M, Universitatea este dedicat îndeplinirii misiunii sale teren-grant de realizare a excelenței în procesul de predare, cercetare și servicii.

Valorile de bază

Acces și calitate

Prairie View A & M University va oferi oportunități educaționale egală cu creșterea numărului de persoane de la populațiile unserved și deservite care își au reședința în primul rând printre ocolite economic și social în societate; în plus, Universitatea va oferi programe educaționale destinate să pregătească totul pentru a concura cu succes gradat în școli postuniversitare și profesionale, cât și în forța de muncă.

Diversitate

Prairie View A & M University va sustine angajamentul de a recruta, inscrie, educa, si absolvent de studenti si de a angaja și de facultate în avans și de personal fără a ține cont de vârstă, etnie, sex, origine națională, fundal socio-economice, sau handicap care nu au legătură educațional; în plus, Universitatea va oferi provocări atât academic talentat și sub-pregătite, care sosesc în colegiu cu abilitate, dar fara realizare colegiu gata.

conducere

Prairie View A & M University va stimula, să inițieze și să implementeze programe și servicii atât a inspira și îndruma studenții, profesorii și personalul în dezvoltarea lor de încredere în sine, auto-disciplina, precum și alte dispozitive necesare pentru a deveni lideri de succes în profesiile lor și în comunitățile lor ; în plus, Universitatea va oferi programe-campus pe bază și învățământ la distanță pentru a spori șansele de viață pentru persoanele din zonele sale de serviciu.

Relevanță

Prairie View A & M University va răspunde nevoii de absolvenți cu înaltă știință de carte, competente tehnologic educați pentru a excela în forța de muncă a secolului 21; în continuare, Universitatea va extinde produsele de cercetare și servicii pentru a răspunde preocupărilor și de a rezolva probleme, cum ar fi violența, abuzul și utilizarea abuzivă a acestuia; abuzul de droguri și alcool; mentală, fizică și neglijare psihologică; nedreptate de mediu; și alte forme de disonanță sociale care compromit calitatea vieții cetățenilor.

Responsabilitate Socială

Prairie View A & M University va promova participarea activă la schimbare socială constructivă prin voluntariat, conducere și acțiune civică din partea facultății sale, personal, și studenți; în plus, Universitatea va utiliza canalele disponibile pentru influențarea politicilor publice la nivel local, de stat, naționale și internaționale.

Misiune

Prairie View A & M University este o instituție asistată de stat publică, cuprinzătoare subvenție teren de învățământ superior. Universitatea a fost desemnată printr-un amendament 1984 la Texas Constituția ca o "instituție a primei clase." Este dedicat realizării excelenței și relevanței în procesul de predare, cercetare și servicii. Ea caută să investească în programe și servicii care abordează problemele și provocările care afectează populația etnică și socio-economice diversificate din Texas și întreaga societate, inclusiv pe scena mondială.

Universitatea își propune să ofere o experiență educațională de înaltă calitate pentru studenții care, la finalizarea burlaci, de masterat sau diplome de doctor, posedă o auto-suficiență și competențe profesionale. Experiența este îmbibată de valorile instituției, inclusiv, dar fără a se limita la acestea, accesul și calitatea, responsabilitatea, diversitatea, leadership, relevanța și responsabilitatea socială.

Locații

  • Prairie View

    FM 1098 Rd & University Dr,, 77446, Prairie View

Întrebări