Keystone logo
Rafik Hariri University

Rafik Hariri University

Rafik Hariri University

Introducere

Universitatea Rafik Hariri, situată în frumosul sat Mechref din orașul Damour, este o universitate lider în Liban. De la înființarea sa în septembrie 1999, RHU a păstrat moștenirea omului din spatele instituției în furnizarea de învățământ superior de calitate care împinge granițele dincolo de ceea ce pare posibil.

STABILIT

Universitatea Rafik Hariri, care are ca scop furnizarea de educație la prețuri accesibile și de înaltă calitate și furnizarea de absolvenți competenți și competenți pentru a satisface cerințele pieței muncii libaneze și regionale, a devenit o realitate și a deschis primele sale locuri, pe 15 septembrie 1999, din Administrația Afacerilor, în conformitate cu Decretul prezidențial 1947. Sa deschis cu o populație de 75 de studenți. După înființarea Colegiilor de Inginerie și Știință și Informatică, RHU a obținut statutul de universitate la 19 iunie 2006 prin Decretul nr. 17192.

Facultate

Mai mult de 100 de membri ai facultăților din diferite naționalități cu experiență academică și industrială largă.

Alumni

Aproape 2.200 de absolvenți, în principal în Liban și în alte țări, inclusiv KSA, Emiratele Arabe Unite, Qatar, Canada, SUA, Kuweit, Germania, Marea Britanie, Franța, Oman și Australia.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Mechref

    Mechref, , Mechref

    Întrebări