Keystone logo
Queen's University Belfast Master în Administrarea Afacerilor (MBA)
Queen's University Belfast

Master în Administrarea Afacerilor (MBA)

Belfast, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 24.000 / per year

În campus

Introducere

MBA Queen's acreditat AMBA reunește excelența academică a uneia dintre universitățile de cercetare de top din Marea Britanie, cu spiritul inovator al Belfast. Programul se adresează profesioniștilor care doresc să facă următorul pas în transformarea carierei lor.

MBA vă provoacă să vă dezvoltați ca lider cu abilitățile de adaptare și gândirea antreprenorială laterală de care aveți nevoie pentru a vă modela viitorul. Progresând prin program, integrați concepte de management de bază, inclusiv strategie, marketing, operațiuni, finanțare corporativă și contabilitate, în timp ce programul vă oferă, de asemenea, șansa de a vă aprofunda cunoștințele în domeniile emergente ale analizei de afaceri și inovației sociale. Printr-un modul de dezvoltare a leadership-ului de un an, veți dezvolta înțelegerea și conștientizarea de sine necesare pentru un leadership eficient într-un context global.

MBA al Reginei este acum acreditat AMBA, devenind doar 1 din 292 de școli de afaceri la nivel global care dețin acest premiu prestigios. Acreditarea AMBA denotă cel mai înalt standard de realizare în educația postuniversitară de afaceri. Școala este, de asemenea, acreditată EQUIS, ceea ce indică standardul înalt de educație în afaceri pe care îl vor primi studenții noștri.

Queen's Management School are plăcerea de a anunța o serie de burse de MBA pentru studenții postuniversitari de acasă/UE și internaționali care își încep studiile în septembrie 2022. Avem disponibile burse în valoare de 30.000 GBP (trei la 5.000 GBP, patru la 2.500 GBP și cinci la 1.000 GBP). ). Se aplică restricții de eligibilitate, trebuie să acceptați o ofertă de bursă MBA până la 30 iunie 2022.

Repere de master în administrarea afacerilor

Oportunități globale

 • Un tur de studiu internațional este integrat în program și legat de modulele opționale de inovare socială și planificare de afaceri și Business Analytics. Elevii vor fi evaluați în cadrul turneului de studiu de învățare ca parte a evaluărilor în cadrul opționalului ales. Vizitele companiei și alte activități oferă imersiune în diferite culturi de lucru și medii de afaceri, obținând în același timp perspective asupra tendințelor globale de afaceri.
 • Cel mai recent turneu la San Francisco, unul dintre cele mai dinamice și inovatoare centre de afaceri din lume, i-a văzut pe studenți să viziteze firme de top, cum ar fi Netflix, Cloudera, Shell, Oracle, Kiva și Walmart, permițându-le să interacționeze cu directori și antreprenori pentru a înțelege cum se dezvoltă aceste sectoare.

Legături din industrie

 • Opțiune de proiect de consultanță în lumea reală. Studenții pot alege un proiect de disertație adaptat intereselor lor. Elevii petrec patru luni lucrând cu organizația client pentru a oferi soluții eficiente. Se asigură pregătire completă și supraveghere academică.
 • Provocare de consultanță: Ca parte a unei echipe, studenții lucrează cu parteneri din industrie pentru a rezolva provocările practice de afaceri, încorporând ideile de la clasă, pregătind o prezentare a Comitetului executiv la sfârșit.
 • Absolvenții de MBA sunt eligibili pentru scutiri pentru calificarea profesională CIMA și statutul CGMA.

Dezvoltarea carierei

 • Dezvoltare integrată a carierei: coaching individual, analiza CV-ului personal și consiliere în carieră și instruire în abilități de interviu.
 • Abilități de leadership: un program de un an include pregătire în dezvoltarea personală, participare în echipe performante, abilități de prezentare, strategii de comunicare și de networking. Instruirea și coachingul individual îi ajută pe elevi să identifice și să lucreze la provocările de dezvoltare personală.
 • Institutul de Leadership William J. Clinton: Echipa noastră de la Riddel Hall, Belfast reunește facilități de clasă mondială, academicieni de frunte și experți din industrie împreună pentru a oferi un portofoliu de ultimă generație de programe de educație executivă și leadership.
 • Oferim studenților oportunități de a-și dezvolta cariera și de a-și îmbunătăți rețeaua prin evenimente regulate de networking cu colegii de clasă, cadrele universitare și liderii din industrie.
 • Programul nostru de leadership distins oferă informații despre leadership de la vorbitorii invitați - toți lideri în domeniul lor din sectoarele public, privat și non-profit. Studenții sunt, de asemenea, invitați să participe la întâlnirile Catalyst Inc, iar apartenența automată la Asociația MBA din Irlanda oferă acces la o serie de oportunități suplimentare de networking, evenimente și competiții interuniversitare.
 • Rețeaua noastră activă de absolvenți găzduiește, de asemenea, evenimente regulate, care oferă studenților posibilitatea de a interconecta cu foști absolvenți inspiratori.

Facilități de clasă mondială

 • MBA-ul nostru are loc în cadrul frumos al Riddel Hall, care oferă facilități excelente.

Experiența studenților

 • Un mediu de clasă mondială: Belfast și împrejurimile ei se mândresc cu multe bijuterii culturale și de vizitare a obiectivelor turistice, oferind o bază ușoară pentru a explora Irlanda și Regatul Unit.
 • O diplomă recunoscută de la o universitate de top din Marea Britanie: supranumită Oxbridge din Irlanda, Queen's este a 9-a cea mai veche universitate din Marea Britanie și face parte din grupul de elită Russell – Ivy League din Marea Britanie.
 • Predare integrată: MBA oferă un stil de predare inovator, în conformitate cu cele mai bune practici internaționale. Mai degrabă decât module de sine stătătoare, programul progresează printr-o serie de „modări de gândire” de dezvoltare, în care subiectele academice sunt integrate prin învățare experiențială.
 • Studenții aleg o cale prin program care le permite să dobândească cunoștințe generaliste puternice ale domeniilor de bază, inclusiv strategie, leadership, finanțe, contabilitate, marketing și management al operațiunilor, plus o specializare țintită și practică în domeniul lor de expertiză ales: Business Analytics sau Business Planificare și inovare socială.

Oportunități de carieră

Curriculum

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Burse și finanțare

Acreditări

Despre Școală

Întrebări